Gość: ana IP: *.uz.zgora.pl 17.10.04, 18:50 To jedyny produkt,ktory mi naprawde pomogl.Moj problem to nietyle niemily zapach, co wieczne plamy na bluzkach pod pachami.Dopiero ten dezodorant to skuteczie zwalczyl.Polecam mimo wysokiej ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hanka Re: Antiperspirant Vichy IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 07.01.05, 17:50 Też go używłam, ale nie byłam z niego zadowolona, nie dizała 48 h- sprawdziłam, pocę się po nim tak samo jak po innych, niczym się nie różni od tańszych dezodorantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: Antiperspirant Vichy IP: *.umig.busko.pl / *.mgops.busko.pl 20.01.05, 13:09 bardzo polecam,świetny bo wypróbowany a zwłaszcza dla alergików, którzy mają problem ze swędzeniem skóry Odpowiedz Link Zgłoś
gloss Re: Antiperspirant Vichy 20.01.05, 14:18 Nie zgodzę się, że Vichy jest skuteczne tak samo jak inne, sklepowe antyperspiranty. Miałam ich wiele, Vichy jest zdecydowanie najlepszy (ale i najdroższy :( ). Praktycznie zapomniałam, co to pot. Odpowiedz Link Zgłoś
martkaok Re: Antiperspirant Vichy 20.01.05, 14:20 Popieram, vichy to najlepszy antyperspirant jaki miałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Antiperspirant Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:01 A ile kosztuje ? Bo mówicie, że dość drogi, więc zaczęlam się zastanawiać jaka jest jego cena ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmaceutka Re: Antiperspirant Vichy IP: *.ghnet.pl 24.05.05, 22:56 Koszt około 28 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Antiperspirant Vichy 24.05.05, 23:06 U mnie 24zł, ale nie wiem czy rzeczywiście taki skuteczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynia Re: Antiperspirant Vichy IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 25.05.05, 07:20 u mnie w aptece 27 pln. faktycznie świetny. moze z tymi 48h to przesada, ale i tak chroni najlepiej z tych, które uzywałam, a było ich sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: Antiperspirant Vichy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 07:53 Ja wolę dermedic. Ale jest w podobnej cenie (25 zł). Z tym, że ja szukałam czegoś co będzie przyzwoicie chroniło i nie pobrudzi mi ubrania bo problemu z nadmierną potliwością nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Antiperspirant Vichy IP: *.aster.pl 25.05.05, 08:22 Ale jeszcze lepszym dezodorantem Vichy jest ten w tubce, nazywa sie chyba 7- dniowy. Wystarczy stosować go 2 dni pod rząd. Rewelacja! Wprawdzie jest jeszcze droższy ale bardzo wydajny, bo nie używa się go codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: Antiperspirant Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:43 Vichy w tubce - o tak!Skuteczny i nie podrażnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Antiperspirant Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:09 Dziewczyny a jeśli uzywałyscie antidral i vichy jak myślicie ktory jest lepszy. Ja obecnie używam antidral i faktycznie jest skuteczny ale jak sie nim wysmaruje to strasznie mni piecze skóra ( używam na noc i nie od razu po goleniu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eula_P Re: Antiperspirant Vichy IP: *.chello.pl 26.05.05, 00:26 Polecam goraco Vichy!!! dla mnie rewelka!!z tymze nie powinno sie go stosowac czesciej niz 2-3 razy w tygodniu, bo powstaja brzydkie brazowe plamy, egzemy :( ale bluzeczka jest suchutka przez caly dzien , naawet jak jest baaardzo goraco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Antiperspirant Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:53 Szczerze powiedziawszy to myslalam, ze drozysz, ze ok. 50 zl, wiec mile sie rozczarowalam :D Dzieki za informacje :) Tego Vichy w tubce nie mozna uzywac przez dluzszy okres (brazowe plamy) czy tego w kulce ? Odpowiedz Link Zgłoś