Dodaj do ulubionych

LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 10:19
Wiatm,czy ktoras z was drogie PAnie uzywala tej farby?i robila dolaczone do
niej pasemka???zastanawiam sie nad "jasny braz zlocisty" ,obecnie
mam "sprany" zloty braz garniera i obawiam sie rezultatu...prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: KArolina Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:06
      no co jest?? zadna z Was nie wie??:(((
      • Gość: Ela Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 17.10.04, 10:13
        Włśnie kupiłam tą farbę w sklepie rossmann.Kolor jasny brąz złocisty.
        Kosztowało mnie to prawie 40 zł.Będę kładła za tydzień.Sama jestem ciekawa
        rezultatu.Czy ktoś już tego używał? Jaki wynik? Może jakieś cenne rady.
        Pozdrawiam.
        • justa_79 Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! 18.10.04, 11:22
          Ela, jak już wypróbujesz tę farbę, to opisz wrażenia.
          • ruda_80 Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! 18.10.04, 11:28
            Ja farbowałam włosy tą farbą lecz bez robienia pasemek. Kolor to bodajże brąz
            mahoniowo miedziany. Jestem bardzo zadowolona. Kolor wyszedł piękny i głęboki,
            włosy mają ładny połysk. Zastanawiam się nad dorobieniem sobie pasemek, jeśli
            zrobię dam znać jak wyszły.
    • Gość: Justyna Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 10:37
      też mam ochotę na tę farbę. W ostatnim "Twoim Stylu" dziennikarka opisuje jak
      farbowała sobie włsoy tą farbą i brzmi to zachęcająco:) Musze wybrac się do
      sklepu :) W Drogerii Natura jest promocja tej farby
    • roxi_hart Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! 17.10.04, 11:54
      Mi podoba sie kolor, ktory reklamuje Polka Ewa Witkowska.Chyba sprobuje.
    • Gość: mała Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:15
      ja osobiście farbowałam koleżance wraz z pasemkami!wg mnie bomba!ona wybrała
      ten piękny brązik a do tego takie ładne orzechowe refleksy wyszły!tylko ze tego
      rozjaśniacza jest bardzo bardzo malutko jak na tradycyjne pasemka na folię (jak
      na włosy niesięgające nawet ramion!)
      ale ogólnie wielki +
      pozdrawiam
    • Gość: kicia Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:31
      też się zastanawiam nad użyciem tej farby. Do tej pory robiłam sobie u fryzjera cos co się nazywa kontrast czyli pasemka przy użyciu kremu dekoloryzującego. Jak sobie oglądałam tą farbę to jest to coś podobneg (to samo?). Niestety fryzjer jest sporym wydatkiem i zastanawiam się czy ta farba będzie jakąś alternatywą. Aha. W Rossmanie jest teraz promocja i ta farba kosztyje coś ok 33 zł. Pozdrawiam.
    • Gość: ewa Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:31
      próbował ktoś jeszcze może?
      • maja281 Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! 21.10.04, 10:41
        podciągam temat.
        • Gość: Lenka Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.chello.pl 21.10.04, 14:26
          Właśnie kupiłam kolor 3.54 czyli Ciemny brąz mahoniowo-miedziany.
          Zastanawiałam się nad zakupem bo niby kolor śliczny( i na pudełku i na
          próbce),ale różnie to wychodzi w rzeczywistośi,poza tym cena nie jest mała-40 zł
          Ale co tam.Włosy odrastają.Dzisiaj będę sie farbować :)
          • Gość: maja Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:46
            ciekawe co wyjdzie....mi zawsze rudy wychodzi....
          • ruda_80 Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! 21.10.04, 15:17
            Farbowałam tym kolorem, tylko jeszcze nie zrobiłam pasemek. Kolor wyszedł
            super, głęboki i świetlisty, taki jak na opakowaniu. Nie wyszedł rudy ma odcień
            wpadający w bordo.
            • Gość: szopen Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 21.10.04, 16:43
              witam,ja miałam ten najciemniejszy zestaw(nie pamietam nazwy),kolor bazowe
              wyszedł super,ale pasemka wyszly mi rude,ale mam ciemne naturalne włosy i moze
              dlatego
              • Gość: Lenka Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.chello.pl 21.10.04, 17:55
                No i już po farbowaniu.Myślałam że jakoś dłużej to zajmie ale jakoś poszło
                szybko.Strasznie szczypie skóra przy nakładaniu 1 etapu,nie wiem czy tak jest
                czy to tylko mi przypadło w udziale.Jak już wspominałam wybrałam brąz mahoniowo-
                miedziany.Kolor wyszedł rudawy,dosyć intensywny,włoski ładnie mi
                błyszczą.Zwykle skracam sobie trzymanie farby o pare minut by nie była zbyt
                ciemna,tym razem zastosowałam się do zaleceń producenta.Pasemka idealnie
                współgrają z całością,miałam je cienko położone.Bardzo mi się spodobała odzywka
                którą kładzie się po farbowaniu,szkoda że nie można jej kupić.To taki szczegół
                ale mile zaskoczyło mnie opakowanie farby wewnątrz pudełka,takie higieniczne i
                wszystko bardzo czytelnie pokazane.Generalnie jestem zadowolona.Może następnym
                razem skusze się na inny kolor choć w tym jest mi dobrze.
    • ocean_melody Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! 21.10.04, 18:35
      witam, ja uzywalam koloru 4.3 Mocca chip(jestem brunetka). Kolor podstawowy-
      brazowy wyszedl sliczny, natomiast kolor pasemek okropny, mial byc
      zlotobrazowy, a wyszedl prawie pomaranczowy, choc trzymalam rozjasniacz na
      wsosach nawet krocej niz zaleca producent. Efekt byl wiec bardzo marny i za
      kilka dni przefarbowalam sie znowu na ciemny braz.
      • Gość: libra Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:38
        a czy właśnie nie za krótko trzymałaś? i stąd ten pomarańczowy?
        • Gość: Lenka Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.chello.pl 21.10.04, 19:45
          Też sobie pomyślałam to samo co Libra po przeczytaniu twojego postu.
          Bardzo możliwe że jakbyś trzymała dłużej kolor wyszedł by nieco inny.
          • ocean_melody Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! 21.10.04, 20:36
            rozjasniacz do pasemek trzymalam ok 5 min krocej niz podane bylo na opakowaniu(
            zamiast 15 min), gdybym trzymala 15 to uzyskalabym pewno blond. Po nieudanym
            farbowaniu zdenerwowalam sie i zadzwonilam na infolinie Loreala podana na
            opakowaniu farby. Zostalam polaczona z ekspertem - fryzjerem, jak mi
            powiedziano, ktory stwierdzil ze prawdopodobnie trzymalam rozjasniacz za
            dlugo!! ze wystarczyloby 5 min. Ja tej farby juz nigdy nie odwaze sie uzyc, za
            to moja kolezanka (wlosy blond) uzyskala sliczny kolor i naturalne refleksy.
    • roxi_hart Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! 22.10.04, 11:17
      W Polsce chyba nie ma wszystkich odcieni-na www.couleurexperte.com jest ich o wiele wiecej.
      • ruda_80 Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! 22.10.04, 11:29
        No faktycznie u nas nie ma wszystkich odcieni. Na stronce jest super kolor 4.5
        w sklepach nie bylo takiego :-(
        • Gość: Gosia S. (26) Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:05
          Dziewczyny wydajecie na farbę 40 zł, z ryzykiem, że na głowie wyjdzie Wam
          niewiadomoco,jeszcze się ttrzeba samemu męczyć, a u fryzjera, przynajmniej w
          Łodzi, kosztuje takie coś na głowie zaledwie 50 zł i bez ryzyka, że potem wstyd
          pokazać się naulicy bez czapki.
          • ruda_80 Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! 22.10.04, 22:40
            U mojego fryzjera (Warszawa) obcięcie, farbowanie i regeneracja włosów kosztuje
            mnie ok. 300 zł, gdy robię to bez farbowania wychodzi połowę taniej. Więc
            rachunek jest dla mnie oczywisty i farbuje sama. Jeśli przestrzega się
            wskazówek producenta co do koloru farbowania tzn. dla jakiego obecnego koloru
            jakiego efektu można się spodziewać (wiadomo chyba, że jeśli na ciemne włosy
            położysz sama farbę blond to efekt będzie opłakany), to kolor wyjdzie ok. Jakoś
            nigdy nie wstydziłam się swojego koloru i włosów po czapką nie musiałam
            ukrywać. Ale skoro w Łodzi farbowanie u fryzjera to taka taniocha, to biedni są
            producencji farb do samodzielnego stosowania...
        • justa_79 Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! 29.10.04, 11:25
          a możesz podac stronę? szukam na stronie Loreala i nie mogę się doszukać tych
          farb.
    • Gość: ewa Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:33
      w końcu sobie zrobiłam, kolorem 5.3 jest super, tylko nie robiłam pasemek, bo
      trochę szkoda mi włosów (zaczęły mi ostatnio strasznie wypadać), a poza tym mam
      kręcone włosy i myślę, że wyglądało by to niebardzo, na prostych włosach ładnie
      wygląda
    • Gość: zouza Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:04
      rewelka !!!
      • Gość: Eba Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.04, 19:52
        Hejka!
        Używałam tej farby będąc w Stanach - tam wprowadzili ją już jakieś 2 lata temu. Strasznie się ciesze że
        w koncu jest w Polsce. Ja używałam zawsze blondów. Odkryłam, że aby efekt był fajny i widoczny, etap
        2 trzeba trzymać około pół godziny od ostatniego pasemka, a nie jak to zaleca producent - 20 minut.
        Tak jak napisałam - dotyczy to tylko jasnych ocieni. Moja kumpela, która jest brunetką, stosuje się do
        wskazań producenta i jest też zadowolona.
        Pozdrówka - jesteście tego warte! :)
    • Gość: zuza Re: LOREAL COULEUR EXPERTE-NOWOSC! IP: *.chello.pl 30.10.04, 20:08
      Polecam ocenę produktu na poniższej stronce (niestety tylko w języku
      francuskim). Farba otrzymała aż 28 recenzji i globalny wynik jest słabiutki (3
      gwiazdki na 5 możliwych):-(.

www.beaute-test.com/couleur_experte_l_oreal.php?listeavis=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka