Gość: kasiulek IP: 195.145.215.* 07.04.02, 00:22 'Czaje' sie wlasnie na Total Turnaround, ale nie wiem, ktory powinnam sobie kupic. Mam cere mieszana, ale wrazliwa i boje sie tego dla cery normalnej/tlustej. Poradzcie cos! Dziekuje i pozdrawiam!:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: Total Turnaround Clinique IP: *.rasserver.net 07.04.02, 00:44 skład obu wersji jest niemal identyczny, żaden nie pownien wusyszyć, działają bardzo lekko złuszczająco, jesli szukasz typowych kremów o działaniu złuszczającym z kwasami BHA, to lepiej sięgnij po inne wersje, jeśli zaś szukasz czegoś łagodnego to Total Turnaround jest dobrą opcją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Total Turnaround Clinique IP: 195.145.215.* 07.04.02, 01:09 Basiu, dziekuje! Wlasnie chyba o cos takiego delikatnego mi chodzi, Effaklaru sie boje, zreszta napisane jest na jego opakowaniu, ze jest dla cery tlustej. A tak w ogole potrzebuje po prostu 'odswiezyc' sie po zimie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Total Turnaround Clinique IP: *.rasserver.net 07.04.02, 01:36 Kasiulek, na wizaz.pl w artykule "co kryje w sobie Total Turnaroun i Idealist? masz dokładnie zanalizowany skład TT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: Total Turnaround Clinique IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.02, 12:53 Wejdz na strone www.clinique.co.uk i tam zrob sobie test na cere :) Od razu bedziesz wiedziala, czy Ci odpowiada :) Pozdr. Ginger Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Total Turnaround Clinique 07.04.02, 21:36 Drogie Dziewczyny, BARDZO WIELKIE DZIEKI!!!!! Pozdrawiam!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: Total Turnaround Clinique IP: 195.187.56.* 08.04.02, 10:19 Cere mam chyba najbardziej uciazliwa jaka tylko mozna sobie wyobrazic - tlusta, alergiczna, nadwrazliwa. I na tej koszmarnej skorze znakomicie sprawdzil sie Total Turnaround lotion, ten dla cery tlustej. Polecam :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś