Dodaj do ulubionych

Studio makijażu permanentnego Poznań

05.08.16, 13:40
Dziewczyny czy któraś robiła sobie może makijaż permanentny w Poznaniu? Kojarzycie studio makijażu permanentnego w Poznaniu, ul.Piekary 12 ? Słyszałam dużo pozytywnych opinii ale jestem ciekawa czy któraś z Was robiła tam sobie brwi?
Obserwuj wątek
    • izabel847 Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 06.08.16, 18:14
      hej, ja również polecam Panią Alicję Leszczyńską przesympatyczna osóbka i perfekcjonistka w swoim zawodzie.
    • dominika076 Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 11.08.16, 23:34
      Ja kojarzę. Siostra robiła tam makijaż permamentny brwi i teraz usilnie namawia mnie bym i ja coś zrobiła ze swoimi. U niej efekty są widoczne, faktycznie dodają jej urody. Bardzo chwali sobie panią, która zajęła się nią, było bardzo sympatycznie.
    • ooolaa24 Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 13.08.16, 04:14
      Tak są dobrzy też słyszałam. Jednak w zeszłym roku chciałam szybciej zrobić i zrobiłam w skórzewie koło Poznania w La Cara Kosmetyka . Mam brwi metodą piórka i super się czuję . Delikatnie choć tak jak lubię po hennie. Telefon chyba w necie jest. O piekarach też kiedyś dobre zdanie słyszałam
    • ooolaa24 Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 13.08.16, 04:18
      Sory nie o nich słyszałam tylko o madam art też napiekarach. Nie doczytałam porad z dołu
    • gabi2107 Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 15.08.16, 18:01
      Mogę tylko potwierdzić powyższe komentarze - świetna linergistka jest na ul.Piekary 12 (p.Alicja Leszyńska). Miałam tam makijaż permanentny ust a później też brwi. Jeżeli chodzi o brwi to zdecydowanie polecam tą nową technikę microblading. Efekty naprawdę są baaardzo naturalne. Nie widać takiego nachalnego makijażu jak np przy metodzie cienia.
    • margeritta80 Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 15.08.16, 20:15
      O, widzę, że nie tylko ja poznałam to studio :) Wszystko się zgadza.. pani Alicja Leszyńska bardzo sympatyczna. Gdyby któraś z pań poszukiwała szybkiego kontaktu do studia, to proszę - tel. 509 180 160.
    • ojscha_dla Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 22.08.16, 13:02
      Ja robiłam permanentne brwi właśnie u pani Alicji Leszczyńskiej, bo niedługo mam wesele:-)
      Najpierw robiłam podchody na ile wcześniej trzeba zrobić, czy nie będzie sztucznie itp.
      I w studiu makijażu permanentnego na Piekarach 12 w Poznaniu (tam studiuję) wszystko mi wytłumaczyli i doradzili.
      No i... efekt wow! zdecydowanie.
      Dobrze, bo się trochę bałam. Więc polecam, szczególnie tym niezdecydowanym.
    • szoga85 Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 27.08.16, 16:09
      Ja również korzystam z usług studia makijażu permanentnego Imperial w Poznaniu. Do salonu trafiłam dzięki dobrym opinią internautów, dlatego też chciałam zostawić swoją pozytywną ocenę i zachęcić innych do skorzystania z usług studia przy ul. Piekary 12.
      Wykonałam u Pani Alicji Leszyńskiej microblading brwi. Jestem bardzo zadowolona, nie spodziewałam się takiego efektu. P. Alicja chętnie doradzi, rozwieje wszelki wątpliwości a co najważniejsze wykonuje usługi profesjonalnie.
    • toska42 Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 30.09.16, 22:23
      Tak jak napisały już Panie powyżej - ja też z własnego doświadczenia z brwiami mogę powiedzieć, że p.Leszyńska jest bardzo utalentowana.
      Jak przyszłam do niej na makijaż permanentny to akurat w drzwiach gabinetu minęłam się z inną dziewczyną z mojej uczelni która była na dopigmentowaniu - dzięki temu po wejściu do gabinetu od razu powiedziałam "chcę takie same brwi jak ta Pani która właśnie wyszła " :)) Oczywiście usłyszałam, że kserokopiarki to tutaj nie ma żeby zrobić identyczne, poza tym brwi się dobiera do twarzy, finalnie zdecydowałam się na nową tą technikę microblading i nie żałuję.
      Brwi wyszły rewelacyjnie, jeszcze mam umówione dopigmentowanie ale nawet nie wiem czy będę musiała na nie pójść bo pigment się utrzymał bardzo ładnie. Trzeba kremować brwi kilka razy dziennie ale im lepiej się dba tym mniej pigmentu odpadnie i może nie trzeba będzie nawet robić tej korekty dopigmentowującej.
    • chilli_papriczka Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 12.01.17, 17:02
      Świetna jest metoda microbladingu, daje bardzo naturalny, delikatny efekt. Widziałam u mojej koleżanki, brwi wyglądają naprawdę super. Efekt wcale nie jest "przerysowany", dodaje twarzy wyrazistości bez sztuczności. Ona robiła sobie brewki właśnie tam, w Kamienicy Parkowej. Ja też zamierzam wybrać się na ten zabieg. Orientujecie się tylko jaka jest jego trwałość? I ile kosztuje zabieg? Bo jestem ciekawa...
      • antibeast Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 23.04.17, 11:41
        Robiłam u tej Pani brwi i mam je już ponad pół roku, jestem bardzo zadowolona z efektu. Ogólnie trwałość makijażu permanentnego to chyba kilka lat ale słyszałam, że powinno się odświeżać go raz na 1,5 do 2 lat bo później jest już taki wyblaknięty. Jeżeli chodzi o cenę to jest u niej na stronie (nie jest to tania usługa ale też jak się weźmie pod uwagę zaoszczędzony czas na codzienny makijaż, wygodę i zaoszczędzone pieniądze na hennę to mi się wydaje, ze się opłaca).
      • annabel56 Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 28.05.17, 19:31
        Ta Pani o której tutaj piszecie to p.Alicja Leszyńska. Ponad dwa lata temu moja kuzynka robiła u niej brwi, wtedy po raz pierwszy widziałam efekty jej pracy. Ja okolo poltora roku temu tez sobie u niej zrobiłam permanentny. Mogę tylko potwierdzić - świetna specjalistka od brwi.
    • anulek_poznan28 Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 02.07.17, 19:01
      To studio jest przeniesione z ul.Piekary na ul.Grunwaldzką. Jeżeli chodzi o panią Leszyńską to w Poznaniu od dawna jest jedną z bardziej znanych i cenionych osób jeżeli chodzi o makijaż permanentny.
      Osobiście u niej byłam, zdjęcia moich brwi są u niej w galerii na stronie, nie mogę napisać o niej złego słowa bo naprawdę robi kawał dobrej roboty. Dziewczyny tutaj i nie tylko tutaj na forum dużo o niej piszą dobrego, ja mogę tylko potwierdzić, zresztą sama do niej trafiłam na podstawie czytanych w internecie opinii. Jedyną wadą jest to, że trzeba dość długo czekać na wolny termin wizyty bo u niej nie ma terminów "od ręki". Poza tym, cena do najniższych nie należy.
    • tamara.tai Re: Studio makijażu permanentnego Poznań 15.04.19, 21:47
      Też przyłączam się do opinii - ta Pani nazywa się teraz po mężu Tomaszkiewicz. Ja byłam u niej jak jeszcze nazywała się Leszyńska. W każdym razie, jej prace są wybitne i ja jestem chodzącym przykładem:) Polecam tą Panią jak mogę bo jest sprawdzonym fachowcem i bardzo życzliwą dla klientów osobą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka