Dodaj do ulubionych

Brzydka kobieca twarz...

02.10.04, 21:35
hmmm... no własnie..kto.?de facto-->brzydkich kobiet nie ma,ale...mnie się np. nie podoba uroda Agaty Buzek albo...Demi Moore... a Wam?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_______ Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:56
      zgadam się z tobą Gosiu. Buzek jest brzydka i nie ma w niej nic szczególnego
      ani tego czegoś przynajmniej ja tak uważam.
      • Gość: Stacey Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:58
        Sarah Jessica Parker
        Matylda Damięcka
        Britney Spears
        Dorota Chotecka
        Agnieszka Dygant
        Jodie Foster
    • Gość: ola737 Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:08
      Akuratnie mnie podoba się Matylda Damięcka i SJ Parker brzydka to jest Ania
      Dąbrowska, Kasia Bujakiewicz i Paulina Holtz
      • Gość: @nn@ Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.04, 13:57
        ale masz gust zryty!!!!!

Kasia Bujakiewicz i Paulina Holtz są bardzo ładne!!!!
        • Gość: niewiedzaca Re: Brzydka kobieca twarz... IP: 212.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 10:10
          tylko nie wiadomo z ktorej strony
        • koala1985 Re: @nn@ 22.12.04, 13:58
          Paulina Holtz jest wręcz paskudnaaaa
        • Gość: ja Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.chello.pl 22.12.04, 14:49
          Paulina Holz jak mawia mój chłopak wygląda jakby miała ziemniaki w ustach,
          zgodnie wuażamy że jest okropna!
        • Gość: amka Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 19:01
          " ale masz gust zryty!!!!!"
          o gustach nie dyskutuje prostaczko
      • Gość: aga Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.chello.pl 22.12.04, 14:48
        rany zawsze chciałam wyglądać jak Bujakiewicz...
    • Gość: helga Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 09:52
      Ilona Wrońska (kinga)
      Małgorzata Korzuchowska
      małgosia z "na dobre i na złe"
      Joanna Brodzik
      Katarzyna Glinka (dominika z klanu), to dla zasady
      i ja
      • Gość: @nn@ Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.04, 13:58
        popieram twe zdanie, ale co do Glinki to się z tobą nie zgadzam, ona jest
        śliczna!!!!
      • Gość: aga Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.chello.pl 22.12.04, 14:49
        mog się z Brodzik chętnie zamienic...
    • Gość: spray Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.vline.pl 03.10.04, 10:29
      Agata Buzek ,Maria Seweryn, Agnieszka Chylińska( chociaż bardzo ją lubię)
      • keri5 Re: Brzydka kobieca twarz... 03.10.04, 11:11
        Agnieszka Chylińska, Kayah, Paulina Holtz, Kasia Nosowska, Demi Moore, Justyna
        Steczkowska, Martyna Wojciechowska, Penelope Cruz, Linda Evangelista, Anna
        Powierza,Anna Samosiunek, Agnieszka Włodarczyk i jeszcze kilka innych ale te
        najbardziej.
        • Gość: miy Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:54
          mnie nie podobaja sie:
          *Jennifer Aniston (i inne aktorki z ,,Friends")
          *Ch.Agilera
          *Madonna
          *Gwyneth Paltrow
          *Agnieszka Martyna (modelka)
          *Monica Belluci (nic na to nie poradze ze dla mnie ona ma glowe idealnego JAJA
          i zbyt wypukle czolo)
          *Malgorzata Bela (nie wiem czemu wmawia sie ze jest taka ,,bellisima"-ma meska
          kanciasta twarz)
          *Edyta Jungowska
          *Tori Spelling (plus aktoreczki ,,BHills" generalnie)
          • Gość: virtuallady Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.vline.pl 03.10.04, 12:45
            Tak! Bela jest superbrzydka. taki chudy, kanciasty ryjek.
            • Gość: blabla kanciaste, męskie twarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:50
              ja bardzo nie lubię kanciastych męskich szczęk u kobiet, stąd
              brzydale to:

1) malgosia bela
              2) maria seweryn
              3) hanna smoktunowicz (twarz pięćdziesięciolatki - paskudne kości policzkowe)
              4) agata buzek
              5) dorota chotecka
              6) kate moss
              7) hanna śleszyńska
              • Gość: blabla Re: kanciaste, męskie twarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:52
                no i agnieszka maciąg
          • Gość: aga2 Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.chello.pl 22.12.04, 14:51
            mój facet uważa że Jeniffer Aniston to kobieta idealna, niestety :(
        • Gość: Trishna Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.acn.waw.pl 03.10.04, 11:55
          To jakies żarty? jak można Cruz, Włodarczyk, Samusionek, Brodzik albo Moore
          nazwać brzydkimi? Możecie preferować inny typ urody ale jeśli stwierdzacie
          kategorycznie że te panie sa brzydkie macie pomieszane w głowach!
          • Gość: helga Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 12:02
            brodzik ładna??????
            No, jeśli baba z gorszym nosem niż mój podoba się komuś to dla mnie osobiście
            jest to pocieszające
          • Gość: kaska Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:13
            ewidentnie szpetna jeste agata buzek
        • Gość: aga Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.chello.pl 22.12.04, 14:50
          za Agnieszką Włodarczyk szaleje połowa polskich mężczyzn...
          • paputerek Re: Brzydka kobieca twarz... 22.12.04, 22:42
            skąd posiadasz takie info?
            • Gość: aga Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.chello.pl 23.12.04, 18:41
              z ankiety bodajze CKM, wysoko była też Brodzik
              • paputerek Re: Brzydka kobieca twarz... 24.12.04, 11:48
                czyli za włodarczyk szaleje połowa polskich mężczyzn czytajacych ckm
                • Gość: aga Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.chello.pl 24.12.04, 11:52
                  nie to nie była ankieta na czytelnikach tylko przeprowadzona przez jakas
                  agencje reklamowa na przypadkowej grupie mężczyzn, pytali ich która kobieta
                  (same Polki) jest najładniejsza, najseksowniejsza, która chcieliby zobaczyć w
                  reklamie itd.
    • Gość: ulka Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 12:11
      demi moore brzydka ?????????????

brzydkie na pewno sa:
      dorota chotecka
      kayah
      buzek
      holtz
      • Gość: helga Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 12:16
        chotecka?????
        nos ma śliczny!!!! a jak nos ma ładny to i cała ładna
        • Gość: Vienera Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 12:22
          Buzek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • keri5 PRZESTAŃCIE 03.10.04, 13:07
            To forum nie jest po to żeby opiniować czyjś gust ale po to żeby wyrazić swój
            osąd na temat osób które się nam nie podobają.Więc przestańcie stwierdzać że
            ktoś ma pomieszane w głowie - ludzie każdy ma inny gust a wy się chcecie źreć z
            tego powodu - co za głupota!!! przestańcie oceniać to co ktoś myśli.Nie cierpię
            osób które uważają że one mają tylko racje a reszta kto myśli inaczej ma
            pomieszane w głowie.Ja wiem że byście chcieli żeby każdy myślał właśnie tak jak
            wy ale to nie możliwe bo każdy myśli inaczej- spróbujcie to
            zaakceptować!!!!!.......
            • elisabeth20 Re: 03.10.04, 13:19
              Jennifer Aniston-istny facet
              Laetitia Casta[za nieladne oczy i okropne zeby]
              Britney Spears-typowa buraczana uroda,bez makeupu totalny koszmar
              Christina Aguilera-kojarzy mi sie z drag queen
              Gisele Bundchen-najbrzydsza[procz Moss]twarz w swiecie mody
              • Gość: aga boze,co za denny watek.Leczycie swoje kompleksy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:52
                Po prostu zenada jak sie to czyta.
                • Gość: __Szatii_ Re: boze,co za denny watek.Leczycie swoje komplek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:59
                  jejku jaka ty musisz byc zazdrosna i głupia by nazywać l.caste czy
                  gisele.b.brzydkimi.pewnie sama byś noge albo reke oddała by tak wygladać.

Dla mnie nieładna jest jeszcze ilona felicjańska-taka wyschnieta,aseksualna
                  istota.

Ale normalnie szok:cruz,moore,bellucci brzydkie???wy jakies pokopane jesteście.
                  • elisabeth20 Re: boze,JAKAS TY GLUPIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZMATII! 03.10.04, 15:44
                    ja pierdziele kobieto-wylaz z piaskownicy-naprawde rownie zenujacego argumentu
                    jak "ale ty musisz byc brzydka,sraka,owaka"po prostu nie ma.wybij to sobie z
                    tej tepej glowki-otoz wrecz przeciwnie.wygladam tak ze nie posiadam zadnych
                    kompleksow.jestem od obu pan mlodsza,ladniejsza z twarzy i z powodzeniem
                    pracuje jako modelka.mam pojecie o swiecie mody o wiele wieksze od takiego
                    gesiatka jak ty.dlatego mozesz sie rzucac przed tym swoim komputerkiem a i tak
                    nie zmieni to faktu ze jestem ladna.
                    takich jak ty,wyjezdzajacych z taka zenada prowincjuszek,pojawia sie tu zawsze
                    cale mnostwo jesli tylko jakas kobieta skrytykuje inna kobiete a juz nie daj
                    boze jakas znana.pojawiaja sie wtedy glosy o zazdrosci,brzydocie i inne sraty
                    taty.
                    nie przyjdzie ci do lba,kochaniutka,ze mozna miec takie zdanie niezaleznie od
                    tego jak sie wyglada?co ma opinia do wygladu?nie widzialas nigdy ladnych lasek
                    krytykujacych inne czy tez do mozdzku wbil ci sie obraz zapoconego paszteta
                    krytykujacego tzw."pieknosci"?
                    przykro mi ale Casta ma nieladna twarz[w przeciwienstwie do figury]a Gisele to
                    juz total porazka.
                    ladne to sa dla mnie np.Vodianova albo Evangelista.
                    tak pozatym podalam konkretne argumenty dlaczego uwazam je za brzydkie.kazdy ma
                    prawo do wlasnej opinii.
                    a wiesz co ja mysle?ze to ty jestes zakompleksionym brzydactwem bezkrytycznie z
                    otwartymi ustami lykajacym wszystko co zobaczy w tv.Zenada.
                    • Gość: ky Re: boze,JAKAS TY GLUPIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZMATII IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 15:51
                      Popieram cie, bo Casta rzeczywiscie ma wrecz wiejska twarz takiej dziewoi z
                      pastwiska (wyobrazcie sobie ja w tej roli tylko), Bundchen dla mnie jest
                      zagadka czemu akurat ONA jest znana modelka, typowa jak wiekszosc. Dodam
                      jeszcze do tego Heidi Klum, Kate Moss.
                      A piekna jest Natalia Vodianova, to fakt.
                      • elisabeth20 Re: boze,JAKAS TY GLUPIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZMATII 03.10.04, 15:59
                        no dzieki-ale naprawde mnie to wkurza ze zawsze sie znajda takie bezmyslne
                        stworzenia ktore reaguja histeria na jakakolwiek negatywna opinie.kto tu leczy
                        kompleksy i po co?to juz niemodne:-)))modna jest za to szczerosc i wlasna
                        opinia.pozdro.
                      • Gość: helga zegnajcie kompleksy IP: *.netcafe.waw.pl 03.10.04, 18:18
                        od vodianowej też jestem ladniejsza. i nie pomyślaam że komuś sie podoba!!!!
                        No, chyba że l'oreal ją tak zeszpeci dla reklamy to co innego
                        • paputerek Re: zegnajcie kompleksy 22.12.04, 22:47
                          vodianowa w reklamie l'oreala wygląda srednio, na pokazach prezentuje się
                          zdecydowanie lepiej
                          jest naprawde użekająca ale troszkę przy chuda

ale tak naprawdę każdy ma inny gust więc domyślam się ten wątek nie spowoduje
                          odnalezienia najbrzydrzej kobiety swiata...

ale można się trochę pośmiać czytajac:D
                    • Gość: Agnieszka DO ELISABETH20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:45
                      moze i pracujesz jako modelka i masz pojecie o swiecie mody , ale Twoja
                      inteligencje przycmila arogancja.Chyba ta Twoja olsniewajaca uroda wieksza od
                      urody Casty rzucila Ci sie na mozg.Rownie beznadziejnej, nafaszerowanej
                      przekonaniem o wlasnej swietnosci( swieci Ci aura nad piekna glowka?)wypowiedzi
                      dawno nie czytalam.Moze Twoja poprzedniczka powinna wyjsc z piaskownicy( w to
                      juz nie wnikam) ale zato Ty powinnas jak najszybciej wyjsc ze stodoly, z ktorej
                      klikasz.Sloma Ci z butow wylazi modelko.
                      • Gość: Lola Re: DO ELISABETH20 IP: *.client.comcast.net 04.10.04, 01:35
                        Popieram co do slowa. A z drugiej strony te wszystkie kobiety, ktore sa na tym
                        watku wymieniane jako "brzydkie" to i tak maja wasze opinie daleko w nosie. Sa
                        slawne, bogate moga zyc gdzie chca, byc z kim chca i miec cokolwiek sobie tylko
                        zapragna wiec co tu duzo mowic. Zbyt wiele roznorodnosci na tym swiecie, zeby
                        kazdemu dogodzic.
                      • Gość: misia Re: DO ELISABETH20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:27
                        Zdadzam sie z tobą Agnieszko. Smieszą mnie takie wątki i zazwyczaj ich nie
                        czytam, ale cos mnie podkusiło aby tu zaglądnąć. Jak zwykle zrobiła się
                        dyskusja i kogoś poniosło. Ale jakie to ma znaczenie kto jest piękny a kto nie.
                        Ja Wy byscie się czuły gdyby was ktoś krytykowal. Ja nie uważam sie za
                        piękność, nie mam idealnej figury , ale po co mi to. Jestem zadbana , a
                        najwazniejsze, że podobam sie mojemu męzowi i akceptuje siebie. Jako modelka
                        nie mogłabym pracować, ale mam wykształcenie i jakoś sobie radzę. Zresztą życie
                        jest zbyt krótkie aby myśleć tylko o tym jak się wygląda i kto ma brzydki nos.
                        Na swój sposób te wszyskie kobiety sa piękne, bo nie to co ładne tylko to co
                        się komu podoba.
                        A tak na marginesie, mój mąż uważa że modelki to wieszaki, i nie ma czym oka
                        zawisić.
                        • Gość: hehe Do Misi IP: 5.5R5D* / 194.250.98.* 15.12.04, 17:17
                          Na Twoim miejscu nie chwaliłaby sie tak swoim wykształceniem skoro
                          piszesz "zalądnąć"!!!!Zgroza!
                      • popea1 Re: DO ELISABETH20 14.12.04, 10:06
                        Kochane, więcej luzu!!!Przecież to forum jest dla zabawy i rozrywki a my
                        obrzucamy się inwektywami. Osoby publiczne są przygotowane na to, że mogą być
                        chwalone i krytykowane, więc i my na tę krytykę możemy sobie pozwolić i nie
                        oznacza ona wcale, że leczymy własne kompleksy. Jeśli bedzie forum na temat:
                        "kogo uważasz za najpiękniejszego" to też sie wypowiem i co? pojawią się głosy,
                        że to przejaw samouwielbienia (bo mam nos podobny do kogoś tam np.). Krótko
                        mówiąc: ładne jest to co się komu podoba, a brzydkie to, co się nie podoba i nie
                        warto się unosić i krytykować cudzego gustu - bo to jest dopiero w złym guscie.
                        A złośc pięknośći szkodzi!!!

Mnie się nie podoba:
                        Agata Buzek,
                        Lidia Popiel
                    • Gość: Ola Re: boze,JAKAS TY GLUPIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZMATII IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.10.04, 14:55
                      Jak przekupka na targu...!!! Tak myślę sobie, że na urodę składa się też
                      osobowośc człowieka, głos, mimika twarzy, charakter, sposób wypowiadania się
                      itp. Więc jesli dziewczyna jest wulgarna, brzydko się wysławia, jest nieskromna
                      to choćby miała twarz jak miss świata to i tak jej blask gaśnie w obliczu
                      powyższych przywar.
              • Gość: aga Re: IP: *.chello.pl 22.12.04, 14:53
                Gisele jest moim zdaniem najładniejsza na świecie...
    • Gość: @nn@ Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.04, 14:08
      nie podobaja mi się takie polskie panie:
      Kayah spójrzcie na jej nos), Edytka Górniak (adart nosek i wredne oczy), anita
      Lipnicka( jakas taka nieciekawa twarz i dłuuugi nos), Natalia Kukulska (ma łeb
      jak koń), Beata Kozidrak (pospolita, chce być wiecznie młoda ale jej to nie
      wychodzi), Flinta (okropne oczy i kształt twarzy i miny), Joanna Koroniewska (
      pospolita nudna), Małgorzata Foremniak (jak sowa ma twarz) i wiele wiele innych
      ale nie chce mi sie juz pisac może potem dokończe
    • Gość: @nn@ Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.04, 14:09
      no i jeszcze Otylia Jędrzejczak i alicja Bachleda Curuś i ta panna co gra
      Agnieszkę w Samym zyciu, nawet nie wiem jak się nazywa ale jest brzydka
      • Gość: aga Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.chello.pl 22.12.04, 14:56
        mój facet leci na Bachlede, mogłabym w sumie tak wyglądać...
      • paputerek Re: Brzydka kobieca twarz... 22.12.04, 22:51
        w tym momencie umieram ze śmiechu od tych waszych porównań, ale rzeczywiscie
        otylia jest odrzucajaca ( dla mnie subiektywnie przypomina goluma:)
    • konwalia33 Re: Brzydka kobieca twarz... 03.10.04, 14:36
      Jak dla mnie wyjatkowymi pasztetami są Agata Buzek i Paulina Holtz. Nie podoba
      mi się też Natalia Kukulska- strasznie krostowata cera, spłaszczona twarz i
      duży podbródek, Kożuchowska- nos jak u kaczy dziób, na dokładkę przestrojona na
      siłę, Kayah- strasznie męska , Agata Młynarska i Hanna Śleszyńska.
      • Gość: helga Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.netcafe.waw.pl 03.10.04, 16:42
        a kukulska to chyba zbrzydla byla duuuużo ladniejsza
    • Gość: lulu proponuje do każdej wypowiedzi dodać zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 15:53
      swoje oczywiscie dla porównania :))
      • Gość: muytu Re: proponuje do każdej wypowiedzi dodać zdjęcie IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 16:02
        Gość portalu: lulu napisał(a):
        > swoje oczywiscie dla porównania :))

tak, jasne- a krytycy filmowi, literaccy itd niech pod swoimi opiniami na jakis
        temat zamieszczaja swoje teksty, filmy itd - ,,dla porownania". Zastanow sie,
        czy to mialoby sens lulu! Jak ktos lub cos pokazuje sie w mediach to niestety
        musi wziac pod uwage fakt ewentualnej krytyki.
        • Gość: Ness Re: proponuje do każdej wypowiedzi dodać zdjęcie IP: *.acn.waw.pl 03.10.04, 19:39
          > jak ktos lub cos pokazuje sie w mediach to niestety
          > musi wziac pod uwage fakt ewentualnej krytyki.

No wszystko pięknie, ale czego chcecie w związku z tym od Otylii Jędrzejczak? Do
          uprawiania sportu też bez ładnej buzi się nie można zabierać? :( Przecież to nie
          modelka ani nie aktorka.
        • Gość: lulu Re: proponuje do każdej wypowiedzi dodać zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:33
          hm, taaaak. ja mysle, ze taka Jedrzejczak brala pod uwage fakt, ze jakas
          idiotka z forum stwierdzi, ze sie wizualnie nie nadaje na olimpijska
          medalistke. ze ma nie wiadomo co w sobie zmienic i ewentualnie wtedy przystapic
          do olimpiady. ja sie czasami zastanawiam, czy niektore z Was w ogole mysla? tj
          glowa mysla a nie za przeproszeniem dupa. a w ogole to Wam naprawde sprawia
          taka satysfakcje krytykowanie innych? na szczescie na dlugo glosno jest tylko o
          tych pieknych i madrych, wiec bez obaw. wiekszosc z was nigdy na to forum w
          formie przykladu nie trafi.
      • Gość: vanillka Re: proponuje do każdej wypowiedzi dodać zdjęcie IP: *.smrw.lodz.pl 04.10.04, 07:26
        hhehehehhe, od razu wątek by umilkł.... ;-)
    • Gość: __Szatii_ Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:44
      tia elisabeth,oto rzeczone brzydule:

www.super-photo-models.com/123_gisele_bundchen-pirelli2043.jpg gisele

www.geocities.com/laetitia_casta_nl/001.htm laetitia

ja rozumiem,że nie musza ci sie podobac,każdy ma swoj gust.Lecz wydaje mi sie
      to troche głupie-nazywanie ich "brzydulami'.Bo jesli tak wygladaja nieładne
      kobiety,z brzydkimi twarzami....
      • minnie2 Re: Brzydka kobieca twarz... 03.10.04, 21:49
        A mnie się wyjątkowo nie podoba Joanna Horodyńska, ma jakieś takie opadnięte
        kąciki ust i ogólnie zgrywa wielką damę, modelka mi wielka.JAk Wam się podoba
        ta pani??
        • Gość: natka Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.10.04, 08:28
          Horodyńska jest okropna!!!!!!!!!!!!
          • Gość: aga Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.chello.pl 24.12.04, 12:04
            odrzuca mnie przede wszyustkim swoim sposobem bycia, podobnie jak jej kolezanka
            Paulina Jaskólska
      • Gość: 5j Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 21:57
        Szatii, wiem o co chodzi, ale wydaje mi sie ze ten post dotyczy wytykania co
        sie w ktorej nie podoba u dziewczyn uwazanych za ,,top", bo np. co by to mialo
        za sens wymieniac: Maria Peszek, Kinga Preis itd.
    • Gość: bibi Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 22:22
      Ostatnio usłyszałam, że Magda Mołek jest brzydka... bo ma wystające zęby i coś
      tam jeszcze... Marlenę Dietrich przy uwazniejszym przyjrzeniu też można uznać
      za maszkarę. Greta Garbo też wysiada w konkurencji z Pamelą Anderson.

• Gość: lulu do elisabeth20 :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:27
      to skoro elisabeth20 jest osoba publiczna- jako modelka. to moze podesle link
      do strony ze swym zdjeciem i ocenimy :D
      podejrzewam, ze nie ma czego ogladac, bo zazwyczaj te ladne sa skromne, a te
      najwieksze paszczury uwazaja sie za Bog wie co.
      • Gość: ksiezniczka Re: do elisabeth20 :D IP: 65.100.155.* 03.10.04, 23:38
        jedno jest pewne, ktos kto wymysla takie tematy i je kontynuuje musi byc bardzo
        zakompleksiony i smutny ze wyglada tysiac razy gorzej niz wszystkie wymienione"
        brzydkie kobiety".p.s. gdzie mozna zlalezc wasze doskonale zdjecia???, podajcie
        strony www. jestem ciekawa pozdrawiam
        • Gość: gh Re: do elisabeth20 :D IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:30
          1. Britney S.
          2. Jenny Aniston
          3. Christina Ricci
          4. Sofia Loren (jaszczurka!)
    • Gość: kajko Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.bartpl.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 22:03
      Kiedyś mój znajomy powiedział, że to, co kochamy jest dla nas piękne i ci,
      których kochamy są dla nas piękni. Może coś w tym jest. Może te panie, które
      wymienię są dla kogoś piękne.Mi niestety przewracają się flaki, gdy ktoś nazywa
      je pięknościami:
      -J. Brodzik
      -A. Buzek
      -A. Młynarska
      -J. Aniston
      • Gość: lalique Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:27
        Agata Buzek jest koszmarna. I nie powinna pchać się przed obiektywy, chyba, że
        ma talent aktorski jak Meryl Streep, ale wątpię w to. Tatuś jej pomógł w
        karierze i tyle.
        • Gość: diuna Re: Brzydka kobieca twarz...??? IP: 81.210.22.* 14.12.04, 16:07
          Agata Buzek jest dobrą aktorką,to nie kandydatka na Miss ani koń na przetargu w
          Janowie,uważam że zżera was zazdrość,co to za okropny ranking?naprawdę czujecie
          sie lepiej jak kogoś skrytykujecie?
    • Gość: olka Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:13
      mnie jest generalnie trudno powiedziec że ktoś jest brzydki; moge powiedziec ze
      mi sie nie podoba ale i tak patrząc na taka osobe widzę w niej ładne elementy
      (im jetsem starsza tym łatwiej mi przychodzi widziec każdym cos pieknego);
      nawet Buzkowa jest jakas taka promienna że trudno by mi było orzec że jest
      brzydka; jedyna osoba jaka mi do głowy przychodzi jest J. Steczkowska - wiadomo
      że piekną ma figurę, włosy, jest ubrana i umalowana efektownie, no ale jej sama
      twarz po prostu jest nieładna (nos i usta głównie).
      • Gość: :) Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.espol.com.pl 22.12.04, 02:20
        usta ma przepiekne.. na dolnej wardze lekki doleczek.. super
    • Gość: ja:) Re: Brzydka kobieca twarz... IP: 80.51.254.* 16.12.04, 18:12
      za niektóre mnie zlinczujecie (prawdopodobnie), ale nie podobają mi się:
      - Demi Moore
      - Salma Hayek
      - Sarah Jessica Parker
      - Agata Buzek
      - Malgorzata Bela
      - Tori Spelling
      - Britney Spears
      - Jennifer Aniston
      i reszty sobie pzrypomnieć nie mogę (a byłaby niezłej długości lista ;)), ale
      to są moje typy do nagrody za Najbrzydszę Twarz Kobiety Mediów ;)
      • Gość: Angelina Re: Brzydka kobieca twarz... IP: 195.116.38.* 22.12.04, 12:43
        jestem w szoku :-o gusta są różne,
        ale JAK komuś moze sie nie podobać Demi Moore ???
        przecież to klasyczna uroda, piszę o tym, bo nie
        nie uważam jej za najpiekniejszą kobietą na świecie, ale nie sądziłam,
        że akurat ona mogłaby być przez kogokolwiek wymieniona
        pod tytułem "brzydka twarz kobieca" ...
        • koala1985 re angelina 22.12.04, 14:17
          zgadzam sie z Angelina w 200%
    • Gość: aga JA!!! IP: *.chello.pl 22.12.04, 14:57
      te panie i tak ładniejsze są ode mnie, nie mogę zostać razcej ani modelką ani
      serialową amantką BO JESTEM BRZYDULĄ!!!
    • Gość: blacky Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:20
      Doda - totalna przeciętniara, wygląda jak mieszanka córki sołtysa (twarz) z
      prostytutką (reszta)
      Penelope Cruz - ma taką kanciastą urodę
      Agata Buzek - moim zdaniem jest po prostu brzydka
      Cameron Diaz - jest nieciekawa, widać to w filmie "Być jak John Malkovitch"
      gdzie nie jest zrobiona
      Liv Tyler - ma nieco końską urodę
      Shakira, Britney Spears, Anastacia - zupełnie zwyczajne, może nie brzydkie, ale
      też nie rewelacyjne
      Jessica Simpson - kwadratowe rysy twarzy, u kobiety to wygląda okropnie
    • alissa6 Re: Brzydka kobieca twarz... 22.12.04, 17:27
      Buzek
      Aniston
      Moss
      nie podoba mi sie Rosati [moze nie jest brzydka ale cos ma takiego w sobie co
      mnie denerwuje]
      a najsmieszniejsze sa te swiete oburzone matki polki ktore zaraz biora w obrone
      te wszystkie "ucisnione"pieknosci,nieslusznie krytykowane na forum przez
      zawistnice.LOL!!!biedne przezuwaczki kolorowych magazynow-naprawde nie trzeba
      byc brzydkim zeby krytykowac,serio!mozna byc pieknym i wyglaszac niepopularne
      opinie.ciotki klotki,cholera.cala Polska-wyraz swoja opinie to cie zezra.
      • charade Re: Brzydka kobieca twarz... 22.12.04, 18:06
        Ostatnio budzi we mnie obrzydzenie Doda Elektroda, tak buraczanej gęby ze
        świecą szukać. Prosiaczek z małymi swińskimi oczkami wypaćkanymi na niebiesko.
        A fuuuuuuuuuj.

mieszanka córki sołtysa (twarz) z prostytutką (reszta) - to jest perfekcyjny
        opis, buahahaha, strzałeczka <-----
        • koala1985 Re: Brzydka kobieca twarz... 23.12.04, 11:52
          a może zapytajmy facetów co sądzą o tych kobietach?
          • Gość: aga Re: Brzydka kobieca twarz... IP: *.chello.pl 24.12.04, 12:08
            lepiej nie. Bo rezultat nas zasmuci, obawiam się...
        • Gość: ivy Re: Brzydka kobieca twarz... IP: 80.51.90.* 23.12.04, 16:32
          hehe dobre z tą Dodą. Opis rzeczywiscie adekwatny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka