delie 28.09.04, 19:30 To chyba moją recenzję czytałaś na Wizażu:) Kupiłam go we wrześniu w Sephorze w Empiku, na Nowym Świecie. Na prawdę ten puder wycofują:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karo Re: Kaloo:) - Gentle Light Powder IP: *.ne.client2.attbi.com 28.09.04, 21:46 nic z tych rzeczy, wycofac go nie zamierzaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo No proszę...;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:36 Witam witam!!! Tak tak,masz rację-Twoją opinię czytałam na wizażu!;) Miło mi Cię poznać..;) Hmmm...No i jak tu nie zgłupieć???Wycofują czy nie wycofują...?Oto jest pytanie!;) Zachęciłyście mnie maxymalnie do kupna tego pudru,ale ja to mam właśnie takie szczęście-jak się na coś napalę,to już tego nie można dostać..!!!No szlag człowieka trafia! ;/ W tym empiku/sephorze kobitka mi powiedziała,że wycofują,ale wiem że fluid owszem,natomiast puder niekoniecznie... Narazie będę szukać i zobaczymy.Jak znajdę,to normalnie tak zapieję,że sprowadzą cały kontener!;) A wogóle to myślałam,żeby sobie sprowadzić ze Stanów,ale głupio tak w ciemno i bez sprawdzenia odcienia.. A tak a propos-ponieważ lubię takie właśnie nabłyszczające puderki itd,znalazłam też na wizażu taki puder w kamieniu sephory,on jest w jednym odcieniu-no i troszkę mnie zaciekawił. Później go poszukam,to wkleję wam link i będziecie wiedzieć o który mi chodzi.;) Tymczasem miłego dnia!;* pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: No proszę...;) 29.09.04, 09:45 Ja słyszałam, że wycofują-ale może ktoś jest lepiej poinformowany [na Wizażu też krążyła informacja o wycofywaniu]. W innych Sephorach, poza tą na Nowym Świecie, go nie widziałam:( Jakiego odcienia szukasz: jeśli Glow O2 to mogę Ci odsypać trochę i przesłać próbkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanillka Re: No proszę...;) IP: *.smrw.lodz.pl 29.09.04, 10:13 Wycofują, wycofują... Pytałam w Sephorze w Łodzi w Galerii - firma kazała im odesłać resztki, które im jeszcze pozostały na stanie (i puder i podkład). Natomiast znalazłam jeszcze podkład w perfumerii prywatnej na Piotrkowskiej, i nawet zakupiłam sobie. Ale 'miła' pani nie potrafiła mi podać daty wazności produktu - -a na pudełku był symbol A11. Zakupiłam więc i pobiegłam do domku zapytać miłych koleżanek na forum, jaka datę ważności oznaczają te cyferki - - okazało się, że podkład został wyprodukowany w październiku 2001(!) roku! Kupiłam go w sierpniu, więc przez 1 m-c musiałabym go zuzyć (clinique daje 3 lata wazności), bo jego wazność kończy się w październiku tego roku. Wolałam nie ryzykować, zaopatrzyłam się w paragon i poszłam zwrócić podkład. Pani była wielce oburzona argumentami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: No proszę...;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:25 hehe,no kurcze,ale jestes kochana!!!;)Nie chcę Cie kłopotać.. A ten 02 Glow jest jasny czy jakis ciemnawy-bo ja to taki raczej białas jestem...;) Kurde!Naprawdę uważam,że to przegięcie-wycofywać coś co sie dobrze sprzedaje!! No jasna cholera!A tyle szajsu na półkach stoi i nikt tego nie rusza!!Wrrr... pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: No proszę...;) 29.09.04, 10:34 O ile się orientuję, to Glow jest najjaśniejszy-ja też "biała twarz" jestem. Co do próbki, to nie ma problemu. Poza tym jesteś chyba z W-wy, więc możemy się umówić osobiście. Napisz na priva jak wolisz:-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: No proszę...;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:24 hehe,no jeśli nie sprawi Ci to kłopotu...;) Będę na pewno bardzo wdzięczna..;) Jeśli jesteś z Warszawy,to w sobotę mamy spotkanie forumowiczek urodowych,będziesz? Będzie w centrum,spotykamy się na pewno na Centralnym- odbieramy Jagę z dworca ok.godz.12:30 i później jakaś kawa,buszowanie po sklepach itp.;) Miło będzie się spotkać! pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: No proszę...;) 29.09.04, 13:30 nie mogę być na Waszym spotkaniu, ale dzięki za zaproszenie:) jeśli chcesz to wyślę Ci pocztą, tylko podaj na @ adres:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: No proszę...;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:25 mozesz napisac na kalooo@gazeta.pl-ja nie loguje sie bo za duzo ooo ;) jestem z wawy,ale szkoda,że nie mozesz byc w sobote...;( pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Kaloo:) - Gentle Light Powder IP: *.ols.vectranet.pl 29.09.04, 15:48 Też strasznie się napaliłam na Gentle Light ,ale niestety obszukałam wszystkie możliwe drogerie w swoim mieście i nic,sprzedawczyni mówiła ,że już go wycofali :( Kupiłam za to Blended Face (średniaczek).Jakie znacie jeszcze dobre pudry sypkie,może Chanel ,ktoś używał? Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: Kaloo:) - Gentle Light Powder 29.09.04, 15:54 Świetny jest Les Voilettes Pudre Libre Guerlain-lepszy, IMHO, od Gentle Light [ale bez efektu rozświetlenia]. No i meteoryty Guerlain w kulkach, jeśli chodzi Ci o rozświetlenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_jm Re: Kaloo:) - Gentle Light Powder 29.09.04, 15:54 używam Chanel jest naprawdę dobry i bardzo wydajny wydatek raz na 2 lata przy codziennym uzwaniu polecam Odpowiedz Link Zgłoś