Dodaj do ulubionych

Drogerie internetowe-która wybrać?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:29
Znacie adresy stron www pewnych drogerii internetowych ? Znam tylko www.esentia.pl, ale chciałabym mieć skalę porównawczą.
Obserwuj wątek
    • Gość: paulina Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:36
      widzialas amour.pl ja tam zamawialam niestety tylko raz ale wszystko bylo oki
      szybko i bez problemow
    • cassis Re: Drogerie internetowe-która wybrać? 20.08.04, 10:45
      Jest jeszcze taki adres: www.pedet.pl
      • Gość: Madzia Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:03
        tak, pedet znam, ale z tego co wiem, są tam same tzw "firmowe" perfum i balsamy. W esentii jest tanio, duzy wybór, ale jakoś nie jestem przekonana...czy któraś zamawiała? Mnie zniechęciło to, że kiedyś zamówiłam i NIC nie przyszło- zero odzewu:(
        • Gość: milenazuzia Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:12
          Ja zamawiałąm w esentii 2 razy, przesyłka przyszła po trzech dniach, poza tym
          mogłam sprawdzić na jakim jest etapie w historii zamówień. Niestety ceny trochę
          wyższe niż w sklepach, ale duży wybór i nie trzeba biegać po kilku sklepach aby
          skompletować wszystkie kosmetyki. Czasem mają fajne promocje , np kupując
          kosmetyki na określoną kwotę dostajemy prezent, tak było z kosmetykami farmony,
          teraz ziaji, a także fajna promocja przy zakupie kosm. eveline, które tak
          trudno dostać w sklepach. No i można wszystko poczytać o stosowaniu skadzie
          kosm oraz dużo recenzji. Gdyby nie koszty przesyłki 9,5, byłoby super.
          Może nie dostałaś przesyłki bo nie potwierdziłaś zamówienia, przez pocztę.
          • kosmisia Re: Drogerie internetowe-która wybrać? 19.01.05, 19:54
            własnie widziałam, ze w esentii jest darmowa przesyłka w przypadku zakupów pow.
            200 zł, najwidoczniej coś się zmieniło...:)
        • madziawer Re: Drogerie internetowe-która wybrać? 20.08.04, 17:31
          Z tego co wiem kosmetyki w Pedecie są oryginalne. Mają hologramy itp.
    • Gość: ania Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.echostar.pl 20.08.04, 11:07
      A ja lubie kosmetyki Erisa i w internecie kupuje taniej. Ostatnio zamowilam
      we wtorek a paczka juz wczoraj do mnie doszla. Dostalam pelno probek i to nie
      takich tam po 5 ml tylko po 15ml. TAk wiec mam np. moj krem do twarzy 2x15ml
      czyli 30 ml - to prawie sloiczek. I to wszystko GRATIS!!! Fachowa obsluga.
      Naprawde POLECAM. www.skleperis.pl
      • Gość: ania Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.echostar.pl 20.08.04, 11:11
        Przepraszam zle napisalam strone internetowa. Glowna to www.eris.pl a do sklepu
        mozna tez wejsc www.eris.pl/sklep lub www.sklep.eris.pl
        • Gość: Madzia Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:16
          Juz zabieram się do przeglądania oferty ERISA. Przesyłka w estentii w wysokości 9,50 to chyba lekka przesada;/ No ale niewątpliwie mają bogaty asortyment.
          • Gość: kaloo Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:23
            w esentii powyej 200zl nie placisz przesylkowej oplaty, a w erisie zadna suma
            nie zwalnia,choc daja probki i maja fajne promocje tylko internetowe ,wiec sie
            oplaca.Poza tym kiedys przyslali mi paczke a po kilku dniach jeszcze jeden list
            z masa probek,ot tak po prostu...;)
            a w esentii jest fajnie o tyle za masz mega wybor i wiele kosmetykow,ktore
            trudno dostac,i sa uczciwi.
            pzdr!
            • Gość: Madzia Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:29
              Znalazłam jeszcze coś takiego: www.e-kosmetyki.pl/ Kupujecie tam? Warto?
              • annette2 Re: Drogerie internetowe-która wybrać? 20.08.04, 12:35
                witam. Ja tam zamawiałam. Dość szybka realizacja i nawet dostałam jakieś
                próbki. Zamawiał oczywiście w www.e-kosmetyki.pl . Niewiem jak jest w
                pozostałych sklepach ... pozdrawiam aneta
    • Gość: Kika Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.mtvk.pl 20.08.04, 15:25
      Ja kilka razy korzystalam z Esentii i wszystko przebieglo pozytywnie, paczka
      dotarla, kosmetyki byly okej, dostalam kilka probek. To nieprawda, ze ceny sa
      wyzsze niz w sklepach! Nigdy nie kupilabym kosmetykow przez internet gdyby
      mialy byc drozsze niz w sklepie. Wlasnie dlatego je sie tam kupuje, ze sa
      chocby troche tansze.
      Jedyna wada Esentii jest chyba to, ze kompletowanie kosmetykow do wysylki trwa
      za dlugo- 3-7 dni na kupienie w hurtowni kilku rzeczy naprawde nie wymaga
      takich nakladow czasu.
      Poza tym jestem zadowolona.
      Innych perfumerii internetowych nie wyprobowalam.
    • Gość: kate_b Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.04, 23:22
      Ja kupowalam dwa czy trzy razy w esentii, wszystko bylo ok, probki dostalam i
      przesylka byla w miare szybka.
      Fakt, ze jak do cen kosmetykow doda sie przesylke to moze wychodzic drozej, ale
      trzeba przeciez docenic to, ze dostajesz paczuszke do domku i nie trzeba biegac
      po sklepach. A 9,50 po prostu kosztuje srednio przeslanie paczuszki poczta,
      wiec naprawde nie ma co wybrzydzac.
    • esate Re: Drogerie internetowe-która wybrać? 21.08.04, 11:37
      Ja często zamawiam w kosmetycznykram.pl jest duzy wybór i dosyc tanio, nawet
      jak sie doliczy koszty przesyłki. A poza tym to jest bardzo miła obsługa ;)
      dzwonią i informuja. Czasem na coś dłużsej czekałam ale to akurat nie była
      tragedia.
    • kosmisia salonik? 16.01.05, 20:03
      czy ktoś kupował w salonik.com.pl?
      • Gość: agnysek www.aptecus.pl? IP: *.idea.pl 16.01.05, 20:33
        ostanio znalazlam taka strone, niby apteka ale sporo kosmetyków a ceny niższe
        niz w estetni - czy ktos korzystał???

w estenti kupowałam kilka razy - zawsze sporo próbek ale realizacja długa i
        kontakt kiepski - nie mozna dokładnie się dowiedzieć kiedy dostaniesz paczkę
        raz korzystałam tez z www.mojekosmetyki.pl - choc wybór mniejszy to realizacja
        była szybsza i lepszy kontakt (próbki też dostałam)i mnieli tam moj ulubiony
        podklad lumene mat touch

• Gość: konim691 Salonik IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.01.05, 20:48
        W saloniku kupuje ale na zywo bo sklepik mam w swoim miescie:)))Jesli przez
        Neta tak traktuja klienta jak na żywcu, to polecam:))))))pozdr
      • pixela Re: salonik? 30.01.05, 05:31
        Ja kupiłam, wczoraj dostałam przesyłkę i jestem bardzo zadowolona! W ofercie są
        polskie kosmetyki w dużym wyborze. Zamówione kosmetyki są świeże, fabrycznie
        opakowane, przesyłka bardzo szybka, paczka starannie zabezpieczona. Dołączono
        gratisy: trzy próbki (krem, maseczka i balsam) i krem odżywczy do twarzy i ciała
        Bielendy - duży słoik (150 ml). Polecam!!!
    • Gość: j.lo Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.01.05, 11:33
      up
      • Gość: salonik Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:56
        dziś zamówiłam 8 pozycji głównie maseczki w saszetkach ale i chwalony podkład
        aksamitny - napisałam że zależy mi na czasie więc jak czegoś nie będzie niech
        wyślą reszte.
        Dziś już dzwoniła do mnie Pani że wszystko mają i dziś wyślę - jak narazie
        super .... do tej pory nikt nie był tak szybki i kompetenty.
        Jak przyjdzie paczka to dam znać ale narazie jestem bardzo pozytywnie
        nastawiona.
        • Gość: kosmisia Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 17:35
          to daj znać czy jesteś zadowolona, ja też myślę o zrobieniu zakupów w saloniku
          • Gość: niesmiala salonik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:55
            Witam,
            wlasnie odebralam od nich paczke (zam z poniedz) wszystko sie zgadza bardzo
            dobrze zapakowane, zamowienie nie bylo na wielka kwote bo 50zł a dostałam kilka
            próbek. Super!!!
            Jak do tej pory to najsprawniejszy sklep z kosmet z jakich korzystałam - czekam
            tylko czy beda poszerzac oferte.
            Jesli wszystkich tak traktują to naprawdę polecam!!!
            • Gość: sonique aptecus.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:23
              Dwa razy zamawialam na esentii, wszystko bylo ok, ale ceny rzeczywiscie nie
              powalaja z nog, no i ta oplata za przesylke:(
              Tym razem zamowilam wiec z www.aptecus.pl. Ceny znacznie nizsze niz na esentii,
              nie wszystkie, ale czesc zdecydowanie nizsza niz w sklepach. Zamawialam m.in.
              produkty erisa, ktore sa tam tansze niz na www.sklep.eris.pl!
              I do tego przesylka kosztuje tylko 6 zl.
              Zamowienie zlozylam tydzien temu, na razie jeszcze nic nie dostalam, ale mam
              nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Dam znac, czy przysla jakies probki.
              • Gość: niesmiala Re: aptecus.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 11:41
                a był z ich storny jakis kontakt, wiesz na jakim etapie jest zamówienie?
                • Gość: polecam Re: aptecus.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 11:47
                  stronkę:
                  www.domzdrowia.pl/
                  są tu tanie kosmetyki
                • Gość: sonique Re: aptecus.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:25
                  Po zalogowaniu sie na stronie jest status zamowienia. Przy moim wciaz widnieje -
                  w trakcie realizacji. Troche dlugo to trwa, ale mam nadzieje, ze warto
                  poczekac.
                  • Gość: sonique Re: aptecus.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:43
                    Dzis dostalam informacje mailem, ze moje zamowienie zostalo odrzucone. Bez
                    podania przyczyny:((NIc z tego nie rozumiem:(((
                    Wielka szkoda, bo bylo duzo taniej niz normalnie. I widac bylo to zbyt piekne:
                    (((
                    • newsstand Re: aptecus.pl - PRZESTRZEGAM 30.01.05, 04:47
                      to jakas sciema jest albo niepowazna firma. moje zamowienie zlozone zostalo 4
                      stycznia i czekam na nie do tej pory. tzn juz nie czekam bo nawet jak przyjdzie
                      to specjalnie nie odbiore im na zlosc, mam ich gdzies, pojde kupic gdzie
                      indziej. nie pomogl nawet moj telefon po tygodniu od zlozenia zam. z pytaniem
                      co z ta paczka i ich odp w emailu ze powinna byc u mnie w "najblizszym czasie".
                      czekaj tatka latka
            • kosmisia Re: salonik 21.01.05, 20:47
              dziś odebrałam paczkę z saloniku, wszystko się zgadza, wszystko szczelnie i
              bezpiecznie zapakowane, dostałam też trochę próbek (miło :)
    • Gość: goóosia Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 13:18
      kupowałam dwa razy w www.estyl.pl - mają ArtDeco, Isa Dorę i Revlona oraz sporo
      fryzjerskich bambetli.

przesyłka doszła ok - dostajesz maila kiedy wychodzi przesyłka ze sklepu (oba
      zamówienia następnego dnia).

a teraz mam już tam 3% zniżki, wychodzi mi nawet teraz taniej niż w sklepie :-)
      • Gość: kocia*łapcia drogerie IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 08:43
        www.kosmetyki.kupuj.sxx.pl/
        www.newmenstudio.pl/
        www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=22649&session=03bad6aaddee8560
    • petrovr Re: Drogerie internetowe-która wybrać? 30.01.05, 12:25
      a co sądzicie o dionet.pl ??
      • Gość: ala Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: 193.59.95.* 31.01.05, 14:59
        kupowałam w dionecie w grudniu "aqua di gio" i "5 Avenue" - jestem zadowolona.
        (wtedy jeszcze nie płaciło się za dostawę i każdy nastepny kosmetyk kosztował
        o 10 zetów mniej-taka promocja).
        Natomiast nie polecam e-kosmetyki.pl (przysłano towar nie zamawiany tj. brązową
        mascarę zamiast czarnej ; gdy chciałam zwrócić w ramach reklamacji: telefonu
        nie odbierali, na maile nie odpowiadali-w końcu odpuściłam, ale ostrzegłam,że
        opinię im wystawię . Co niniejszym czynię.).
    • Gość: fi Re: Drogerie internetowe-która wybrać? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 15:44
      Nie polecam aptecusa - złożyłam zamówienie na zestaw LRP Active C w grudniu,
      dostałam maila, że został on wycofany i przepraszają. Przejrzałam ponownie
      ofertę i wybrałam drugi zestaw. Złożyłam zamówieni, wysłałam po 2 tygodniach
      maila z zapytaniem co dzieje się z moim zamówieniem. Od tej pory cisza.
      Beznadzieja :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka