Gość: lenka IP: *.infoplus.com.pl 28.09.04, 10:28 Czy któraś z dziewczyn widziła ją z bliska, albo używa? Na pierwsze spojrzenie wygląda nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meta Re: Torebka z Vivy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:46 mam cala czarna, jest fajna, z materialu. Ale ciezko nosic ja na ramieniu, wlasciwie nadaje sie tylko do noszenia w rece. W sumie nawet elegancka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Torebka z Vivy IP: *.infoplus.com.pl 28.09.04, 12:00 Dziękuję Ci:) A jak z wykończeniem? szwy, połączenia? Nie rozleci sie po kliku dniach? Podoba mi się czarna z bezowym paskiem i uszami. Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: Torebka z Vivy 28.09.04, 13:04 Mam czarną z brązowymi wykończeniami - uważam, ze jest mocna, nie powinna się rozpaść. Jak dla mnie dość pojemna i nawet udaje mi sie załozyc ja na ramię :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:34 Oglądałam ja dzisiaj.Mimo ze nie wygląda najgorzej, to nigdy nie wyszłabym na ulice z torba która jest "prezentem " dodanym do gazety.Nie wyobrażam sobie chodzenia z torebka na ktorej widnieje logo np VIVA lub Twój Styl.. Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Torebka z Vivy 28.09.04, 13:40 To logo pewnie można wyciąć. Torebkę mam, z brązowymi wykończeniami, uważam że jest b. fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Torebka z Vivy IP: *.infoplus.com.pl 28.09.04, 14:40 Juz się jej przyjrzłam: wygląda na prawdę dobrze. Logo do usunięcia, i nic nie będzie widać. Julitko - a dlaczego, jeśli mozna spytać? Rozumiem, gdyby ta rzecz była brzydka, ale ta torebka jest bardzo ok. Widziala ja chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Torebka z Vivy IP: *.infoplus.com.pl 28.09.04, 14:45 Nie doczytałam - widziałaś ją. Twoja sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:02 Lenko-jeśli Ty uważasz że torebka zalączona do VIVY jest atrakcyjna, to ok;-))I noś ją , jesli Ci się podoba.Ja nie nosiłabym dlatego ze mimo ze napisałam że jest niezła to..sama nie wiem czemu nie nosiłabym jej;-))Nie napisałam że jest brzydka ani nic w tym stylu.Ja po prostu nigdy nie kupuję gazet w dołączonymi do nich prezentami.Czasmi moja tesciowa kkupuje gazety z rozmaitymi torebeczkami , kosmetyczkami i tym podobnymi duperelami-i zawsze dostaje je moja 9 letnia córka do zabawy;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Torebka z Vivy 28.09.04, 15:40 mam tą czarną z brązowymi uszami-fajna, usunę logo i będę nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:50 w anstepnej Vivie- od 7 opazdierniak- ma byc organizer... wyglada fajniej, na pewno lepiej niz ten z Twojego Stylu ( tzn ubiegloroczny, bo tego ktory ma byc w nastepnym TS jescze nie widzialam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: Torebka z Vivy IP: *.rene.com.pl 28.09.04, 16:16 mam czarna wg mnie jest swietna. jak na torebke dodanej do gazety jest naprawde b. dobrze wykonana, odcielam metke i nosze, wyglada dosc elegancko i naprawde warto kupic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia76 Re: Torebka z Vivy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:02 Tez mam, cala czarna. Jest naprawde bardzo fajna, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegus Re: Torebka z Vivy IP: 193.109.212.* 29.09.04, 07:53 A gdzie w centrum w-wy mozna jeszcze ja dostac??? wczoraj przelecialam z 10 kioskow i nigdzie juz nie bylo 8-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 07:58 > wczoraj przelecialam z 10 kioskow i nigdzie juz nie bylo 8-(((( No własnie;-))Nie było, zostały wykupione..co oznacza że pół miasta bedzie paradowało z torebkami z Vivy;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: Torebka z Vivy 29.09.04, 10:01 Popieram, Julito. Co nie znaczy, że krytykuję dziewczyny, które noszą tego typu torby. Źle bym się czuła, gdybym co 10 metrów mijała kobietki, które noszą coś co ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Torebka z Vivy IP: *.infoplus.com.pl 29.09.04, 10:26 I o to właśnie chodzi: jednym się podoba a drugim nie. Czy na prawdę nosicie rzeczy niepowtarzalne, takie, które macie tylko Wy? Nie da się uniknąć masówki. >Źle bym się czuła, gdybym co 10 metrów mijała kobietki, które noszą coś > co ja:) Uwierz, jeszcze nie widziłam ani jednej, dlatego zapytałam tu. Ale może to dlatego, ze nie mieszkam w wielkim mieście. Pa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Torebka z Vivy 29.09.04, 10:39 no jasne ze masówki sie nie da uniknąc,no chyba ze kogos stac na szycie i zamawianie wszytkich ubran, butów i dodatkow. ale jednak takie torebki z gazet czesciej sie widzi na ulicy niz inne rzeczy. w te wakacje pełno dziewczyn biegalo z takimi malutkimi torebeczkami do reki, kolorowe w paski. na 100% widzialam je kiedys w ktorejs z gazet. Bylo ich cale zatrzesienie, dziewczyny z torebkami byly w wieku 16-19 wiec obsatwiam,ze torebki mozna bylo kupic w Filipince albo Cosmo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: Torebka z Vivy 29.09.04, 10:43 O gustach się nie dyskutuje:) Jednym się podoba, innym nie. Mnie się ta torebka bardzo podoba, ale źle się czuję, gdy widzę, że ktoś ma coś takiego jak ja. I obojętne co to jest. A masówki jak najbardziej da się uniknąć. Ja np. ubieram się na ciuchach. Jest taniej i niepowtarzalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meta Re: Torebka z Vivy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:52 ja w ten weekend z ta torebka paradowalam w poludniowej Francji i czulam sie calkiem dobrze. Obiektywnie, jest b. fajna. W Polsce oczywiscie troche mniejsza wygoda uzywania tej torebki, no ale jak czlowiek opuszcza kraj to nie ma sie co bac inwazji torebek z Vivy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Torebka z Vivy 29.09.04, 19:15 ubieranie sie "na ciuchach" jest jakas tam metoda unikniecia masówki, ale trzeba sie przełamać, zeby nosic stare ciuchy i łazić po takich sklpeach, które mi sie jednak zle kojarza. Moze to glupie,ale ja jakos nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:49 Torebkę akurat nosze taką jakiej nie mam nikt inny w moim miescie;-)Nie krytykuje kobiet noszacych torby z Twojego Stylu, Vivy czy Ellle..po prostu ja nie nosiłabym , a Ty rob jak sie Tobie podoba;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meta Re: Torebka z Vivy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:57 ja nie mam zadnej innej torebki, ktora byla dolaczona do gazety. Kupilam ta z Vivy jako pierwsza torebke tego typu, bo rzeczywiscie design ma b. ciekawy i wydaje sie do wszystkiego pasowac, no i nie zaluje. Ale nie zamierzam jej uzywac codziennie, zgadzam sie z przedmowczyniami, nie lubie masowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegus Re: Torebka z Vivy IP: 193.109.212.* 29.09.04, 11:03 A czy ktos wie gdzie ja mozna jeszcze dokupic w Wawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Torebka z Vivy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:41 A macie moze jakies jej zdjecie? bo tyle o niej gadki a ja nawet nie wiem jak ona wyglada ( u mnie tez juz jej nigdzie nie ma)! Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_herbatka Re: Torebka z Vivy 29.09.04, 15:06 no wlasnie czy mozecie podac jakiegos linka gdzie mozna ja zobaczyc?? plissss ja osobiscie nic nie moge znalezc:((( aha napiszcie cos wiecej o tym organizerze co ma byc teraz dodatkiem, fajny? pozdrawiam i z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
pomyslowa Re: Torebka z Vivy 29.09.04, 15:07 Próbuj w supermarketach - ja kupilam w Tesco (co prawda we Wrocławiu) ale moze tez bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Torebka z Vivy IP: *.infoplus.com.pl 29.09.04, 15:26 Pojawia się wraz z reklamą Vivy (nie wiem czy non stop). www.uroda.pl/article_spis.php?s=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda organizery z Vivy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.04, 15:52 uważam,ze ta torebka jest fajna> ma zamek blyskawiczny ( najczesciej torebki z gazet nie maja zapiecia) do tego łączenie dwoch kolorow, dośc dobre wykonczenie .... wg. mnie nie wyglada ona na "darmowke" dolaczana do gazety>> jednak nie kupilam tej torby ( z wielu powodow mn. dlatego,ze obecnie mam bardzo duzo tego typu torebek), a co do organizera to czekam na niego z niecierpilwoscia i jestem bardzo ciekawa, czy bedzie wygladal w rzeczywistosci tak jak na fotce, bo naprawde jest fantastyczny! podoba mi sie ten z niebieskim i rozowym paskiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:28 Ja sobie kupiłam całą czarną i nie żałuję, na wieczorne spacerki po mieście w sam raz, bo ma bardzo wygodną rączkę. Ale do pracy bym jej nie założyła, bo to raczej sportowa torebka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Torebka z Vivy IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 29.09.04, 17:02 Czy ta torebka jest pakowna? Czy zmieszczą się w niej zeszyty A4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 20:30 Zmiesci sie, jesli go zwiniesz w rulon ;) Nie jest z typu tych pakownych, ale jest wygodna bo otwierasz i wszystko widzisz. Gazeta kosztowala ok 12 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Torebka z Vivy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:39 Dajcie linka do tej torebki. Jestem ciekawa jak wyglada. A ile kosztuje z viva? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: Torebka z Vivy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:34 Melduję, że widziałam torebki z Vivy w Traffic Clubie w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś