Dodaj do ulubionych

multi depresja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 19:54
pomozcie mi wygrac z cellulitem ,bardzo prosze o sprawdzone srodki albo adres
gabinetu w POZNANIU -patrze w lustro i ryczec mi sie chce mam 27 lat i jestem
szczupla nie objadam sie, cwicze, duzo pije wody niegazowanej i nic a za rok
znowu koszmar KOLEJNE WAKACJE PRZESIEDZIANE W DOMU mam "dola" moze jest cos
co pomaga ?! pograzona w depresji
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: multi depresja 02.09.04, 20:31
      Nawet najlepsze zabiegi Ci nie pomoga, jesli dusza placze.
      Pozbadz sie kompleksow, popatrz na inne dziewczyny krytycznym okiem a zobaczysz
      ze nie jestes jedna, ktora ma taki problem, za to jedna, ktory siedzi cale lato
      w domu z powodu jakiegos drobiazgu. Ciesz sie z tego co masz i nie przygladaj
      wadom.
      • Gość: tralala Re: multi depresja IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 20:45
        oi chyba przesadzasz... czas pozbyc sie kompleksow, spojrzec na zycie z
        usmiechem i radoscia, cellulit to nie wszystko, gwiazdy tez go maja, a to ze ty
        nie zauwazylac cellulitu u lopez, nie znaczy ze ona go nie ma.wszystkie zdjecia
        sa retuszowane i komputerowo poprawiane.

zreszta liczy sie osobowosc i to kim jestes, co soba reprezentujesz, to ze
        jestes zadbana itp. faceci nawet nie wiedza co to cellulit albo go nie
        zauwazaja.kogo to zreszta obchodzi? nie mozna siedziec w domu bo jest sie
        sfalczalym czy otylym. no wiesz, jesli nie idziesz na plaze bo masz cellulit to
        co maja powiedziec osoby na wozkach inwalidzkich? maja wogole nie wychodzic z
        domu? twoj prolem w porownaniu z problemami ludzi chorych badz uposledzonych
        jest na prawde nieistotny.
        ciesz sie zyciem, i badz szczesliwa, zanim na prawde sie zestarzejesz i
        sflaczejesz jak flak po pasztetowce hehe :)
        • Gość: multi Re: multi depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 21:43
          dziekuje za wsparcie ,oczywiscie ze moj problem jest znikomy jezeli chodzi o
          osby skrzywdzone przez los ,ale szczerze mowiac (piszac)liczylam ze moze jakas
          dziewczyna wygrala z cellulitem i napisze jak to zrobila .
          • mikams75 Re: multi depresja 02.09.04, 22:16
            Z tym nie wygrasz, ja juz przestalam ludzic i robic jakies nadzieje. Mozesz sie
            masowac, smarowac roznymi kremami, bedzie ciut lepiej, ale w cuda nie wierz
            tylko uwierz w siebie i swoja urode!
            • Gość: multi Re: multi depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 22:42
              jest mi smutno bo ludzilam sie ze jest jakis srodek na ten "koszmar",no coz
              bede pracowac bardziej nad moja psychika a wszystkim kobietom ktore walcza z
              cellulitem zycze powodzenia a gdy osiagna sukces to bardzo prosze podzielcie
              sie tym jak to zrobic .Mikams75 dziekuj CI i serdecznie pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka