Dodaj do ulubionych

taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE?

IP: *.pronet.lublin.pl 11.10.04, 11:06
chodzi mi o takie perfumy z wyzszej polki typu armani, givechy czy chanel. u
nas w perfumeriach ceny sa wysokie, wiem ze taniej jest w sklepach
internetowych i na allegro, ale w tym przypadku jest to ryzyko. moze znacie
jakiegos pewnego sprzedawce na allegro albo wiecie gdzie mozna kupic taniej,
dzieki!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: vts Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:58
      ja wiem gdzie ale w Warszawie:) (jeżeli będziesz zainteresowana, może będziesz
      w Wawie to mogę się postarać o każdy, no prawie każdy zapach)oczywiście
      oryginalne nie podróby zarówno w testerze jak i w produkcie. Pozdrawiam
      • katka16 Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? 12.10.04, 10:33
        Ja jestem z Wwy. Jestem zainteresowana :-) Gdzie Cię można znaleźć?
        • Gość: Zgroza Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.10.04, 16:07
          Ludzie! Czemu tak slepo wierzycie komus kto pisze na forum, ze ma oryginaly? W
          taki sam sposob mozecie kupic na allegro nawet bez sprawdzania uzytkownika!!!
          Wiecej rozsadku mniej naiwnosci!! Za niska cene nigdy nie kupicie orygnialow w
          Polsce, chyba, ze za ciut nizsza na jakis wyprzedazach w perfumerii....
      • Gość: Paulo Do vts IP: *.korczyna.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 10:50
        napisz kilka przykladowych cen. Np. armani acqua di gio,hugo boss,chanel
        platinum egoiste. Tylko oryginalne!
        • vts Re Przykładowe ceny 12.10.04, 13:50
          Gość portalu: Paulo napisał(a):

> napisz kilka przykladowych cen. Np. armani acqua di gio 100ml.-210pln
          ,hugo boss,- nie wiem które masz na myśli,ale mniej więcej-180/190pln
          chanel platinum egoiste.-250pln Tylko oryginalne!
          Pozdrawiam
          • Gość: nana Re: Re Przykładowe ceny do VTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 17:28
            Interesuje mnie DIOR ADDICT EAU FRAICH najchetnie 100 ml. jak mozna sie z toba
            kontaktowac, moze napisz na mojego e-maila: nanawawa1@wp.pl
            • vts Re: Re Przykładowe ceny do Nana 13.10.04, 12:04
              Witaj DIOR ADDICT EAU FRAICH najchetnie 100 ml- 240pln(tester), 280pln produkt.
              Pozdrawiam. Jeżeli będziesz zainteresowana wyślij mi maila na gazetę:)

• katka16 Re: Re Przykładowe ceny do Nana 14.10.04, 13:45
                Mnie interesuje Hugo Boss (klasyczny) 40ml. albo Elizabeth Arden Arden Beauty
                30 ml. Możesz podać ceny?
                • Gość: vts Re: Re Przykładowe ceny do Katki16 IP: *.chello.pl 14.10.04, 15:44
                  Hugo Boss (klasyczny) 40ml.- Masz na myśli Boss women? 90ml.-tester 180pln lub
                  50ml w produkcie też 180pln,

albo Elizabeth Arden Arden Beauty
                  30 ml. Możesz podać ceny? niestety tylko 50ml lub 100ml. 50ml. produkt i 100ml.
                  tester- 170pln
          • Gość: kleo do vts IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 14:41
            Jestem zainteresowana cenami damskich KENZO JUNGLE ELEPHANT 100 ml i LANCOME O
            OUI 100ml. Jak mozesz odpisz na moj mail kleo20@interia.pl a jak nie to odpisz
            tu na forum . Z gory dziekuje
    • justa_79 Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? 11.10.04, 16:06
      wpisz w wyszukiwarce allegro, to znajdziesz listy polecanych sprzedawców.
    • Gość: ziereal Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.04, 16:24
      tak jak napisala justa, poszukaj za pomoca wyszukiwarki, to nie jest trudne.)
      a na allegro mozna dostac oryginalne perfumy, bez obawy:)
    • Gość: lusia4 Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 09:28
      strona pewna a.gery.pl/show_user_auctions.php?uid=1596330
    • Gość: Jasna Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 17:57
      Idąc Chmielną od Nowego Światu przechodzi się przez ulicę, a naprzeciwko
      przejścia stoi sobie drewniany kiosk. W nim siedzą miłe sprzedawczynie, które
      handlują oryginalnymi perfumami i wodami toaletowymi; często w postaci
      testerów. Sprawdzone!
      Dziś kupiłam tam Davidoffa Cool Water Woman - 100 ml za 200 zł. Dziś stało też
      obok łóżko polowe z dobrymi podróbkami torebek światowych firm, a może to były
      kradzione oryginały, wyglądały solidnie.
      • Gość: Caryca Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.aster.pl 12.10.04, 18:30
        Aha w drewnianym kiosku i na łóżku polowym oryginały. To chyba jakiś dowcip.
        • Gość: nana Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:13
          to nie dowcip te panie sprzedaja perfumy w tym kiosku od lat sama tam kiedy
          kupowalam
          • Gość: Caryca Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.aster.pl 12.10.04, 19:56
            Kupować mogłaś, ale wątpię,żeby to były oryginały. Podróby i tyle, a panie
            sprzedające gadają co chcą.
            • maja101 Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? 12.10.04, 19:59
              w wawie w październiku jest wyprzedaż kosmetyków luksusowych i perfum na Maryli
              19 (to gdzieś koło Puławskiej). Widziałam takie ogłoszenie w którejś z tych
              bezpłatnych gazetek (chyba metro) i były tam podane dokładnie dni i godziny.
            • Gość: Jasna Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:09
              Panie sprzedawczynie nie gadają, nie muszą, bo dziewczyny które wiedzą o tym
              punkcie same przychodzą. Nie chcesz, to nie wierz.
    • Gość: emila86 Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: 80.50.9.* 12.10.04, 19:24
      Byc moze warto porownac oferte DIONET.PL
      • Gość: ivo Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 13:07
        duzy wybor i taniej na www.perfland.pl
        100% oryginalne kupiłam juz kilka razy.
        • Gość: monika Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: 80.50.9.* 21.10.04, 20:32
          Ale w dionet.pl i tak jest taniej. Wlasnie sobie ceny porownuje
    • Gość: wiktoria Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.autocom.pl 13.10.04, 00:05
      A w Krakowie wie ktos czy cos takiego jest??????
      • Gość: kika Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.autocom.pl 13.10.04, 00:55
        no właśnie, gdzie w Krakowie?? kiedyś był na kleparzu jeden sprzedawca, ale już
        go nie ma.
        • tuya Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? 13.10.04, 08:57
          W Krakowie oryginalne sa (podobno) w niedziele na Placu Nowym na Kazimierzu.
          Tak mowia moje znajome, ja sama nie kupowalam. Gosc sprowadza z Niemiec.
          • Gość: ivo Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 13:12
            ja jestem z krakowa i kupuje na www.perfland.pl
            jezeli chce to odbieram osobiscie , trzeba tylko umowic sie z wlascicielami
            perfumerii, super ceny i szybko,
            perfymy to jedna z moich pasjii i te od nich sa na 100% oryginalne.
    • Gość: emi Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 02:30
      proponuje na ALLEGRO u SupER SPRZEDAWCY -
      taki osobnik ma setki, tysiace pozytywnych komentarzy
      od kontrahentow, zyje z takiej sprzedazy i dla swojego
      dobra nie oszukuje.

Ja kupilam pefumy oryginane u SP za pol ceny.
      • Gość: cosre Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: 217.96.119.* 13.10.04, 10:58
        Emi, u kogo kupilas te perfumy na Allegro? SP to nick? Nie ma takiego :( Jestes
        pewna, ze te perfumy sa oryginalne? Tzn. np. mialas w domu oryginal i kupilas
        od tego kolesia taki sam i zapach, trwalosc etc. zgadza sie z Twoim oryginalem?
        • Gość: lusia4 Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:25
          pewne perfumy na 100% kupowałam
          a.gery.pl/show_user_auctions.php?uid=1596330
        • Gość: emi Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:18
          SP - to super sprzedawca,
          takiemu czlowiekowi zwyczajnienie nie oplaca sie oszukiwac,
          bo moze stracic szanse zarobku na allegro.
          Zajrzyj, poczytaj opinie klientow,
          jeli nie ma negatywow, ja sie nie obawiam kupowac
    • Gość: beatca Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 09:28
      Ja nie wiem nic o drewnianym kiosku, być może oryginały...
      WIEM natomiast i PRZESTRZEGAM !!! przed polowym łóżkiem w centrum Wawy.
      Sama dałam się nabrać i kupiłam ONLY GIVENCHY 50ml za 110 zł ( o zgrozo!!! -
      tłumaczę to sobie chwilowym otumanieniem).
      PODRÓBA, która zupełnie nie ma nic , ale to nic wspólnego z zapachem
      oryginalnym. Pudełko owszem i flakon perfekcyjnie podrobiony, zafoliowany, ale
      zapach zupełnie inny. Taki śmierdziuch. Wyrzuciłam czym prędzej, żeby mi nie
      przypominał o mojej głupocie.
    • l81 Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? 13.10.04, 09:57
      A ja chciałam się zapytać sprzedazy perfum na stadionie, jak sie wchodzi na AL.
      Waszyngtona w Warszawie- tam stoi Polka, która ma oryginalne perfumy dokładnie
      testery i jestem ciekawa czy to są podróbki.Tylko proszę nie myśleć,że to są
      takie perfumy jak maja Ruscy czy też Polacy na stadionie. One są w butelkach
      takich jak oryginały czasami tylko pudełko odbiega od normy ,ale to zależy
      jakie się kupuje, bo pudełko jest z testera.Ta pani ma też kremy. Ja nie jestem
      z Warszawy, ale może ktos z Warszawy wie coś na ten temat. Dziękuję i
      pozdrawiam.
      • sniegotka Do Vts 13.10.04, 10:24
        Wyslalam Ci maila z prosba o podanie cen!
        Pozdr.
        Ola

• Gość: Caryca Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.aster.pl 13.10.04, 11:08
        Wątpię,żeby to były oryginały.
        • kobietka_jm Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? 13.10.04, 11:31
          ja nie wierzę w super okazje i oryginały za pół ceny...no chyba że kupuję od
          kogoś kto dostał zapach w prezencie i mu nie pasuje więc chce sie pozbyć(u mnie
          samej stoi na półce Armaniego Sensi- 2 razy użyte i nowe w pudle Kenzo by
          Flowers...a jeszcze pół butelki napoczętego :) Kenzo stoi od pół roku ) ...ale
          hurt oryginałem za pół ceny !!!
          nawet jeżeli ktoś mówi że sprowadza z zagranicy...to przecież tam nie rozdają
          ich za darmo , często jeżdzę i kupuję w bezcłowce albo innych tańszych
          miejscach niż nasze perfumerie ale nie są to takie okazje jak na allegro :))
          no jest jeszcze jedna opcja że kradzione :) i dlatego takie tanie ...ale jak
          takie kupujesz to już nieumyślne paserstwo :)

pozdrawiam i uważajecie bo nawet stówa za podróbę to wyrzucone pieniądze
          Joanna
          • l81 Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? 13.10.04, 12:31
            A jeszcze słyszałam ze mozna sprowadzić z zagranicy, jakoś bez cła, czy moze
            mniejszą akcyzą. Już sama nie wiem.
      • ruda_80 Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? 13.10.04, 12:39
        Czy od wejścia z ronda Waszyngtona trzeba skręcić minimalnie w lewo, żeby
        spotkać stoisko tej pani? Jeśli tak, to ja u niej kupuje perfumy od bardzo,
        bardzo dawna. Dla siebie kupuje na ogół testery, a jeśli na prezent to
        opakowanie jest oryginalne, no i cena odpowiednio wyższa (ale i tak jest
        konkurencyjna w porównaniu z perfumerią). Ceny u tej kobiety nie są szokująco
        niskie jak u niektórych typu 80 zł za 50 ml Mademoiselle :-). Perfumy są
        oryginalne (nigdy do tej pory na nich się nie zawiodłam) - kilka razy miałam
        jednocześnie perfumy od niej i przywiezione samodzielnie ze sklepu firmowego w
        Anglii, niczym się nie różniły. Babka ma podobno jakąś małą perfumerię gdzieś w
        Warszawie.
        • l81 Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? 14.10.04, 10:19
          Tak to chodzi o tą panią.Moje perfumy są duzo tańsze. Pytam dlatego bo chciałam
          kupić krem, a zalezy mi zeby nie była tp podróbka. Dzięki za odpowiedź.
          Pozdrawiam.
          • brudne-gacie [...] 14.10.04, 11:15
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zuzia141 do vts 15.10.04, 14:54
      chcialabym poznac ceny Lancome o oui 100ml i Kenzo Jungle Elephant 100ml sa to
      zapachy damskie zeby nie bylo watpliwosci :)
      dziekuje na informacje :)
    • Gość: Joanna Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: 80.50.9.* 21.10.04, 20:40
      W zeszlym tygodniu zamowilam MAnifesto Isabelli Rosallini w DIONET.PL
      Z cala pewnoscia sa oryginalne bo zapach ten uzywam od 2 lat
      Takze polecam ten sklepik, do allegro jakos nie mam zaufania
    • Gość: ewa Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:32
      na www.dionet.pl nie mają chanel chance, a na www.perfland.pl kosztują nawet
      więcej niż w normalnej perfumerii. a poza tym nie jestem z warszawy :(
      • vts Re: do ewy 22.10.04, 00:12
        Gość portalu: ewa napisał(a):

chanel chance- ja mogę mieć 100ml. produkt 300pln , chyba że chcesz tester, ale
        w tej chwili nie znam ceny. Pozdrawiam
        • Gość: kleo do vts IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.04, 16:36
          jeszcze raz prosze o ceny KENZO JUNGLE ELEPHANT 100ml i LANCOME O OUI 100 ml
          • vts Re do KLEO 26.10.04, 09:59
            Gość portalu: kleo napisał(a):

Przepraszam, że tak długo ale musiałam się dowiedzieć u źródła
            > jeszcze raz prosze o ceny KENZO JUNGLE ELEPHANT 100ml - 280pln produkt i
            245pln tester
            i LANCOME O OUI 100 ml- 210pln

Pozdrawiam
            • Gość: KLEO do vts IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 18:42
              Dziekuej bardzo jak mozna sie z toba w takim razie skontaktowac i czy moglabym
              liczyc na jakas znizke przy zakupie tych obu produktow :)))
              pozdrawiam
            • Gość: KLEO do vts IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 19:20
              jak moge jeszcze pomarudzic to orientacyjne ceny tych samych zapachow ale 50ml
              dzieki bardzo :)
              • vts Re: do KLEO 28.10.04, 13:32
                Witaj ;)
                Wysłałam Ci @
                Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: teresa Re: taniej perfumy oryginalne? GDZIEEE? IP: 80.50.9.* 03.11.04, 17:30
        Hm chyba jednak maja bo widzialam.Kiedys nawet na pierwszej str
        Ale nie wiem czy w promocji
    • Gość: haga poecam wojtka prowadzi sprzedaż wysyłkową IP: 212.182.119.* 26.10.04, 12:16
      pewny gość nr gg 32098
      ja kupuje od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Zadne podróbki!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka