Dodaj do ulubionych

Kaloo:) - Gentle Light Powder

28.09.04, 19:30
To chyba moją recenzję czytałaś na Wizażu:) Kupiłam go we wrześniu w Sephorze
w Empiku, na Nowym Świecie. Na prawdę ten puder wycofują:(
Obserwuj wątek
    • Gość: karo Re: Kaloo:) - Gentle Light Powder IP: *.ne.client2.attbi.com 28.09.04, 21:46
      nic z tych rzeczy, wycofac go nie zamierzaja:)
    • Gość: kaloo No proszę...;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:36
      Witam witam!!!
      Tak tak,masz rację-Twoją opinię czytałam na wizażu!;) Miło mi Cię poznać..;)
      Hmmm...No i jak tu nie zgłupieć???Wycofują czy nie wycofują...?Oto jest
      pytanie!;)
      Zachęciłyście mnie maxymalnie do kupna tego pudru,ale ja to mam właśnie takie
      szczęście-jak się na coś napalę,to już tego nie można dostać..!!!No szlag
      człowieka trafia! ;/
      W tym empiku/sephorze kobitka mi powiedziała,że wycofują,ale wiem że fluid
      owszem,natomiast puder niekoniecznie... Narazie będę szukać i zobaczymy.Jak
      znajdę,to normalnie tak zapieję,że sprowadzą cały kontener!;)
      A wogóle to myślałam,żeby sobie sprowadzić ze Stanów,ale głupio tak w ciemno i
      bez sprawdzenia odcienia..
      A tak a propos-ponieważ lubię takie właśnie nabłyszczające puderki
      itd,znalazłam też na wizażu taki puder w kamieniu sephory,on jest w jednym
      odcieniu-no i troszkę mnie zaciekawił. Później go poszukam,to wkleję wam link i
      będziecie wiedzieć o który mi chodzi.;)
      Tymczasem miłego dnia!;*
      pzdr!

• delie Re: No proszę...;) 29.09.04, 09:45
        Ja słyszałam, że wycofują-ale może ktoś jest lepiej poinformowany [na Wizażu
        też krążyła informacja o wycofywaniu]. W innych Sephorach, poza tą na Nowym
        Świecie, go nie widziałam:( Jakiego odcienia szukasz: jeśli Glow O2 to mogę Ci
        odsypać trochę i przesłać próbkę.
        • Gość: Vanillka Re: No proszę...;) IP: *.smrw.lodz.pl 29.09.04, 10:13
          Wycofują, wycofują... Pytałam w Sephorze w Łodzi w Galerii - firma kazała im
          odesłać resztki, które im jeszcze pozostały na stanie (i puder i podkład).
          Natomiast znalazłam jeszcze podkład w perfumerii prywatnej na Piotrkowskiej, i
          nawet zakupiłam sobie. Ale 'miła' pani nie potrafiła mi podać daty wazności
          produktu - -a na pudełku był symbol A11. Zakupiłam więc i pobiegłam do domku
          zapytać miłych koleżanek na forum, jaka datę ważności oznaczają te cyferki - -
          okazało się, że podkład został wyprodukowany w październiku 2001(!) roku!
          Kupiłam go w sierpniu, więc przez 1 m-c musiałabym go zuzyć (clinique daje 3
          lata wazności), bo jego wazność kończy się w październiku tego roku. Wolałam
          nie ryzykować, zaopatrzyłam się w paragon i poszłam zwrócić podkład. Pani była
          wielce oburzona argumentami
        • Gość: kaloo Re: No proszę...;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:25
          hehe,no kurcze,ale jestes kochana!!!;)Nie chcę Cie kłopotać..
          A ten 02 Glow jest jasny czy jakis ciemnawy-bo ja to taki raczej białas
          jestem...;)
          Kurde!Naprawdę uważam,że to przegięcie-wycofywać coś co sie dobrze sprzedaje!!
          No jasna cholera!A tyle szajsu na półkach stoi i nikt tego nie rusza!!Wrrr...
          pzdr!
          • delie Re: No proszę...;) 29.09.04, 10:34
            O ile się orientuję, to Glow jest najjaśniejszy-ja też "biała twarz" jestem. Co
            do próbki, to nie ma problemu. Poza tym jesteś chyba z W-wy, więc możemy się
            umówić osobiście. Napisz na priva jak wolisz:-)
            Pozdrawiam:-)
            • delie Re: No proszę...;) 29.09.04, 13:17
              I jak ? Odsypywać ?;-)
              • Gość: kaloo Re: No proszę...;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:24
                hehe,no jeśli nie sprawi Ci to kłopotu...;) Będę na pewno bardzo wdzięczna..;)
                Jeśli jesteś z Warszawy,to w sobotę mamy spotkanie forumowiczek
                urodowych,będziesz? Będzie w centrum,spotykamy się na pewno na Centralnym-
                odbieramy Jagę z dworca ok.godz.12:30 i później jakaś kawa,buszowanie po
                sklepach itp.;) Miło będzie się spotkać!
                pzdr!
                • delie Re: No proszę...;) 29.09.04, 13:30
                  nie mogę być na Waszym spotkaniu, ale dzięki za zaproszenie:)
                  jeśli chcesz to wyślę Ci pocztą, tylko podaj na @ adres:)
                  • Gość: kaloo Re: No proszę...;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:25
                    mozesz napisac na kalooo@gazeta.pl-ja nie loguje sie bo za duzo ooo ;)
                    jestem z wawy,ale szkoda,że nie mozesz byc w sobote...;(
                    pzdr!
    • Gość: Anusia Re: Kaloo:) - Gentle Light Powder IP: *.ols.vectranet.pl 29.09.04, 15:48
      Też strasznie się napaliłam na Gentle Light ,ale niestety obszukałam wszystkie
      możliwe drogerie w swoim mieście i nic,sprzedawczyni mówiła ,że już go
      wycofali :( Kupiłam za to Blended Face (średniaczek).Jakie znacie jeszcze dobre
      pudry sypkie,może Chanel ,ktoś używał?
      • delie Re: Kaloo:) - Gentle Light Powder 29.09.04, 15:54
        Świetny jest Les Voilettes Pudre Libre Guerlain-lepszy, IMHO, od Gentle Light
        [ale bez efektu rozświetlenia]. No i meteoryty Guerlain w kulkach, jeśli chodzi
        Ci o rozświetlenie.
      • kobietka_jm Re: Kaloo:) - Gentle Light Powder 29.09.04, 15:54
        używam Chanel jest naprawdę dobry i bardzo wydajny
        wydatek raz na 2 lata przy codziennym uzwaniu
        polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka