21.03.02, 14:31
Do tej pory używałam jednorazowej golarki lub plastrów woskowych, jednak znowu
zbliża się lato, a to na dłuższą metę nie wystarcza. Dlatego postanowiłam, że
kupię depilator. Doradźcie jakiś tylko błagam coś niedrogiego.
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Helena Re: Depilator IP: 213.134.140.* 21.03.02, 14:57
      Nie kupuj. Ja mam Philipsa, ktory od dwoch lat wisi w lazience. Uzylam go moze
      ze 3-4 razy. To meczace, pracochlonne i bol jest rozciagniety w czasie. Nawet
      przy moich mikrutkich wloskach musialam siedziec ze 30 minut na samymi lydkami.
      Poza tym efekt jest bardziej krotkotrwaly niz po wosku i aby wydepliowac nogi
      musisz sie zapuscic, bo depilator mechaniczny, krotkich nie lapie.
      Szkoda nawet tych 100 PLN, bo za tyle mozna juz kupic urzadzenie przyzwoitej
      firmy.
      Pozdrawiam
      H.
      • Gość: Emi Re: Depilator IP: 157.25.86.* 21.03.02, 15:01
        Może to i głupie pytanie, ale czy depilator po prostu powoli ciągnie za każdy
        włos i w ten sposób go wyrywa, czy też może jest zaopatrzony w coś dzięki czemu
        to nie boli tak bardzo. Nie wiem co mam zrobić.
        • Gość: Karolina Re: Depilator IP: *.chello.pl 21.03.02, 17:41
          Co by do tego depilatora nie dołączał producent reklamując, że zmniejsza ból
          lub wręcz go eliminuje TO BZDURA. Po pierwsze: BOLI!!!; po drugie: starcza na
          krótko; po trzecie: włoski wrastają się potem pod skórę; po czwarte: jeśli masz
          wrażliwą skórę pozostają podrażnienia ( mi nawet na kilka dni). Ja nie polecam
          tej metody depilacji, ale zdecyduj sama. Pozdrowienia
          • Gość: ixi Re: Depilator IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.03.02, 21:50
            Zgadzam się jak najbardziej z poprzednimi postami: zamiast wydać pieniądze na
            depilator, lepiej je wydaj na wosk w gabinecie kosmetycznym: masz gwarantowane
            gładziutkie nogi przez conajmniej 3 tygodnie.
    • mimoza Re: Depilator 22.03.02, 09:50
      Witam !
      Ja mam depilator philipsa za ok. 100 zł. Muszę przyznać że depilatory to chyba
      najlepszy wynalazek do usuwania zbędnego owłosienia. Mnie proces depilacji nie
      boli, no może pierwsze pociągnięcie trochę szczypie. Włoski nie wrastają, a
      podrażnienie skóry mija mi po godzinie. Mam spokój na parę tygodni, bo włoski
      które odrastają są słabe, rzadkie i mało widoczne. Goraco zachęcam do zakupu.
      Ale słyszę że wiele osób nie toleruje bólu, więc radzię najpierw spóbować a
      potem zainwestować.
    • charissa Re: Depilator 22.03.02, 15:33
      mam depilator i uzywam go tak ok 5 razy w
      roku.problemem jest tylko wrastanie wloskow. jak widze
      jak wrastaja to potem je dziubie i mam nogi
      pokiereszowane jak frankensztajn ;(((
      ale depilacja nie boli!! Polecam te forme przed
      wyjazdem na wakacje i na wazny weekend z facetem ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka