Dodaj do ulubionych

Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga?

IP: *.client.comcast.net 09.08.04, 03:17
Skoro byly watki o damskich zapachach to teraz pasowaloby cos o naszych
poloweczkach. Jaki meski zapach najbardziej was pociaga?
Obserwuj wątek
    • Gość: papryczka Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: 212.160.106.* 09.08.04, 09:31
      L'eau par Kenzo
      • Gość: marta Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.tele2.pl 10.08.04, 12:18
    • Gość: EMI Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 09:49
      ProSport lub ProXtreme (katalog 11/2004) - AVON
      FullSpeed - AVON
      • Gość: EdziaB Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:13
        1. Heavean - Chopard (dlaczego wycofali z polskiego rynku????????)
        2. Touch - Burberrys
        3. Aqua di Gio
        4. Chrome - Chopard
        • sitc Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 10:29
          Gość portalu: EdziaB napisał(a):

> 1. Heavean - Chopard (dlaczego wycofali z polskiego rynku????????)
          > 2. Touch - Burberrys
          > 3. Aqua di Gio
          > 4. Chrome - Chopard

A czy Chrome to nie jest raczej Azzaro??? Chyba jest :) Ale zapach bardzo
          piękny! Jednak zdecydowanie moim ulubieńcem jest Chanel Egoiste- działa na mnie
          jak afrodyzjak :)
    • Gość: S. Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.08.04, 10:17
      Mój numer jeden to Hugo Boss szary :) bardzo lubię też Good Life (Davidoff)
      oraz Acqua di Gio (Armani) Pozdrawiam
      • Gość: lalique Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:23

Kolana mi miękną od Farenhaita Diora - taki w czerwonej buteleczce.
      • Gość: cherry Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 09.08.04, 10:44
        szary BOSS mniam :)
      • Gość: virtuallady Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.vline.pl 10.08.04, 10:41
        tak! goodlife davidoffa jest absolutnie sexy, uwielbiam ten zapach na facetach,
        mhmhm
      • e_katt zgadzam się.. 10.08.04, 10:50
        tylko:
        - Hugo Boss szary --> zapach, jak dla mnie, mocno przechyla się w stronę
        unisexu i dlatego.. sama go używam :-)) (chociaż uwielbiam też, jak facet nim
        pachnie)
        - Aqua di Gio Armaniego

pozdr.
    • Gość: magda Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.ctnet.pl 09.08.04, 11:40
      ProSport AVON
    • voluptas Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 11:07
      Męskie, czarne Emporio Armaniego. Po prostu uwielbiam, ubóstwiam i kocham.
      Niestety, mojemu mężczyźnie się nie podoba. Ale znalazłam na to rozwiązanie -
      kupiłam i sama używam od czasu do czasu ;))))
    • emka1 Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 11:25
      Zdecydowanie Aqua di Gio Armani! Mam ogromny sentyment do tego zapachu, gdyż
      tym pachniał mój pierwszy:-)

Echo Davidoff - powalający!!! Tak dziła na mnie, że ja ... osoba przeokropnie
      nieśmiała zapytałam nieznajomego mężczyznę czym pachnie :-))) Nie mogłam się
      skupić na tym, o czym mówił..... to chyba mówi samo za siebie :-)))
      • aquarius72 Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 12:55
        Wg mnie nie do przebicia - Opium YSL.
    • sitc Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 13:07
      Raczej tandetne perfumy tu wymieniacie, nie to że kwestionuje czyjś gust, ale
      wyrażam swoje zdanie; mnie napewno perfumy Avonu by nie pociągały, a Aqua di
      Gio jest tak oklepanym zapachem, że mnie mdli od niego.
      • Gość: Emi Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:42
        A co zapachy avonu machna gorzej?? Wiesz nikt to nie napisal o zamachu
        "Brutal", czy "Barracuda", są to raczej wykwintne zapachy. Zapach to zapach,
        jeden tańszy drugi dorższy.

Ale jakie wg ciebie zapachy nie są tandetne??

pozdrawiam
        • sitc Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 16:31
          Gość portalu: Emi napisał(a):

> A co zapachy avonu machna gorzej?? Wiesz nikt to nie napisal o zamachu
          >
          Tak, zdecydowanie pachną gorzej.
          • emilia.kosecka Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 11.08.04, 00:17
            A ja osobiscie uwazam ze nie gorzej od innych, ale tak marudzisz, a sama nie
            powiesz jaki to zapach pachnie lepiej i nie jest tandetny wg ciebie

pozdrawiam
            • Gość: Sitc Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:12
              Nie, nie marudze, mogę Ci wymienić zapachy które mi się podobają, ale wiadomo
              że to tylko kwestia gustu; ja bardzo lubie Chanel Egoiste, C.K Truthe (o ile
              dobrze napisałam), Echo Davidoffa i jeszcze parę innych. A za nietandetne
              uważam te od poziomu Kleina w górę.
              • emilia.kosecka Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 11.08.04, 09:33
                tandetne od poziomu KLEINa w gore, troche nie rozumiem, zwlaszcza ze zama
                wymieniłas Calvina Kleina... hmmmmCHANEL to chyba wyzej, a Davidoff to nizej,
                ale az tak sie nie orientuje, w tej materii to bardziej w damskich niz meskich
                mam orientacje
                ale jak juz o wyzszej polce CK ONE mi sie b. podoba :)
                pozdrawiam
    • yes22 Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 13:15
      Clinique "Happy" ... nic dodać nic ująć!
      • Gość: evita2 Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.elgrom.eu.org / 81.210.69.* 10.08.04, 15:02
        Blue Jeans - Versace.
    • Gość: len Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.aster.pl / 212.76.39.* 11.08.04, 00:08
      Joop! - Night Flight
    • Gość: facet czy chlop musi sie czyms pryskac ? IP: *.handpicked.uk.com 11.08.04, 05:47
      czy faceci to jakies nowalijki ze trzeba je pryskac i tylko wtedy sa
      akceptowani ? co z naturalnym zapachem faceta ? jak on wam sie widzi ? nie
      pisze o smrodzie hinduskiego dokera lecz o normalnym zapachu faceta , nie
      wystarczy ? musicie do tego miec kenzo-boss-avon-brutal-wermaht ?
      • e_katt o matko.. 11.08.04, 07:43
        oj panie Prowokator..
        naprawdę nie ma lepszych wątków do obśmiania?

no bo chyba to oczywiste, że najlepiej jak facet pachnie niemyciem-się przez
        tygodni siedem (ileż to kilogramów feromonów można wówczas się naprodukować..
        babki lecą na to wszystkie..) i dodatkowymi zapachami, które przykleją się do
        tego brudu ze środowiska naturalnego, w którym zwykł przebywać (dajmy na to
        smród piwskowo-papierochowy z pubu, odór zjełczałego oleju i smażonych fryt z
        McMordowni, którymi się żywi.. itakdalej)
      • Gość: mooncake Re: czy chlop musi sie czyms pryskac ? IP: *.netvigator.com 11.08.04, 07:45
        Nie musi, ale moze.
        Chyba kazdy golacy sie mezczyzna uzywa after shave, a te zawsze sa zapachowe,
        wiec przyjemniej dla otoczenia jak zapach jest dobry.
        Kiedys byl to Aramis, teraz Bvlgari.
    • Gość: kasia Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 13:37
    • Gość: kasia_pl Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 13:40
      Mnie najbardziej podoba sie Nemo Cacharel, odkryłam go przypadkiem jak poznałam
      swojego faceta.
      Poza tym bezkonkurencyjne są Dolce&Gabana(mimio ze stray ale pachnie naprawde
      fantastycznie), Chrome Azzaro, Allure Chanel i Truth Bruberry
      • Gość: madie Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 19:55
        ja wymiekam jak czuje chanel platinum:))jest moze bardziej klasycznym zapachem
        ale ma cos w sobie-moze dlatego ze tak pachnial moj pierwszy facet:))
    • Gość: Magda Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: 82.112.135.* 12.08.04, 02:10
      the best is truth calvin klein pociaga zarowno kobiety jak i mezczyzn nie do
      odparcia
      • Gość: Lola Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.client.comcast.net 12.08.04, 04:02
        Dzieki za wszystkie wasze opinie. Mnie osobiscie urzekl "Blue" Ralph Lauren
        oraz Kenneth Cole "Black" i Burberry "Burberry" a z polskich zapachow...uwaga
        mozecie sie smiac ale pamietam jak moj tato dawniej uzywal takiej wody
        kolonskiej Kanion nie wiem czy ja jeszcze produkuja aczkolwiek pamietam ten
        zapach dobrze. Byl taki swiezy i jakos zawsze kojarzyl mi sie z meskoscia.
        Acha! Zapomnialabym o Gilette do golenia i po goleniu... tez sa baaardzooo
        apetyczne. Pozdrowionka :)
        • emilia.kosecka Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 12.08.04, 09:05
          Moj dziadek tego uzywa i nie uznaje nic innego (tylko zielony). Produkuje to
          Pollena Ewa. Faktycznie ma taki typowo meski, kolońszki, tradycyjny zapach... Hmmm??
          • Gość: AgaU a MEXX ?? IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 12.08.04, 22:32
            czesc dziewczyny!
            nie wymienilysnie jednego fajowego zapachu!
            MEXX (klasyczny, niebieski), to moim zdaniem super woda ktora laczy w miare
            wysoka polke (dobry trwaly zapach) i niemakabryczna cene.

pozdrawiam,
            aga
            • Gość: olka ADIDAS ACTIVE BODY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:24
              adidas active body

no
              i

fahrenhait

padam jak powącham :)
              • aniaka1680 Re: ADIDAS ACTIVE BODY 13.08.04, 09:56
                Eternity!! uwilbiam jak pachnie nim mężczyzna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka