kasiunia62 10.10.04, 08:50 Kupiłam wczoraj tonik i krem matujący.... no i zobaczymy czy coś działają. Mam cerę trądzikową i wypróbowałam po kolei Wszystkie niemalże kosmetyki!!! Teraz przyszła pora na Clerasila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amy Re: CLERASIL IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 10.10.04, 10:36 wprobuj serie garniera czysta skora Odpowiedz Link Zgłoś
anula001 Re: CLERASIL 10.10.04, 12:19 Z Clerasil polecam tez mydelko (dziala podobnie jak mydlo do twarzy Clinique, nawiasem mowiac swietne, ale CLerasil okolo 5 razy tansze;) No i tonik tez jest w porzadku;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: CLERASIL 10.10.04, 14:36 Na jednej ze stron poświęconych trądzikowi Clearasil jest wymieniony jako wzmagający nasilenie trądzika...Coś w tym chyba jest bo koleżanka używała i nie miała żadnych efektów a dodatkowo wypryski przeniosły się też na inne obszary twarzy.Jeśli masz większy trądzik,lub dłużej utrzymujące się pryszcze,idź może do dermatologa i poleci Ci najbardziej odpowadającą Twojej skórze serię. Ja przy stosunkowo niewielkim używam Skinorenu i od 2 tygodni już kilka osób mi powiedziało,że mam ładną cerę,w tym jedna kosmetyczka...;) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D&D Pure zone IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 14:46 Jeżeli masz cerę tłustą i skłonną do trądziku to polecam serie Pure Zone z L'oreala. Efekty widać bardzo szybko tylko niestety nie nadaje się do żadnej iinej cery prócz tłustej. Odpowiedz Link Zgłoś