indiaarie 08.09.04, 11:13 Chciałabym kupić ten krem, ale jestem ciekawa, czy rzeczywiście jest tak skuteczny, jak go reklamują. Czy ktoś go już używał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marzena Re: ROSALIAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 14:06 Zużylam 1 opakowanie i uważam ze nie jest ani lepszy ani gorszy od innych kremow np. Avene, Eris. Ja biore rutinoscorbin, albo ascorutical lub podobne. Do tego wapno. Raz w roku ide na serie zabiegow wzmacniajacych naczynka w gabinecie kosmtycznym. I chyba to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: ROSALIAC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 10:26 Ja proponuje nowość na w aptekach ,,Metroruboril,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ROSALIAC IP: 193.151.48.* 09.09.04, 10:50 czy ten metroruboril to cos podobnego w dzialaniu do ruborilu? ile kosztuje ten krem? czy sa jakies kosmetyki kolorowe do stosowania na cere naczynkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: ROSALIAC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 10:59 Metroruboril ma dodatkowo w składze metronidazol /który sam jest na recepte/, dzała przeciwzapalnie, obkurczająco, łagodzi nadwrażliwość cery na kosmetyki. Jeśli chodzi o podkłady do ja kupuje Cliniki lub inne i nie mam już problemu. Wiem że Eris ma podkład do cery naczynkowej ale kolorki nieciekawe Odpowiedz Link Zgłoś