Gość: Lola IP: *.client.comcast.net 09.08.04, 03:17 Skoro byly watki o damskich zapachach to teraz pasowaloby cos o naszych poloweczkach. Jaki meski zapach najbardziej was pociaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: papryczka Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: 212.160.106.* 09.08.04, 09:31 L'eau par Kenzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.tele2.pl 10.08.04, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMI Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 09:49 ProSport lub ProXtreme (katalog 11/2004) - AVON FullSpeed - AVON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdziaB Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:13 1. Heavean - Chopard (dlaczego wycofali z polskiego rynku????????) 2. Touch - Burberrys 3. Aqua di Gio 4. Chrome - Chopard Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 10:29 Gość portalu: EdziaB napisał(a): > 1. Heavean - Chopard (dlaczego wycofali z polskiego rynku????????) > 2. Touch - Burberrys > 3. Aqua di Gio > 4. Chrome - Chopard A czy Chrome to nie jest raczej Azzaro??? Chyba jest :) Ale zapach bardzo piękny! Jednak zdecydowanie moim ulubieńcem jest Chanel Egoiste- działa na mnie jak afrodyzjak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.08.04, 10:17 Mój numer jeden to Hugo Boss szary :) bardzo lubię też Good Life (Davidoff) oraz Acqua di Gio (Armani) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:23 Kolana mi miękną od Farenhaita Diora - taki w czerwonej buteleczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 09.08.04, 10:44 szary BOSS mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.vline.pl 10.08.04, 10:41 tak! goodlife davidoffa jest absolutnie sexy, uwielbiam ten zapach na facetach, mhmhm Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt zgadzam się.. 10.08.04, 10:50 tylko: - Hugo Boss szary --> zapach, jak dla mnie, mocno przechyla się w stronę unisexu i dlatego.. sama go używam :-)) (chociaż uwielbiam też, jak facet nim pachnie) - Aqua di Gio Armaniego pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.ctnet.pl 09.08.04, 11:40 ProSport AVON Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 11:07 Męskie, czarne Emporio Armaniego. Po prostu uwielbiam, ubóstwiam i kocham. Niestety, mojemu mężczyźnie się nie podoba. Ale znalazłam na to rozwiązanie - kupiłam i sama używam od czasu do czasu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emka1 Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 11:25 Zdecydowanie Aqua di Gio Armani! Mam ogromny sentyment do tego zapachu, gdyż tym pachniał mój pierwszy:-) Echo Davidoff - powalający!!! Tak dziła na mnie, że ja ... osoba przeokropnie nieśmiała zapytałam nieznajomego mężczyznę czym pachnie :-))) Nie mogłam się skupić na tym, o czym mówił..... to chyba mówi samo za siebie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius72 Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 12:55 Wg mnie nie do przebicia - Opium YSL. Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 13:07 Raczej tandetne perfumy tu wymieniacie, nie to że kwestionuje czyjś gust, ale wyrażam swoje zdanie; mnie napewno perfumy Avonu by nie pociągały, a Aqua di Gio jest tak oklepanym zapachem, że mnie mdli od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:42 A co zapachy avonu machna gorzej?? Wiesz nikt to nie napisal o zamachu "Brutal", czy "Barracuda", są to raczej wykwintne zapachy. Zapach to zapach, jeden tańszy drugi dorższy. Ale jakie wg ciebie zapachy nie są tandetne?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 16:31 Gość portalu: Emi napisał(a): > A co zapachy avonu machna gorzej?? Wiesz nikt to nie napisal o zamachu > Tak, zdecydowanie pachną gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.kosecka Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 11.08.04, 00:17 A ja osobiscie uwazam ze nie gorzej od innych, ale tak marudzisz, a sama nie powiesz jaki to zapach pachnie lepiej i nie jest tandetny wg ciebie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sitc Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:12 Nie, nie marudze, mogę Ci wymienić zapachy które mi się podobają, ale wiadomo że to tylko kwestia gustu; ja bardzo lubie Chanel Egoiste, C.K Truthe (o ile dobrze napisałam), Echo Davidoffa i jeszcze parę innych. A za nietandetne uważam te od poziomu Kleina w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.kosecka Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 11.08.04, 09:33 tandetne od poziomu KLEINa w gore, troche nie rozumiem, zwlaszcza ze zama wymieniłas Calvina Kleina... hmmmmCHANEL to chyba wyzej, a Davidoff to nizej, ale az tak sie nie orientuje, w tej materii to bardziej w damskich niz meskich mam orientacje ale jak juz o wyzszej polce CK ONE mi sie b. podoba :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 10.08.04, 13:15 Clinique "Happy" ... nic dodać nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita2 Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.elgrom.eu.org / 81.210.69.* 10.08.04, 15:02 Blue Jeans - Versace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.aster.pl / 212.76.39.* 11.08.04, 00:08 Joop! - Night Flight Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet czy chlop musi sie czyms pryskac ? IP: *.handpicked.uk.com 11.08.04, 05:47 czy faceci to jakies nowalijki ze trzeba je pryskac i tylko wtedy sa akceptowani ? co z naturalnym zapachem faceta ? jak on wam sie widzi ? nie pisze o smrodzie hinduskiego dokera lecz o normalnym zapachu faceta , nie wystarczy ? musicie do tego miec kenzo-boss-avon-brutal-wermaht ? Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt o matko.. 11.08.04, 07:43 oj panie Prowokator.. naprawdę nie ma lepszych wątków do obśmiania? no bo chyba to oczywiste, że najlepiej jak facet pachnie niemyciem-się przez tygodni siedem (ileż to kilogramów feromonów można wówczas się naprodukować.. babki lecą na to wszystkie..) i dodatkowymi zapachami, które przykleją się do tego brudu ze środowiska naturalnego, w którym zwykł przebywać (dajmy na to smród piwskowo-papierochowy z pubu, odór zjełczałego oleju i smażonych fryt z McMordowni, którymi się żywi.. itakdalej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mooncake Re: czy chlop musi sie czyms pryskac ? IP: *.netvigator.com 11.08.04, 07:45 Nie musi, ale moze. Chyba kazdy golacy sie mezczyzna uzywa after shave, a te zawsze sa zapachowe, wiec przyjemniej dla otoczenia jak zapach jest dobry. Kiedys byl to Aramis, teraz Bvlgari. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 13:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_pl Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 13:40 Mnie najbardziej podoba sie Nemo Cacharel, odkryłam go przypadkiem jak poznałam swojego faceta. Poza tym bezkonkurencyjne są Dolce&Gabana(mimio ze stray ale pachnie naprawde fantastycznie), Chrome Azzaro, Allure Chanel i Truth Bruberry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 19:55 ja wymiekam jak czuje chanel platinum:))jest moze bardziej klasycznym zapachem ale ma cos w sobie-moze dlatego ze tak pachnial moj pierwszy facet:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: 82.112.135.* 12.08.04, 02:10 the best is truth calvin klein pociaga zarowno kobiety jak i mezczyzn nie do odparcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? IP: *.client.comcast.net 12.08.04, 04:02 Dzieki za wszystkie wasze opinie. Mnie osobiscie urzekl "Blue" Ralph Lauren oraz Kenneth Cole "Black" i Burberry "Burberry" a z polskich zapachow...uwaga mozecie sie smiac ale pamietam jak moj tato dawniej uzywal takiej wody kolonskiej Kanion nie wiem czy ja jeszcze produkuja aczkolwiek pamietam ten zapach dobrze. Byl taki swiezy i jakos zawsze kojarzyl mi sie z meskoscia. Acha! Zapomnialabym o Gilette do golenia i po goleniu... tez sa baaardzooo apetyczne. Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.kosecka Re: Jaki MESKI zapach najbardziej was pociaga? 12.08.04, 09:05 Moj dziadek tego uzywa i nie uznaje nic innego (tylko zielony). Produkuje to Pollena Ewa. Faktycznie ma taki typowo meski, kolońszki, tradycyjny zapach... Hmmm?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU a MEXX ?? IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 12.08.04, 22:32 czesc dziewczyny! nie wymienilysnie jednego fajowego zapachu! MEXX (klasyczny, niebieski), to moim zdaniem super woda ktora laczy w miare wysoka polke (dobry trwaly zapach) i niemakabryczna cene. pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka ADIDAS ACTIVE BODY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:24 adidas active body no i fahrenhait padam jak powącham :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaka1680 Re: ADIDAS ACTIVE BODY 13.08.04, 09:56 Eternity!! uwilbiam jak pachnie nim mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś