Dodaj do ulubionych

moj problem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 13:07
No cóż mój problem może się wam wydać głupi, bo z pewnością taki jest, ale
nie wiem na jaki kolor mam sobie pofarbować włosy, bo zastanawiam się nad
jazsnym blondem lub też czarnym, bardzo duża różnica w tych kolorach, ale
naprawdę nie wiem na który się zdecydować
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: moj problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 13:10
      Na zaden naturalne wlosy sa najpiekniejsze :]
      • Gość: Free tylko nie na blond IP: *.tele2.pl 13.08.04, 13:19
        takie jest moje /jedyne słuszne:P/ zdanie.
    • Gość: ivy Re: moj problem IP: 80.51.90.* 13.08.04, 13:22
      ja farbowanie nie pochwalam:P ale uwazam, ze jak masz blond wlosy (sredni,
      ciemny) to latwiej bedzie je jeszcze bardziej rozjasnic, a jak bracowe, to
      przyciemnic.
      • Gość: monias1 Re: moj problem IP: 217.97.133.* 13.08.04, 14:21
        Rzeczywiscie duzy kontrast - blond - czern.
        Moje zdanie jest takie - jezeli masz urode poludniowa (ciemne wlosy z natury,
        ciemna oprawa oczu, latwo sie opalasz itd.) to pasuje ci czern choc jak wiadomo
        kolor ten jest zarezerwowany naprawde dla nielicznych kobiet!! Poza tym moze
        postarzac.
        Natomiast jesli masz wlosy jasne lub ciemny blond, szatynka, jasna oprawe oczu,
        jasna karnacje to wtedy jak najbardziej blond. Najlepiej taki blond bezowy, nie
        biel ani nie zolty. Przy czym przy farbowanych wlosach szczegolnie na blond
        trzeba bardzo dbac o wlosy poniewaz farba niszczy je bardzo (szczegolnie te
        jasne blond).
        A moze zdecydujesz sie na balayage????
        • Gość: ona Re: moj problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:40
          Ale balayage jakimi kolorami? Ja z natury mam włosy jasny brąz, miałam już i
          czarne i blond ale złoty. Nie mam typu południowego mam niebieskie oczy, ale
          mam ciemne rzęsy i brwi wiele osób mi mówiło, ze i w tych i w tych dobrze ale
          podobno ciemnych lepiej. Nie wiem czy może ciemny brąz czy od razu wskoczyć na
          glęboką wodę i czarny?
          • Gość: ivy Re: moj problem IP: 80.51.90.* 13.08.04, 18:03
            jak ci mowili, ze lepiej w ciemnych, to co sie zastanawiasz...

> Nie wiem czy może ciemny brąz czy od razu wskoczyć na
            > glęboką wodę i czarny?

powiem ci, ze ja mam np. poludniowy typ urody i tez rok temu farbowalam, bo mi
            zjasnialy od slonca. mialam ochote na czarny z niebieskim polyskiem, ale sie
            nie odwazylam. mozesz sprobowac czarnym pod warunkiem, ze masz idealnie zdrowe
            wlosy. inaczej moze wygladac nienaturalnie.

• Gość: justa Re: moj problem IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 14:16
      myślę, że nie ma tak, że ktoś wygląda świetnie zarówno w bardzo jasnym
      blondzie, jak i w czarnym. najlepiej więc po prostu zapytaj kogoś znajomego,
      jeśli sama nie potrafisz zdecydować - lub fryzjera. nawet, jeśli teraz jesteś
      opalona, to weź pod uwagę, że za jakiś czas możesz mieć znów bardzo jasną cerę
      i czerń nie będzie tu wyglądała atrakcyjnie. a nie jest łatwo się jej pozbyć.
      • Gość: ivy Re: moj problem IP: 80.51.90.* 13.08.04, 18:08
        wazne zeby pasowal do cery: jak jest w zimnym odcieniu to moze byc czarny i
        platynowy tez- byleby zimny. jak cera ma cieply koloryt, to wlosy tez powinny
        byc takie- jakies tam cieple blondy, brazy.
        • Gość: justa Re: moj problem IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 14:06
          niestety, kryterium zimny/ciepły typ urody nie wystarczy. niby typ zima ma z
          natury najczęściej ciemne włosy, jednak u typu lato ciemne kolory najczęściej
          zbytnio kontrastują z jasną cerę (mimo, że i to, i to typ chłodny). dla lata
          najlepsze są chłodne kolory, ale raczej z zakresu: chłodny blond - chłodny brąz
          (nie za ciemny).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka