wypada 31.07.04, 20:37 szukam dobrej internetowej mydlarni. czy mozecie jakas polecic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magraft Re: internetowa mydlarnia 31.07.04, 20:50 Sama tam jeszcze nic nie kupiłam ale moja kumpela robi dość regularne zakupki i chwali ją sobie. I gdzieś na jakimś forum też czytałam pozytywne opinie. To wszystko mogą być opinie względne, bo nie wiem jakie masz oczekiwania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magraft Re: internetowa mydlarnia 31.07.04, 21:08 proszę bardzo i pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: internetowa mydlarnia IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.07.04, 21:08 Ja polecam cynamonowo.super.sklep.pl. Super wybor i mozna tam tez kupic kosmetyki naturalne, sole. Sa sprawdzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: internetowa mydlarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 10:25 Potwierdzam! :) Kupiłam tam olejki i mydełka i jestem zadowolona. Szybka obsługa - zamówiłam w poniedziałek, a u siebie miałam już w środę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: internetowa mydlarnia IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.08.04, 00:39 Ja tez polecam Mydlarnie Cynamonowo : http ://cynamonowo.super.sklep.pl. maja super dzial mydlarnie, no i np.swiece. Bardzo dobry sklepik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: internetowa mydlarnia IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.08.04, 09:12 No ja tez polecam Cynamonowo. Sama tam kupuje co miesiac :]. Kupowalabym czesciej ale nie mam tyle kaski ;). Dobra obsluga, jak czegos nie ma , mozna zamienic, bardzo szeroki wybor i mydel i kometykow naturalnych. Maja tez kosmetyki angielskie i francuskie. Ceny nie sa wysokie. Porownujac do esentii np.. Z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: internetowa mydlarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 17:31 Z czystym sercem polecam Mydlandię. I co najważniejsze - odpowiada na maile z zapytaniami i jest otwarta na sugestie i propozycje. Do cynamonowa wysłałam dwa tygodnie temu zapytanie i do tej pory nie odpowiedzieli - ignorują potencjalnych klientów? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodo Re: internetowa mydlarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 18:04 Czy Ula, Kasia i spoko to ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: internetowa mydlarnia IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.08.04, 19:04 czy Maggie i Dodo to ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodo Re: internetowa mydlarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:49 Hie hie, neostrada to najpopularniejsze stałe łącze, a uzytkowniczki "lubin.dialog" oczywiscie całkiem przypadkowo spotkały sie akurat w tym wątku, wychwalając jakis sklepik :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: internetowa mydlarnia IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.08.04, 22:28 hie hie. tak samo jest z dialogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodo Re: internetowa mydlarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:25 Uhmmmm, zwłaszcza w lubiniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: internetowa mydlarnia IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.08.04, 00:03 w lubinie. Odpowiedz Link Zgłoś
additi Re: internetowa mydlarnia 01.08.04, 19:10 Mydlarnia Cynamonowo. Polecam - sprawdzilam. Jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś