Dodaj do ulubionych

internetowa mydlarnia

31.07.04, 20:37
szukam dobrej internetowej mydlarni. czy mozecie jakas polecic ?
Obserwuj wątek
    • magraft Re: internetowa mydlarnia 31.07.04, 20:40
      www.mydlandia.pl/index.php
      • wypada Re: internetowa mydlarnia 31.07.04, 20:46
        jest sprawdzona?
        • magraft Re: internetowa mydlarnia 31.07.04, 20:50
          Sama tam jeszcze nic nie kupiłam ale moja kumpela robi dość regularne zakupki i
          chwali ją sobie. I gdzieś na jakimś forum też czytałam pozytywne opinie. To
          wszystko mogą być opinie względne, bo nie wiem jakie masz oczekiwania :-)
          • wypada Re: internetowa mydlarnia 31.07.04, 21:06
            dzieki :]
            • magraft Re: internetowa mydlarnia 31.07.04, 21:08
              proszę bardzo i pozdrawiam :-)
          • Gość: spoko Re: internetowa mydlarnia IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.07.04, 21:08
            Ja polecam cynamonowo.super.sklep.pl. Super wybor i mozna tam tez kupic
            kosmetyki naturalne, sole. Sa sprawdzeni.
        • Gość: Madzia Re: internetowa mydlarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 10:25
          Potwierdzam! :)
          Kupiłam tam olejki i mydełka i jestem zadowolona. Szybka obsługa - zamówiłam w
          poniedziałek, a u siebie miałam już w środę :)
    • Gość: ula Re: internetowa mydlarnia IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.08.04, 00:39
      Ja tez polecam Mydlarnie Cynamonowo : http ://cynamonowo.super.sklep.pl. maja
      super dzial mydlarnie, no i np.swiece. Bardzo dobry sklepik.
    • Gość: kasia Re: internetowa mydlarnia IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.08.04, 09:12
      No ja tez polecam Cynamonowo. Sama tam kupuje co miesiac :]. Kupowalabym
      czesciej ale nie mam tyle kaski ;). Dobra obsluga, jak czegos nie ma , mozna
      zamienic, bardzo szeroki wybor i mydel i kometykow naturalnych. Maja tez
      kosmetyki angielskie i francuskie. Ceny nie sa wysokie. Porownujac do esentii
      np.. Z czystym sumieniem polecam.
      • Gość: Maggie Re: internetowa mydlarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 17:31
        Z czystym sercem polecam Mydlandię. I co najważniejsze - odpowiada na maile z
        zapytaniami i jest otwarta na sugestie i propozycje. Do cynamonowa wysłałam dwa
        tygodnie temu zapytanie i do tej pory nie odpowiedzieli - ignorują
        potencjalnych klientów?

Pozdrawiam
        • Gość: Dodo Re: internetowa mydlarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 18:04
          Czy Ula, Kasia i spoko to ta sama osoba?
          • Gość: spoko Re: internetowa mydlarnia IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.08.04, 19:04
            czy Maggie i Dodo to ta sama osoba?
            • Gość: Dodo Re: internetowa mydlarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:49
              Hie hie, neostrada to najpopularniejsze stałe łącze, a
              uzytkowniczki "lubin.dialog" oczywiscie całkiem przypadkowo spotkały sie akurat
              w tym wątku, wychwalając jakis sklepik :DDD
              • Gość: spoko Re: internetowa mydlarnia IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.08.04, 22:28
                hie hie. tak samo jest z dialogiem.
                • Gość: Dodo Re: internetowa mydlarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:25
                  Uhmmmm, zwłaszcza w lubiniu...
                  • Gość: spoko Re: internetowa mydlarnia IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.08.04, 00:03
                    w lubinie.
    • additi Re: internetowa mydlarnia 01.08.04, 19:10
      Mydlarnia Cynamonowo. Polecam - sprawdzilam. Jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka