Dodaj do ulubionych

W stylu lat 60.

IP: *.tele2.pl 27.09.04, 13:13
ach, śliczny! dobrze ze dali rady krok po kroku, ze np. kolor pod dolnymi
rzesami trzeba przeciagnać na zewnatrz i troche do góry, teraz moge to
wyprobowac na sobie. tylko wydaje mi sie ze przy zewnetrznych kacikach jest
jeszcze troche ciemniejszy zielony cien.
tylko sie zastanawiam czy taki makijaz jest teraz modny? w sumie lata 60.
byly w poprzednim sezonie
Obserwuj wątek
    • Gość: kasidy Kocie oczy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:46
      super ze podano jak robic makijaz krok po kroku bardzo mi sie podobaja te oczy i na pewno wykorzystam te rady
    • Gość: karolina ceny!!! IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 27.09.04, 20:43
      cały rok trzebaby harować by kupić te kosmetyki i co najmniej kilka godzin
      wyjęte z życiorysu by ten makijaż wykonać
      • Gość: Free narzekanie na ceny jest bardzo nudne IP: *.tele2.pl 27.09.04, 21:40
        przy kazdym makijazu o tym jest. niektore makijaze w gazetach robia tanimi, a
        niektore drogimi! a tutaj uzyli i srednich i drogich.
        a podejrzewam ze nawet jesli uzyli tych dwoch odcieni zielonego to to nie jest
        takie trudne do zrobienia. a efekt wart zachodu. mysle ze moja zieloną kredką
        mozna by to zrobic.
        • Gość: LePrincess Re: narzekanie na ceny jest bardzo nudne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:51
          A oczym tu mowa? O makijarzu z gazety? Powiedzcie prosze, zaintrygowalam sie i
          chetnie bym to zobaczyla
          • Gość: Free odpowiedzi IP: *.tele2.pl 28.09.04, 13:35
            np. w tym poscie ktory czytasz jest taki link - Przeczytaj komentowany artykuł,
            tam jest to zdjecie. jak klikniesz na zdjecie bedziesz miec powiekszenie.
            a podejrzewam ze w formie gazetowej ten artykuł jest w ktoryms avanti.
            dodam ze ta moja zielona kredka o ktorej pisalam kosztowala mnie jakies 7 zł
            wiec nie narzekac na ceny.
    • Gość: Ladykiller;-) Kwintesencja kobiecości i szuku IP: *.eimg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 09:13
      Wspaniały makijaz i naprawde szczególowo opisany a nie tylko zdjęcie i zrób to
      sam;-) Moim zdaniem kosmetyki te sa tanie. Sieć perfumerii naprawdę stworzyła
      konkurencyjna game kolorów o równie konkurencyjnej cenie w opozycji do firm
      takich jak Dior Guerlain Givenchy czy Chanel,Sisley. Yyves Saint Laurent a naet
      Clinique. To sa naprawde dobre kosmtyki i jestem ciekawa jaka opinia by była
      państwa o ich cenie Deux ombre Chanel-215 zł. (dwa cienie malutie) Wiec nie
      wiem po co te opinie o koszcie bo sa bezsensowne i bez podstaw. Makijaż ten
      został wykonany TANIMI kosmetykami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka