inez_22 23.09.04, 00:26 Czy któraś z Was może używa lub używała tego podkładu?? Jestem bardzo ciekawa czy byłyście zadowolone, czy skóra jest długo matowa itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inez_22 Re: Maybelline Fresh Look 23.09.04, 00:36 Bardzo przepraszam za pomyłkę- ten fluid to Fresh Matte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tj Re: Maybelline Fresh Look IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 01:27 ja uzyawalam. zalezy jak masz skore-jesli tlusta to ok. bo on dosyc wysusza, np.dla mnie o wiele za bardzo, bo mam suche czolo. Jak dla mnie to srednia jakosc, ale byc moze po prostu byl nie dopasowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek83 Re: Maybelline Fresh Look IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:24 Ja maiałam kiedyś ten podkład i niestety był do bani z resztą miałam już dużo podkładów z różnych firm i żaden nie poradził sobie z moją tłustą cerą. Generalnie nie polecam Ci tego podkładu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: Maybelline Fresh Matte 23.09.04, 10:59 Ten podklad jest okropny! Walkuje sie na twarzy, wchodzi w pory, na dodatek tak przesuszyl mi cere, ze ciagle mi sie luszczyla. Nigdy wiecej tego podkladu! Szczerze odradzam Ci jego zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Maybelline Fresh Matte IP: *.futuro.pl 23.09.04, 12:49 A ja mam ten podkład i jestem zadowolona. Mam b.tłusta cerę a on się dobrze spisuje. Trzeba tylko uważać z nakładaniem żeby nie przesadzić, bo wtedy rzeczywiście wygląda jak maska. Ale jak będziesz miała umiar to dobrze wygląda. Za tą cenę to naprawdę OK. Pewnie że sa lepsze np. z Sephory, ale za ta cenę to naprawde jest dobrze. Ja używam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: Maybelline Fresh Matte 23.09.04, 14:43 You must be kidding! Ten podklad to pomylka jesli masz skore tlusta. Walkuje sie na buzi i pod pudrem sypkim. Nie matuje wcale. Ani to fresh ani matte. Odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Maybelline Fresh Matte IP: *.futuro.pl 23.09.04, 14:49 mnie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: Maybelline Fresh Matte 23.09.04, 14:57 Aha, w dodatku najjasniejszy kolor (jasna cera) mnie różowił jak swinke, no a ciemniejszy bul za ciemny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: Maybelline Fresh Matte IP: *.acn.waw.pl 23.09.04, 14:53 > A ja mam ten podkład i jestem zadowolona. Mam b.tłusta cerę a on się dobrze > spisuje. Przymierzam się właśnie do wypróbowania tego podkładu. Mam nadzieję, że też będzie mi odpowiadał. Na szczęście 20 zł to nie majątek :) W razie czego wrócę do starego dobrego Lumene... Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: Maybelline Fresh Matte 23.09.04, 15:18 Ja, jak juz pisalam wyzej, stanowczo odradzam zakup tego podkladu. Wiem, ze nie kosztuje duzo, ale ja nawet za darmo bym go nie wziela! Ale zrobicie, jak uwazacie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: Maybelline Fresh Matte IP: *.acn.waw.pl 23.09.04, 15:25 Szkoda, że nie ma do tego próbek :( Dostałam próbkę innego podkładu Maybelline, jakiegoś tam pudrowego Wonderfinisha. Ale sama prezenterka na promocji ostrzegła, że mi to raczej się będzie wałkować na mieszanej cerze i że już lepiej właśnie Fresh Matte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free mnóstwo próbek IP: *.tele2.pl 24.09.04, 10:02 powiem ze ja mam do niego mnostwo probek z roznych zrodeł, nawet nie proszonych, sami dawali, przynajmniej kilka, z tym ze występują one w kolorze marchewkowym, wbrew nazwie Apricot Beige. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: mnóstwo próbek IP: *.acn.waw.pl 24.09.04, 11:40 > powiem ze ja mam do niego mnostwo probek z roznych zrodeł, nawet nie > proszonych, sami dawali, przynajmniej kilka, z tym ze występują one w kolorze > marchewkowym, wbrew nazwie Apricot Beige. :)) No to już sama nie wiem. Zawsze mogę zrobić kompletny obciach i pójść do supermarketu nieumalowana, a tam na miejscu położyć sobie na twarz tester. :) Po wyjściu na światło dzienne i pochodzeniu kilka godzin powinno się okazać, czy to dla mnie... Nie chcę dużo inwestować w podkład, bo rzadko go używam i przeważnie muszę wyrzucać tubki po dacie ważności zanim je zużyję. Chciałam sobie za to kupić droższy puder w kamieniu... Droższy, czyli Maxa Factora, a nie Shiseido ;) Przy czym nawet nie wiem jeszcze, ile ten MF Creme Puff kosztuje. 50 zł? 80 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free dobór IP: *.tele2.pl 24.09.04, 11:46 creme puff to raczej 30-40 kosztuje :) a moze tylko taką kreske na policzku sobie testerem umaluj. no chyba ze zdecydujesz sie na ten "kompletny obciach" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free creme puff-30 zł w centrum wawy, sprawdzilam:) n/t IP: *.tele2.pl 24.09.04, 15:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: creme puff-30 zł w centrum wawy, sprawdzilam: IP: *.acn.waw.pl 24.09.04, 15:25 Dzięki, Free! Może w ogóle daruję sobie ten podkład i spróbuję tylko pudru. :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb creme puff 24.09.04, 15:50 Skoro nie chcesz duzo wydawac, to daruj sobie ten podklad, bo szkoda wyrzucac kase. Co do Creme Puff, tez go uzywalam:), lecz niestety z moja buzka (tlusta cera:) sobie nie radzi - po niecalej godzinie polysk :(( Uzywam teraz Rimmela stay matte i jest jako tako. Puder plus bibulka i da sie zyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Maybelline Fresh Look IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 21:33 żadna rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Maybelline Fresh Look IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:54 Dla mnie w ogóle Maybelline to badziewie. Sprawdza sie chyba tylko u mlodych dziewczyn z nieskazitelną, bezproblemową cerą. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Maybelline Fresh Look 24.09.04, 15:58 Dla mnie tragedia. Cere mam bardzo gladka (bez tradziku), chcialam kupic niedrogi podklad, ktory zamaskuje popekane naczynka i zmatowi blyszczaca strefe T. Kupilam go pol roku temu i w ogole nie moge uzywac, a probowalam na rozne kremy, nakladac roznymi sposobami, gabka, palcami, wcierac, wklepywac... niestety odpada. Walkuje sie, zostawia zolte placki, straszny jest i tyle. Kolejny raz zrazilam sie do tanich produktow do makijazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vienera Re: Maybelline Fresh Look IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:22 Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś