Dodaj do ulubionych

Antiperspirant Vichy

IP: *.uz.zgora.pl 17.10.04, 18:50
To jedyny produkt,ktory mi naprawde pomogl.Moj problem to nietyle niemily
zapach, co wieczne plamy na bluzkach pod pachami.Dopiero ten dezodorant to
skuteczie zwalczyl.Polecam mimo wysokiej ceny
Obserwuj wątek
    • Gość: hanka Re: Antiperspirant Vichy IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 07.01.05, 17:50
      Też go używłam, ale nie byłam z niego zadowolona, nie dizała 48 h- sprawdziłam,
      pocę się po nim tak samo jak po innych, niczym się nie różni od tańszych
      dezodorantów.
    • Gość: Gonia Re: Antiperspirant Vichy IP: *.umig.busko.pl / *.mgops.busko.pl 20.01.05, 13:09
      bardzo polecam,świetny bo wypróbowany a zwłaszcza dla alergików, którzy mają
      problem ze swędzeniem skóry
    • gloss Re: Antiperspirant Vichy 20.01.05, 14:18
      Nie zgodzę się, że Vichy jest skuteczne tak samo jak inne, sklepowe
      antyperspiranty. Miałam ich wiele, Vichy jest zdecydowanie najlepszy (ale i
      najdroższy :( ). Praktycznie zapomniałam, co to pot.
      • martkaok Re: Antiperspirant Vichy 20.01.05, 14:20
        Popieram, vichy to najlepszy antyperspirant jaki miałam
    • Gość: Karolina Re: Antiperspirant Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:01
      A ile kosztuje ? Bo mówicie, że dość drogi, więc zaczęlam się zastanawiać jaka
      jest jego cena ;)
      • Gość: farmaceutka Re: Antiperspirant Vichy IP: *.ghnet.pl 24.05.05, 22:56
        Koszt około 28 PLN.
        • orissa Re: Antiperspirant Vichy 24.05.05, 23:06
          U mnie 24zł, ale nie wiem czy rzeczywiście taki skuteczny...
          • Gość: marynia Re: Antiperspirant Vichy IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 25.05.05, 07:20
            u mnie w aptece 27 pln. faktycznie świetny. moze z tymi 48h to przesada, ale i
            tak chroni najlepiej z tych, które uzywałam, a było ich sporo.
    • Gość: Lilu Re: Antiperspirant Vichy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 07:53
      Ja wolę dermedic. Ale jest w podobnej cenie (25 zł). Z tym, że ja szukałam
      czegoś co będzie przyzwoicie chroniło i nie pobrudzi mi ubrania bo problemu z
      nadmierną potliwością nie mam.
      • Gość: Aneta Re: Antiperspirant Vichy IP: *.aster.pl 25.05.05, 08:22
        Ale jeszcze lepszym dezodorantem Vichy jest ten w tubce, nazywa sie chyba 7-
        dniowy. Wystarczy stosować go 2 dni pod rząd. Rewelacja! Wprawdzie jest jeszcze
        droższy ale bardzo wydajny, bo nie używa się go codziennie.
        • Gość: Mango Re: Antiperspirant Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:43
          Vichy w tubce - o tak!Skuteczny i nie podrażnia.
    • Gość: ana Re: Antiperspirant Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:09
      Dziewczyny a jeśli uzywałyscie antidral i vichy jak myślicie ktory jest lepszy.
      Ja obecnie używam antidral i faktycznie jest skuteczny ale jak sie nim
      wysmaruje to strasznie mni piecze skóra ( używam na noc i nie od razu po
      goleniu)
    • Gość: Eula_P Re: Antiperspirant Vichy IP: *.chello.pl 26.05.05, 00:26
      Polecam goraco Vichy!!! dla mnie rewelka!!z tymze nie powinno sie go stosowac
      czesciej niz 2-3 razy w tygodniu, bo powstaja brzydkie brazowe plamy, egzemy :(
      ale bluzeczka jest suchutka przez caly dzien , naawet jak jest baaardzo
      goraco :)
      • Gość: Karolina Re: Antiperspirant Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:53
        Szczerze powiedziawszy to myslalam, ze drozysz, ze ok. 50 zl, wiec mile sie
        rozczarowalam :D Dzieki za informacje :) Tego Vichy w tubce nie mozna uzywac
        przez dluzszy okres (brazowe plamy) czy tego w kulce ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka