pantaleona 24.09.04, 10:50 Może ktoś może mi polecić fajnego fryzjera w Łodzi. Takiego, który i doradzi i fryzurę fajną zrobi. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vanillka Re: fajny fryzjer w Łodzi IP: *.smrw.lodz.pl 24.09.04, 11:57 Polecam panią Asię w salonie u "Jarka" na Sienkiewicza. Młoda, zdolna i zawsze coś podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: fajny fryzjer w Łodzi IP: *.computerland.pl / *.computerland.pl 24.09.04, 12:00 Jest kilku. Ja jestem klientka p. Witka ul. Kilińskiego kawałek za sklepem ENEA (d. BILLA) w stronę Nawrot. Podaję telefon bo japierw trzeba się umówić: 630 66 81. Dobrze strzyże, farbuje i doradza. Polecam. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drer Re: fajny fryzjer w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 09:18 a Pan Stasio? serio taki wizjoner i geniusz nozyczek? co o nim myslicice bo waham sie czy pojsc Odpowiedz Link Zgłoś
pantaleona Re: fajny fryzjer w Łodzi 25.09.04, 18:26 No nieźle musiałam się zapuścić przy tym moim Maleństwie. Jaki pan Stasio, wizjoner i geniusz nożyczek? Może się wybiorę, odważna jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dre Re: fajny fryzjer w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 11:14 na narutowicza przyjmuje,, dlugie terminy ponoc takie kolejki, i panie z televizji czesze :> gdzies na przeciwko telewizji wlasnie jest, jak juz tam pojdziesz to opowiedz jak bylo Odpowiedz Link Zgłoś