Dodaj do ulubionych

SMUGI po samoopalaczu - ratunku!!!

05.08.04, 08:20
Ponieważ nie mogę opalać sę ani na solarium, ani na słońcu, zaczęłam za radą
kosmetyczki używać balsamu brążującego Sopot. Za miesiąc mam ślub, więc chcę
troszkę lepiej wyglądać. Niestety na przedramionach powstały koszmarne smugi.
Co zrobić by dobrze rozprowadzić balsam. Forumowiczki! W was jedyna
nadzieja!! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • asia19 Re: SMUGI po samoopalaczu - ratunku!!! 05.08.04, 10:06
      Zrób dokładny peeling calego ciala i dobrze wmasuj krem.
    • Gość: 4450 Re: SMUGI po samoopalaczu - ratunku!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.04, 10:23
      peeling, potem balsam do ciała zwykła, potem jak to się wchłonie - dopiero
      Sopot. Ale ze mnie po 1 uzyciu Sopot jakby "zmył się"..
    • Gość: E. Re: SMUGI po samoopalaczu - ratunku!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 10:39
      Dokładnie "wypeelingować" ciało przed nalożeniem samoopalacza - to
      podstawa.Następnie nawilżyć balsamem do ciała,a na to nałożyć
      samoopalacz,ewentualnie można też zmieszać samoopalacz z balsamem do ciała i
      nałożyć. No i bardzo ważne - BARDZO DOKŁADNIE,najlepiej w dziennym świetle,
      rozprowadzić na skórze.Powodzenia!
    • Gość: patrywi Re: SMUGI po samoopalaczu - ratunku!!! IP: *.acn.pl 05.08.04, 10:43
      ja tez nie moge siedziec na sloncu ani korzystac z solarium, dlatego przed
      slubem poszlam na air-brush, polecam Ci ten zabieg bo daje niesamowity efekt,
      bez porownania lepszy od samoopalacza nakladanego wdomu. Wszyscy byli
      zachwyceni moim wygladem, przyznam nieskromnie.
      • sandra1301 Re: SMUGI po samoopalaczu - ratunku!!! 05.08.04, 12:31
        Do patrywi! Dzięki za radę, ale oświeć mnie na czym polega air - brush i ew.
        ile kosztuje
        • sandra1301 Re: SMUGI po samoopalaczu- ratunku!!! - Do patrywi 05.08.04, 12:32
          sandra1301 napisała:

> Do patrywi! Dzięki za radę, ale oświeć mnie na czym polega air - brush i ew.
          > ile kosztuje
          • Gość: patrywi Re: SMUGI po samoopalaczu- ratunku!!! - Do patryw IP: *.acn.pl 05.08.04, 15:18
            inaczej spray-bronzing, wejdz sobie na www.smart-tan.pl, kosztuje 100 zl bez
            peelingu, w Warszawie np. w Dermice na Zajączka
    • Gość: gio Re: SMUGI po samoopalaczu - ratunku!!! IP: *.um.krakow.pl 06.08.04, 10:53
      cokolwiek zdecydujesz robić dalej - nigdy więcej serii SOPOT!!! Sama się
      przekonałam nie mogąc domyć nóg po tym cudzie, a do naturalnego efektu daleko!
      Cena nie może być jedynym kryterium wyboru. Pozdrawiam i wierzę że do slubu
      będziesz wyglądać bosko!
    • Gość: Kate Re: SMUGI po samoopalaczu - ratunku!!! IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 06.08.04, 11:42
      Zgadzam sie z gio w 200%, u mnie Sopot tez sie nie sprawdzil, wiecej go nie
      kupie.POZDRO!!!
      • albicilla Re: SMUGI po samoopalaczu - ratunku!!! 06.08.04, 11:49
        Sprawdza się na pewno i ma dobrą opinię samoopalacz Oriflame - kolor opalenizny
        naturalny, nie ma zapachu samoopalacza i co najważniejsze krem ma kolor
        brązowy , tak że doskonale widać gdzie jest nałożony a gdzie nie , gdzie zbyt
        grubo , a gdzie wcale.Po nałożeniu opalenizna mieni się drobinkami złota.
        • Gość: mysia2000 samoopalacz cale cialo IP: *.icpnet.pl 07.08.04, 16:56
        • Gość: mysia2000 Re: samoopalacz cale cialo IP: *.icpnet.pl 07.08.04, 17:09
          nie cierpie opalania ale lubie brazowe cialo wiec metoda prob bledow nauczylam
          sie samoopalac
          krok1) peeling cukrem( cukier +zel pod prysznic na mokre cialo)
          krok 2) sopot jako podklad pod samoopalacz.kazde czesc ciala najpierw Sopot
          potem samoopalacz (np rece smaruje kazda po kolei jakbym nakladala rekawiczki)
          krok3 )przecieram namoczona ( nie kapiąca) watką kolana, lokcie
          krok 4) po umyciu rak rozprowadzam samooplacz na wierzchu dloni -reka o rękę
          krok 4) samopalacz musi miec odpoiwednia konsysytencje = dla mnie jest boski
          samopalcz do nog Ives Roche (a Garnier np roluje sie jak brud :)
          samoopalcaz poiwen tez byc kolorowany zeby widziec jak sie nalozylo. najlepiej
          przed lustrem w dzien
          krok 5) nie ubieram sie przez godzine,staram sie nie siadac (zazwyczaj
          porzedkuje pokoj, i kuchnie wtedylub czytam na stojąco)a i 3 godziny unikam wody
          krok 6) odpowiednia pielegnacja samopalenizny - mycie bez szorowania i gabek,
          suszenie ciala przez oschnicie i przykladanie recznika a nie normalne pocieranie
          krok 7) zeby nie za czesto powtarzac krok 1-5 dal podtrzymania samopalenizny
          uzywam Sopot
          ufff. brzmi skomplikowanie ale po 1 nie cierpie slonca po 2 nie mam za duzo
          kasy. Air brush musi byc boski ale nie tak jak ja 2 msc non stop potrzebuje
          lekko brazowego cialka (kolor mojego ciala naturalny - trup w prosektorium)
          polecam trupim niebogaczom dysponujacym 1,5 godzinki na osobnosci:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka