Dodaj do ulubionych

Mozzarella z pomidorem-utyję?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:44
Poniosło mnie i zrobiłam sobie sałatkę: ser mozzarella, pomidorek, zioła z odrobiną oleju do tego. No a potem zaczęłam się zastanawiać,ile to ma kalorii?W końcu to ser..i chyba nie można się tym tak bezkarnie objadać...:( Dodam, że sałatki był taki mały półmisek, sera 125 g i półtorej pomidorka. Optycznie dużo... ( by mi anoreksji nie zarzucali);)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:24
      prendko zapierdalaj do kibla to wyzygac- na 100 % utyjasz jak swinia w chlewie!
    • niezapominajkaaa Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? 14.09.04, 18:48
      jakbyś to jadła pięć razy dziennie w kopiastych porcjach przez miesiąc to na
      pewno - ale jedna sałatka - nie przesadzajmy!! - oto co media mogą zrobić z
      człowieka:p
      • Gość: Titka Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:39
        Jednak chamstwo się szerzy!Pytam grzecznie a od razu każą mi zapierdalac do kibla:(
        • niezapominajkaaa Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? 14.09.04, 19:44
          tu się zgadzam, chamstwa jest dużo..niestety:(, ale głupoty też coraz więcej...
          • Gość: Titka Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:47
            No a ja tu serio pytam...bo jak sobie tak czytam post : jakie masz wymiary to popadam w komplesy.
            • niezapominajkaaa Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? 14.09.04, 19:53
              po pierwsze to w "wasze wymiary" naprawde nie wszystko musi być prawdą, a nawet
              jeśli jest to ważniejsze jest czy jesteś proporcjonalnie zbudowana:) po drugie
              po jednej takiej sałatce na pewno nie utyjesz, ale jeśli następnym razem zjesz
              coś bardziej kalorycznego po prostu ruszaj się troszkę więcej niż normalnie,
              może na rower, aerobik, takie tam albo zrezygnuj z kolacji czy podjadania:)
              pozdrawiam
            • eressea Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? 14.09.04, 19:55
              Gość portalu: Titka napisał(a):

> No a ja tu serio pytam...

Przeczytaj jeszcze raz swój pierwszy post i się zastanów czy rzeczywiście nie
              masz anoreksji... i ja serio to piszę...
            • inezja21 Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? 14.09.04, 19:55
              nie wpadaj w komleksy, przeczytaj moje wymiary:)
            • Gość: oooooo Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 20:33
              po pierwsze: na głupie pytania są głupie odpowiedzi
              po drugie: wymiar wymiarowi nie równy, wszystko zależy od tego jak sie czujesz
              we własnej skórze, jak ktoś podaje że ma 160cm i wymiary86-60-89 (i pisze -
              prawie-)to niby równy ideałowi (którego tak na marginesie chyba nie ma-albo
              nieliczne przypadki) a ktoś podaje 170cm 86-60-89.Chyba widać różnice!
    • Gość: oooooo Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 20:28
      od razu 50kg utyjesz napewno
    • mandalay00 Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? 14.09.04, 21:20
      Jesli to pytanie powazne,a nie jakas prowokacja to powiem Ci, abys wyluzowala i
      nie przejmowala sie az tak bardzo. Nie popadaj w paronoje. Rozumiem gdybys
      objadla sie jakimis paczkami,ale tym? Wiesz ile sera w zyciu sie nawzeralam;)i
      jakos nie utylam. Nie stresuj sie, a pomidory jedz, bo sa zdrowe:)
      • pauli7 off topic 14.09.04, 22:59
        przepraszam z gory, wiem, czepiam sie, to nie forum gramatyka i ortografia:))

hehe ale nie moge sie powstrzymac...
        "poltorej pomidorka"??? od kiedy jest TA pomidor? zawsze mi sie wydawalo ze
        TEN:)))
        • mandalay00 oczywiscie, ze ten pomidor, masz racje 15.09.04, 08:12
          ale nie chcialam sie czepiac :)
    • Gość: kigr Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:33
      Czas najwyższy na wizytę u psychiatry
    • Gość: kk Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? IP: *.jci.com 15.09.04, 20:36
      ee, po jednej salatce to nie utyjesz
      mozarella moze miec sporo, jak to ser. nie ma info na opakowaniu? mysle ze
      plasuje sie gdzies miedzy serem zoltym i twarogiem (zakladam ze to mozarella
      swieza, taka biala). oliwa tez kaloryczna bomba, ale za to jaka zdrowa. ziola i
      pomidory to w ogole sobie odpusc przy liczeniu!
    • Gość: arałe Re: Mozzarella z pomidorem-utyję? IP: *.torun.mm.pl 15.09.04, 23:10
      Ojej, Titka, ale mi Ciebie żal... Kiedyś we wczesnej młodości też o mało nie
      zagłodziłam się na smierć, jadłam dziennie kawałek twarogu i uważałam, że to o
      połowę za dużo. Skończyło się bardzo ciężką anemią i kłopotami ze zdrowiem
      przez parę lat, a tamte czasy wspominam jak jeden koszmar.
      Jeśli piszesz, że "Cię poniosło", bo zjadłaś kawałek sera i pomidora, to
      znaczy, że nie jest z Tobą dobrze.
      Trzymaj się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka