apijanowska 20.08.04, 18:55 Jestem ciekawa co Wam się podoba a co nie w usługach Warszawskich fryzjerów. pozdrawiam ap Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyta Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:56 Ja nie lubie jak nie widze ze dezynfekuja szczotki, niby mowia ze to robia ale nigdy nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
ravravrav Re: Fryzjerzy w Warszawie 20.08.04, 18:58 Faktycznie , nigdy nie widzialam, moze w sieciach ? Gość portalu: zyta napisał(a): > Ja nie lubie jak nie widze ze dezynfekuja szczotki, niby mowia ze to robia ale > nigdy nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 19:10 w Jean Louis David każda klientka ma swoją nową,wyjętą przy niej z opakowania szczotkę.To mi się tam podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filutka Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:17 Ja w Camille Alban też lubię, to że przy każdym nowym kiencie wyjmowane są z opakowania nowe szczotki i nożyczki zawsze przed strzyżeniem są przecierane dezynfekującą jednorazową chusteczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 20:44 Bylam w jednym zakladzie gdzie uzywali jednorazowych recznikow zamiast zwyklych, troche dziwnie ale w sumie to fajnie bo zawsze sie takiich zwyklych recznikow brzydzilam LA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzirafka unikajcie atelier urody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:41 mi sie nie podoba jak fryzjer jest zadufany w sobie. np jeden z fryzjerow w atelier urody na placu wilsona powiedzial mi ze mam najbrzydsze wlosy na swiecie ( bo mam loki ) i ze jak on by mial loki to by sie powiesil... nie umial sie kretyn przyznac ze nie wie jak je obciac zeby bylo dobrze. dodam jeszcze ze ma sie nie za fryzjera ale za styliste fryzur co oznacza ze jest nie tylko rzemieslnikiem ale ze potrafi cos dac z siebie...no nic.. polecam natomiast studio fryzur Jagi Hupało i Thomasa Wolffa - atmosfera magiczna, profesjonalizm, i strzyzenie jest dla nich czyms co kochaja... Jaga sama powiedzial, ze strzyzenie takich lokow jak moje to dla niej zaszczyt i naprawde zajebi*ta robote zrobila...a teraz porownajcie to do tego co powiedzial na moje loki ten fajans z atelier urody... Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: unikajcie atelier urody!!! 22.08.04, 12:09 jesli moge zapytac: ile zaplacilas u hupalo za strzyzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: 194.128.165.* 22.08.04, 03:55 od kilku lat nie mieszkam juz w warszawie i stacilam z oczu mojego ulubionego fryzjera, moze ktos mi pomoze?!! Nazywa sie Krzysztof Kulagowski, kiedys pracowal na Orlej w Galerii fryzur. Od jakiegos czasu Go szukam bez rezultatu, Prawdopodobnie pracowal gdzies w okolicach Nowego Swiatu w smiesznym salonie gdzie bylo akwarium Pomocy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rzirafki Do rzirafki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 10:06 Też mam kręcone! Powiedz ile Jaga wzięła od ciebie za ścięcie i jaką fryzurkę ci zaproponowała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 20:51 Ja raz poszlam do jakiegos Krzysztofa do Lauranta na szpitalnej. Obcial mi wlosy profesjonalnie ale niestety nie wiem jak mial na nazwisko. Pozdrawian :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ally Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: 80.51.237.* 22.08.04, 13:55 A ja chcę zmienic uczesanie. Kolezanka polecila mi Jean Louis Davis na Krakowskim Przedmiesciu. Chce zrobic sobie loczki, takie co nie niszcza wlosow ;] Po wtorku opiszę moje wrazenia z wizyty w tym salonie. Odpowiedz Link Zgłoś