Dodaj do ulubionych

perfumy on- line..

IP: *.tc.ph.cox.net 19.04.02, 18:37
Postanowilam skorzystac z firmy wysylkowej sprzedajacej markowe perfumy,tansze
niz w perfumeriach, ale nie mam pewnosci, ze nie sa one "jakos upiekszane",
tzn, czy nie sa np.rozcienczane..Moze ktos korzystal z takiej formy zakupow i
moze mi polecic lub odradzic.Dodam , ze firma jest amerykanska(mieszkam w US),
jesli to ma jakies znaczenie...Bede wdzieczna za wszystkie sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monczus Re: perfumy on- line.. IP: 65.149.133.* 20.04.02, 01:49
      Ja co prawda z uslug tej firmy nie korzystalam, ale wlasnie ostatnio po tym jak
      ktos tutaj polecil scentiments.com zrobilam u nich zakupy. Ceny nizsze niz w
      sklepach, dostawa w ciagu czterech dni, no i perfumy oryginalne, a nie
      podrobki. Oferuja tez testery bez oryginalnego pudelka, ale za to tansze. Zatem
      nic tylko chodzic po perfumeriach i wwachiwac sie, a potem robic zakupy na
      sieci...
      • Gość: paulka2 Re: perfumy on- line.. IP: *.tc.ph.cox.net 20.04.02, 02:25
        Dzieki serdeczne, teraz juz czuje sie pewniej !
        • Gość: Aga Re: perfumy on- line.. IP: *.chello.pl 20.04.02, 08:31
          byłam właśnie na stronce tego sklepu ale nie mogłam jakoś się doczytać, jakie
          sprzedają pojemności tych perfum. Będę wdzięczna za informację.
          • Gość: Monczus Re: perfumy on- line.. IP: 65.149.134.* 20.04.02, 16:49
            Nie wiem, czy chodzi ci o strone scentiments.com, czy inna. W kazdym razie na
            scentiments.com pojemnosc jest podana po nazwie perfum. 3.4 oz to 100ml (dla
            mnie za duzo, bo konkretne perfumy po jakims czasie mi sie nudza), a 1.7 oz to
            50ml - dla mnie w sam raz. Ja zerkalam jeszcze na strone perfumebay.com- warto
            porownac ceny, ale trzeba tez dodac koszty przesylki i zobaczyc, co sie
            bardziej oplaca.
            • Gość: paulka2 Re: perfumy on- line.. IP: *.tc.ph.cox.net 20.04.02, 17:26
              HEJ ! Podam Wam jeszcze jedna opcje: fragrancenet.com Maja dosc duzy wybor i
              niezle ceny .Pozdr.
            • Gość: Xena Re: perfumy on- line.. IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 17:27
              Do porównywania cen w amerykańskich sklepach internetowych polecam stronę
              www.bizrate.com/ (znam jeszcze drugą: www.dealtime.com/, ale w
              moim przekonaniu jest uboższa niż BizRate). Wystraczy wklepać do wyszukiwarki
              nazwę interesującego nas produktu - i ma się kilkanaście / kilkadziesiąt
              odnośników do różnych sklepów, z podanymi najważniejszymi informacjami. Od razu
              są też opinie interenautów o konkrentym sklepie, więc nie ma problemów z oceną
              jego wiarygodności. Scentiments, z tego co pamiętam, jest oceniany bardzo
              wysoko (niskie ceny, rzetelna i szybka dostawa) - ja bardzo żałuję, że nie
              realizują zagranicznych zamówień, na pewno byłabym stałą klientką, bo ceny mają
              więcej niż konkurencyjne (strawberrynet wydaje się przy nim drogi!).
              Pozdrawiam serdecznie
              • Gość: Xena Re: perfumy on- line.. IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 17:29
                Przepraszam - do adresu www.dealtime.com/ wkradła się niepotrzebna
                kropka, więc strona nie chciała się otwierać. Mam nadzieję, że teraz wszystko
                będzie ok.

Jeszcze raz pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka