Gość: ania IP: 212.244.242.* 16.08.04, 13:28 ...napisałaś ,że skończyłaś Myokine...plis napisz jak Twoje mimiczne....dzięki i pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina_alexandra Re: Do Balbiny.aleksanry 17.08.04, 08:41 cześć :) No tak, kawał czasu to było :) Myokine skończyłam, bardzo polubiłam ten krem - jest treściwy, ale nietłusty, co mi w zupełności odpowiada, lubię kremy o takiej konsystencji. świetna baza pod makijaż. Krem faktycznie wygładza drobne linie i świetnie nawilża, ale musisz pamiętać o jednym, że tego typu substancje działają tylko podczas stosowania - jak przestaniesz, skóra będzie powoli wracała do wcześniejszego stanu. Jeśli masz więcej zmarszczek/są głębsze to warto wypróbować Dermikę Extremale jest bardzo skuteczna, ma składnik którego nie ma Vichy. Jednym słowem Myokine to miły krem, ale cudu sobie po nim nie obiecuj... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Do Balbiny.aleksanry IP: 212.244.242.* 17.08.04, 09:18 Dziękuje.nie mam zmarszczek ale chce "dmuchać na zimne"...jeżeli bardziej polecasz Extremale to na to się zdecyduje!!!.pa Odpowiedz Link Zgłoś