Gość: marysia IP: *.aine.pl 02.09.04, 16:51 wlasnie?gdzie mozna dostac...czaje sie na maskare XXL ale nigdzie nie maja...pisalam to w watku o pierre rene, moze teraz uzyskam jakis odzew? dzieki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Papuga Re: Pierre arthes w Krakowie IP: *.veranet.pl 02.09.04, 18:19 Na bazarze Tomex jest, na osiedlu Zielonym i gorali również. Odpowiedz Link Zgłoś
popatrz_na_mnie Re: Pierre arthes w Krakowie 02.09.04, 22:00 A jeśli masz bliżej na Kozłówek,to polecam taki sklepik z kosmetykami w tym "pasażu",jak się idzie od przejścia podziemnego w stronę punktu MPK.Na dodatek po długich poszukiwaniach znalazłam tam też kosmetyki Vipery i Eveline,zupełnei przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Pierre arthes w Krakowie IP: 195.150.115.* 02.09.04, 23:24 dziekuje bardzo za informacje!!mieszkam raczej blizej tomeksu, wiec jutro sie tam wybiore, mam nadzieje ze znajde ten sklepik:) pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papuga Re: Pierre arthes w Krakowie IP: *.veranet.pl 03.09.04, 08:07 Ten sklepik jest w tym miejscu co hala z ubraniami, znajduję się prawie naprzeciw wejścia,obok jest sklepik z ciuchami z drugiej strony z gazetami.A naprzeciw bodajże ze słodyczami-))A idac dale w głab dojdziesz do warzyw.POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Pierre arthes w Krakowie IP: 195.150.115.* 03.09.04, 15:26 dzieki:) znalazlam bez problemow:) Odpowiedz Link Zgłoś