Dodaj do ulubionych

Torebka z Vivy

IP: *.infoplus.com.pl 28.09.04, 10:28
Czy któraś z dziewczyn widziła ją z bliska, albo używa? Na pierwsze
spojrzenie wygląda nieźle.
Obserwuj wątek
    • Gość: meta Re: Torebka z Vivy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:46
      mam cala czarna, jest fajna, z materialu. Ale ciezko nosic ja na ramieniu,
      wlasciwie nadaje sie tylko do noszenia w rece. W sumie nawet elegancka.
      • Gość: lenka Re: Torebka z Vivy IP: *.infoplus.com.pl 28.09.04, 12:00
        Dziękuję Ci:) A jak z wykończeniem? szwy, połączenia? Nie rozleci sie po kliku
        dniach? Podoba mi się czarna z bezowym paskiem i uszami.
    • yes22 Re: Torebka z Vivy 28.09.04, 13:04
      Mam czarną z brązowymi wykończeniami - uważam, ze jest mocna, nie powinna się
      rozpaść. Jak dla mnie dość pojemna i nawet udaje mi sie załozyc ja na ramię :)

pzdr
      • Gość: julita30 Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:34
        Oglądałam ja dzisiaj.Mimo ze nie wygląda najgorzej, to nigdy nie wyszłabym na
        ulice z torba która jest "prezentem " dodanym do gazety.Nie wyobrażam sobie
        chodzenia z torebka na ktorej widnieje logo np VIVA lub Twój Styl..
        • cassis Re: Torebka z Vivy 28.09.04, 13:40
          To logo pewnie można wyciąć. Torebkę mam, z brązowymi wykończeniami, uważam że
          jest b. fajna.
          • Gość: lenka Re: Torebka z Vivy IP: *.infoplus.com.pl 28.09.04, 14:40
            Juz się jej przyjrzłam: wygląda na prawdę dobrze. Logo do usunięcia, i nic nie
            będzie widać.
            Julitko - a dlaczego, jeśli mozna spytać? Rozumiem, gdyby ta rzecz była
            brzydka, ale ta torebka jest bardzo ok. Widziala ja chociaż?
            • Gość: lenka Re: Torebka z Vivy IP: *.infoplus.com.pl 28.09.04, 14:45
              Nie doczytałam - widziałaś ją. Twoja sprawa...
              • Gość: julita30 Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:02
                Lenko-jeśli Ty uważasz że torebka zalączona do VIVY jest atrakcyjna, to ok;-))I
                noś ją , jesli Ci się podoba.Ja nie nosiłabym dlatego ze mimo ze napisałam że
                jest niezła to..sama nie wiem czemu nie nosiłabym jej;-))Nie napisałam że jest
                brzydka ani nic w tym stylu.Ja po prostu nigdy nie kupuję gazet w dołączonymi
                do nich prezentami.Czasmi moja tesciowa kkupuje gazety z rozmaitymi
                torebeczkami , kosmetyczkami i tym podobnymi duperelami-i zawsze dostaje je
                moja 9 letnia córka do zabawy;-))
    • dominika8 Re: Torebka z Vivy 28.09.04, 15:40
      mam tą czarną z brązowymi uszami-fajna, usunę logo i będę nosić.
      • Gość: Emilka Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:50
        w anstepnej Vivie- od 7 opazdierniak- ma byc organizer... wyglada fajniej, na
        pewno lepiej niz ten z Twojego Stylu ( tzn ubiegloroczny, bo tego ktory ma byc
        w nastepnym TS jescze nie widzialam)
    • Gość: mahdall Re: Torebka z Vivy IP: *.rene.com.pl 28.09.04, 16:16
      mam czarna wg mnie jest swietna. jak na torebke dodanej do gazety jest naprawde
      b. dobrze wykonana, odcielam metke i nosze, wyglada dosc elegancko i naprawde
      warto kupic...
      • Gość: madzia76 Re: Torebka z Vivy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:02
        Tez mam, cala czarna. Jest naprawde bardzo fajna, polecam :)
        • Gość: piegus Re: Torebka z Vivy IP: 193.109.212.* 29.09.04, 07:53
          A gdzie w centrum w-wy mozna jeszcze ja dostac???
          wczoraj przelecialam z 10 kioskow i nigdzie juz nie bylo 8-((((
          • Gość: julita30 Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 07:58
            > wczoraj przelecialam z 10 kioskow i nigdzie juz nie bylo 8-((((
            No własnie;-))Nie było, zostały wykupione..co oznacza że pół miasta bedzie
            paradowało z torebkami z Vivy;-0
            • kiku.san Re: Torebka z Vivy 29.09.04, 10:01
              Popieram, Julito. Co nie znaczy, że krytykuję dziewczyny, które noszą tego typu
              torby. Źle bym się czuła, gdybym co 10 metrów mijała kobietki, które noszą coś
              co ja:)
              • Gość: lenka Re: Torebka z Vivy IP: *.infoplus.com.pl 29.09.04, 10:26
                I o to właśnie chodzi: jednym się podoba a drugim nie. Czy na prawdę nosicie
                rzeczy niepowtarzalne, takie, które macie tylko Wy? Nie da się uniknąć masówki.

>Źle bym się czuła, gdybym co 10 metrów mijała kobietki, które noszą coś
                > co ja:)
                Uwierz, jeszcze nie widziłam ani jednej, dlatego zapytałam tu. Ale może to
                dlatego, ze nie mieszkam w wielkim mieście.
                Pa:))
                • gocha221 Re: Torebka z Vivy 29.09.04, 10:39
                  no jasne ze masówki sie nie da uniknąc,no chyba ze kogos stac na szycie i
                  zamawianie wszytkich ubran, butów i dodatkow.
                  ale jednak takie torebki z gazet czesciej sie widzi na ulicy niz inne rzeczy.
                  w te wakacje pełno dziewczyn biegalo z takimi malutkimi torebeczkami do reki,
                  kolorowe w paski. na 100% widzialam je kiedys w ktorejs z gazet. Bylo ich cale
                  zatrzesienie, dziewczyny z torebkami byly w wieku 16-19 wiec obsatwiam,ze
                  torebki mozna bylo kupic w Filipince albo Cosmo:-)
                  • kiku.san Re: Torebka z Vivy 29.09.04, 10:43
                    O gustach się nie dyskutuje:) Jednym się podoba, innym nie. Mnie się ta torebka
                    bardzo podoba, ale źle się czuję, gdy widzę, że ktoś ma coś takiego jak ja. I
                    obojętne co to jest. A masówki jak najbardziej da się uniknąć. Ja np. ubieram
                    się na ciuchach. Jest taniej i niepowtarzalnie:)
                    • Gość: meta Re: Torebka z Vivy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:52
                      ja w ten weekend z ta torebka paradowalam w poludniowej Francji i czulam sie
                      calkiem dobrze. Obiektywnie, jest b. fajna. W Polsce oczywiscie troche mniejsza
                      wygoda uzywania tej torebki, no ale jak czlowiek opuszcza kraj to nie ma sie co
                      bac inwazji torebek z Vivy;-)
                    • gocha221 Re: Torebka z Vivy 29.09.04, 19:15
                      ubieranie sie "na ciuchach" jest jakas tam metoda unikniecia masówki, ale
                      trzeba sie przełamać, zeby nosic stare ciuchy i łazić po takich sklpeach, które
                      mi sie jednak zle kojarza. Moze to glupie,ale ja jakos nie mogę.
                • Gość: julita30 Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:49
                  Torebkę akurat nosze taką jakiej nie mam nikt inny w moim miescie;-)Nie
                  krytykuje kobiet noszacych torby z Twojego Stylu, Vivy czy Ellle..po prostu ja
                  nie nosiłabym , a Ty rob jak sie Tobie podoba;-))
                  • Gość: meta Re: Torebka z Vivy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:57
                    ja nie mam zadnej innej torebki, ktora byla dolaczona do gazety. Kupilam ta z
                    Vivy jako pierwsza torebke tego typu, bo rzeczywiscie design ma b. ciekawy i
                    wydaje sie do wszystkiego pasowac, no i nie zaluje. Ale nie zamierzam jej
                    uzywac codziennie, zgadzam sie z przedmowczyniami, nie lubie masowki.
    • Gość: piegus Re: Torebka z Vivy IP: 193.109.212.* 29.09.04, 11:03
      A czy ktos wie gdzie ja mozna jeszcze dokupic w Wawie??
      • Gość: Eliza Re: Torebka z Vivy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:41
        A macie moze jakies jej zdjecie? bo tyle o niej gadki a ja nawet nie wiem jak
        ona wyglada ( u mnie tez juz jej nigdzie nie ma)!
        • zielona_herbatka Re: Torebka z Vivy 29.09.04, 15:06
          no wlasnie czy mozecie podac jakiegos linka gdzie mozna ja zobaczyc?? plissss
          ja osobiscie nic nie moge znalezc:(((
          aha napiszcie cos wiecej o tym organizerze co ma byc teraz dodatkiem, fajny?
          pozdrawiam i z góry dziekuje
      • pomyslowa Re: Torebka z Vivy 29.09.04, 15:07
        Próbuj w supermarketach - ja kupilam w Tesco (co prawda we Wrocławiu) ale moze
        tez bedzie...
        • Gość: lenka Re: Torebka z Vivy IP: *.infoplus.com.pl 29.09.04, 15:26
          Pojawia się wraz z reklamą Vivy (nie wiem czy non stop).

www.uroda.pl/article_spis.php?s=2
    • Gość: Magda organizery z Vivy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.04, 15:52
      uważam,ze ta torebka jest fajna> ma zamek blyskawiczny ( najczesciej torebki z
      gazet nie maja zapiecia) do tego łączenie dwoch kolorow, dośc dobre
      wykonczenie .... wg. mnie nie wyglada ona na "darmowke" dolaczana do gazety>>
      jednak nie kupilam tej torby ( z wielu powodow mn. dlatego,ze obecnie mam
      bardzo duzo tego typu torebek), a co do organizera to czekam na niego z
      niecierpilwoscia i jestem bardzo ciekawa, czy bedzie wygladal w rzeczywistosci
      tak jak na fotce, bo naprawde jest fantastyczny! podoba mi sie ten z niebieskim
      i rozowym paskiem :)
    • Gość: Jasna Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:28
      Ja sobie kupiłam całą czarną i nie żałuję, na wieczorne spacerki po mieście w
      sam raz, bo ma bardzo wygodną rączkę. Ale do pracy bym jej nie założyła, bo to
      raczej sportowa torebka.
      • Gość: bebe Re: Torebka z Vivy IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 29.09.04, 17:02
        Czy ta torebka jest pakowna? Czy zmieszczą się w niej zeszyty A4?
        • Gość: Jasna Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 20:30
          Zmiesci sie, jesli go zwiniesz w rulon ;)
          Nie jest z typu tych pakownych, ale jest wygodna bo otwierasz i wszystko
          widzisz.
          Gazeta kosztowala ok 12 zl.
    • Gość: andzia Re: Torebka z Vivy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:39
      Dajcie linka do tej torebki. Jestem ciekawa jak wyglada. A ile kosztuje z viva?
      • Gość: Jasna Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:34
        Melduję, że widziałam torebki z Vivy w Traffic Clubie w Warszawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka