Dodaj do ulubionych

Maybelline Fresh Look

23.09.04, 00:26
Czy któraś z Was może używa lub używała tego podkładu?? Jestem bardzo ciekawa
czy byłyście zadowolone, czy skóra jest długo matowa itp. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • inez_22 Re: Maybelline Fresh Look 23.09.04, 00:36
      Bardzo przepraszam za pomyłkę- ten fluid to Fresh Matte
      • Gość: tj Re: Maybelline Fresh Look IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 01:27
        ja uzyawalam. zalezy jak masz skore-jesli tlusta to ok. bo on dosyc wysusza,
        np.dla mnie o wiele za bardzo, bo mam suche czolo. Jak dla mnie to srednia
        jakosc, ale byc moze po prostu byl nie dopasowany.
        • Gość: walek83 Re: Maybelline Fresh Look IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:24
          Ja maiałam kiedyś ten podkład i niestety był do bani z resztą miałam już dużo
          podkładów z różnych firm i żaden nie poradził sobie z moją tłustą cerą.
          Generalnie nie polecam Ci tego podkładu
          Pozdrawiam
          • calineczka1 Re: Maybelline Fresh Matte 23.09.04, 10:59
            Ten podklad jest okropny! Walkuje sie na twarzy, wchodzi w pory, na dodatek tak
            przesuszyl mi cere, ze ciagle mi sie luszczyla. Nigdy wiecej tego podkladu!
            Szczerze odradzam Ci jego zakup.
            • Gość: Maja Re: Maybelline Fresh Matte IP: *.futuro.pl 23.09.04, 12:49
              A ja mam ten podkład i jestem zadowolona. Mam b.tłusta cerę a on się dobrze
              spisuje. Trzeba tylko uważać z nakładaniem żeby nie przesadzić, bo wtedy
              rzeczywiście wygląda jak maska. Ale jak będziesz miała umiar to dobrze wygląda.
              Za tą cenę to naprawdę OK. Pewnie że sa lepsze np. z Sephory, ale za ta cenę to
              naprawde jest dobrze. Ja używam i polecam.
              • asia23bb Re: Maybelline Fresh Matte 23.09.04, 14:43
                You must be kidding!
                Ten podklad to pomylka jesli masz skore tlusta. Walkuje sie na buzi i pod
                pudrem sypkim. Nie matuje wcale. Ani to fresh ani matte. Odradzam!
                • Gość: maja Re: Maybelline Fresh Matte IP: *.futuro.pl 23.09.04, 14:49
                  mnie odpowiada.
                  • asia23bb Re: Maybelline Fresh Matte 23.09.04, 14:57
                    Aha, w dodatku najjasniejszy kolor (jasna cera) mnie różowił jak swinke, no a
                    ciemniejszy bul za ciemny....
              • Gość: Ness Re: Maybelline Fresh Matte IP: *.acn.waw.pl 23.09.04, 14:53
                > A ja mam ten podkład i jestem zadowolona. Mam b.tłusta cerę a on się dobrze
                > spisuje.

Przymierzam się właśnie do wypróbowania tego podkładu. Mam nadzieję, że też
                będzie mi odpowiadał. Na szczęście 20 zł to nie majątek :) W razie czego wrócę
                do starego dobrego Lumene...
                • calineczka1 Re: Maybelline Fresh Matte 23.09.04, 15:18
                  Ja, jak juz pisalam wyzej, stanowczo odradzam zakup tego podkladu. Wiem, ze nie
                  kosztuje duzo, ale ja nawet za darmo bym go nie wziela! Ale zrobicie, jak
                  uwazacie. :)
                  • Gość: Ness Re: Maybelline Fresh Matte IP: *.acn.waw.pl 23.09.04, 15:25
                    Szkoda, że nie ma do tego próbek :( Dostałam próbkę innego podkładu Maybelline,
                    jakiegoś tam pudrowego Wonderfinisha. Ale sama prezenterka na promocji
                    ostrzegła, że mi to raczej się będzie wałkować na mieszanej cerze i że już
                    lepiej właśnie Fresh Matte.
                    • Gość: Free mnóstwo próbek IP: *.tele2.pl 24.09.04, 10:02
                      powiem ze ja mam do niego mnostwo probek z roznych zrodeł, nawet nie
                      proszonych, sami dawali, przynajmniej kilka, z tym ze występują one w kolorze
                      marchewkowym, wbrew nazwie Apricot Beige.
                      • Gość: Ness Re: mnóstwo próbek IP: *.acn.waw.pl 24.09.04, 11:40
                        > powiem ze ja mam do niego mnostwo probek z roznych zrodeł, nawet nie
                        > proszonych, sami dawali, przynajmniej kilka, z tym ze występują one w kolorze
                        > marchewkowym, wbrew nazwie Apricot Beige.

:))

No to już sama nie wiem. Zawsze mogę zrobić kompletny obciach i pójść do
                        supermarketu nieumalowana, a tam na miejscu położyć sobie na twarz tester. :) Po
                        wyjściu na światło dzienne i pochodzeniu kilka godzin powinno się okazać, czy to
                        dla mnie...

Nie chcę dużo inwestować w podkład, bo rzadko go używam i przeważnie muszę
                        wyrzucać tubki po dacie ważności zanim je zużyję. Chciałam sobie za to kupić
                        droższy puder w kamieniu... Droższy, czyli Maxa Factora, a nie Shiseido ;) Przy
                        czym nawet nie wiem jeszcze, ile ten MF Creme Puff kosztuje. 50 zł? 80 zł?
                        • Gość: Free dobór IP: *.tele2.pl 24.09.04, 11:46
                          creme puff to raczej 30-40 kosztuje :)
                          a moze tylko taką kreske na policzku sobie testerem umaluj. no chyba ze
                          zdecydujesz sie na ten "kompletny obciach" ;)
                          • Gość: Free creme puff-30 zł w centrum wawy, sprawdzilam:) n/t IP: *.tele2.pl 24.09.04, 15:15
                            • Gość: Ness Re: creme puff-30 zł w centrum wawy, sprawdzilam: IP: *.acn.waw.pl 24.09.04, 15:25
                              Dzięki, Free! Może w ogóle daruję sobie ten podkład i spróbuję tylko pudru. :)
                        • asia23bb creme puff 24.09.04, 15:50
                          Skoro nie chcesz duzo wydawac, to daruj sobie ten podklad, bo szkoda wyrzucac
                          kase. Co do Creme Puff, tez go uzywalam:), lecz niestety z moja buzka (tlusta
                          cera:) sobie nie radzi - po niecalej godzinie polysk :(( Uzywam teraz Rimmela
                          stay matte i jest jako tako. Puder plus bibulka i da sie zyc:)
      • Gość: aaa Re: Maybelline Fresh Look IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 21:33
        żadna rewelacja
    • Gość: Kinga Re: Maybelline Fresh Look IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:54
      Dla mnie w ogóle Maybelline to badziewie. Sprawdza sie chyba tylko u mlodych
      dziewczyn z nieskazitelną, bezproblemową cerą.
    • slotna Re: Maybelline Fresh Look 24.09.04, 15:58
      Dla mnie tragedia. Cere mam bardzo gladka (bez tradziku), chcialam kupic
      niedrogi podklad, ktory zamaskuje popekane naczynka i zmatowi blyszczaca strefe
      T. Kupilam go pol roku temu i w ogole nie moge uzywac, a probowalam na rozne
      kremy, nakladac roznymi sposobami, gabka, palcami, wcierac, wklepywac...
      niestety odpada. Walkuje sie, zostawia zolte placki, straszny jest i tyle.
      Kolejny raz zrazilam sie do tanich produktow do makijazu.
      • Gość: Vienera Re: Maybelline Fresh Look IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:22
        Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka