Dodaj do ulubionych

Fryzjerzy w Warszawie

20.08.04, 18:55
Jestem ciekawa co Wam się podoba a co nie w usługach Warszawskich fryzjerów.
pozdrawiam ap
Obserwuj wątek
    • Gość: zyta Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:56
      Ja nie lubie jak nie widze ze dezynfekuja szczotki, niby mowia ze to robia ale
      nigdy nie widzialam.
      • ravravrav Re: Fryzjerzy w Warszawie 20.08.04, 18:58
        Faktycznie , nigdy nie widzialam, moze w sieciach ?

Gość portalu: zyta napisał(a):

> Ja nie lubie jak nie widze ze dezynfekuja szczotki, niby mowia ze to robia
        ale
        > nigdy nie widzialam.
        • Gość: kika Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 19:10
          w Jean Louis David każda klientka ma swoją nową,wyjętą przy niej z opakowania
          szczotkę.To mi się tam podoba
          • Gość: filutka Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:17
            Ja w Camille Alban też lubię, to że przy każdym nowym kiencie wyjmowane są z
            opakowania nowe szczotki i nożyczki zawsze przed strzyżeniem są przecierane
            dezynfekującą jednorazową chusteczką.
    • Gość: lola Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 20:44
      Bylam w jednym zakladzie gdzie uzywali jednorazowych recznikow zamiast
      zwyklych, troche dziwnie ale w sumie to fajnie bo zawsze sie takiich zwyklych
      recznikow brzydzilam
      LA
    • Gość: rzirafka unikajcie atelier urody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:41
      mi sie nie podoba jak fryzjer jest zadufany w sobie. np jeden z fryzjerow w
      atelier urody na placu wilsona powiedzial mi ze mam najbrzydsze wlosy na
      swiecie ( bo mam loki ) i ze jak on by mial loki to by sie powiesil... nie
      umial sie kretyn przyznac ze nie wie jak je obciac zeby bylo dobrze. dodam
      jeszcze ze ma sie nie za fryzjera ale za styliste fryzur co oznacza ze jest nie
      tylko rzemieslnikiem ale ze potrafi cos dac z siebie...no nic..

polecam natomiast studio fryzur Jagi Hupało i Thomasa Wolffa - atmosfera
      magiczna, profesjonalizm, i strzyzenie jest dla nich czyms co kochaja... Jaga
      sama powiedzial, ze strzyzenie takich lokow jak moje to dla niej zaszczyt i
      naprawde zajebi*ta robote zrobila...a teraz porownajcie to do tego co
      powiedzial na moje loki ten fajans z atelier urody...
      • lunalovelight Re: unikajcie atelier urody!!! 22.08.04, 12:09
        jesli moge zapytac: ile zaplacilas u hupalo za strzyzenie?
    • Gość: agnieszka Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: 194.128.165.* 22.08.04, 03:55
      od kilku lat nie mieszkam juz w warszawie i stacilam z oczu mojego ulubionego
      fryzjera, moze ktos mi pomoze?!!
      Nazywa sie Krzysztof Kulagowski, kiedys pracowal na Orlej w Galerii fryzur. Od
      jakiegos czasu Go szukam bez rezultatu, Prawdopodobnie pracowal gdzies w
      okolicach Nowego Swiatu w smiesznym salonie gdzie bylo akwarium

Pomocy!!!!!
      • Gość: do rzirafki Do rzirafki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 10:06
        Też mam kręcone! Powiedz ile Jaga wzięła od ciebie za ścięcie i jaką fryzurkę
        ci zaproponowała?
      • Gość: eve Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 20:51
        Ja raz poszlam do jakiegos Krzysztofa do Lauranta na szpitalnej. Obcial mi
        wlosy profesjonalnie ale niestety nie wiem jak mial na nazwisko.
        Pozdrawian :-)
    • Gość: Ally Re: Fryzjerzy w Warszawie IP: 80.51.237.* 22.08.04, 13:55
      A ja chcę zmienic uczesanie. Kolezanka polecila mi Jean Louis Davis na
      Krakowskim Przedmiesciu. Chce zrobic sobie loczki, takie co nie niszcza
      wlosow ;] Po wtorku opiszę moje wrazenia z wizyty w tym salonie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka