Gość: kasica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 11:22 Dziewczyny, czy ktoras z was ma pod reka ten kosmetyk i moglaby sprawdzic, czy w skladzie jest filtr o nazwie Parsol? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.rasserver.net 22.04.02, 17:03 zawiera Parsol 1789 nie jestem pewna pod jaką nazwą występuje ten filtr w składzie kremu ponieważ ma on jeszcze dwie inne równoznaczne nazwy: avobenzone i butyl methoxydibenzoylmethane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 18:14 Dzieki!! jestes niezawodna. Kolatalo mi sie po glowie, czy to nie Ty Basiu przypakiem pisalas swego czasu, ze BT ma ten filtr, tylko obawialam sie, czy mi sie nie myli z jakims innym kosmetykiem Lancoma. Dzieki jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.rasserver.net 22.04.02, 19:45 Jeśli zakupisz to mam prośbę, byś dała znać, czy krem zawiera nadal Parsol 1789, ostatnio Lancome lubi dodawać filtr typu Mexoryl moze akurat zmieniono wersję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak-ona Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.LIBRARY.CMU.EDU 23.04.02, 03:46 czy mozecie napisac cos wiecej o tym!!! moze jakies uwagi dziewczyn , ktore juz uzywaly tego!!! pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.atlantic.net 23.04.02, 04:59 występuje w wersji w postaci kremu i lotionu. Lotion jest lekkią emulsją nawilżającą, zawiera witaminy C i E i co ważne dobre filtry o czym już wiesz, dużo opinii na temat lotionu znajdziesz na stronie www.epinions.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 20:13 Ja teraz uzywam - przyjemna rzecz, ladnie sie wchlania i "wtapia" w twarz, zostawiajac jednak minimalna warstewke. Mam tlusta cere i oczywiscie dosc szybko sie swiece, ale to nic dziwnego, skoro nie ma on wlasciwosci matujacych. Pisze caly czas o fluidzie, bo w kremie pewnie bym wygladala od razu jak lustro :) Jest wydajny, pachnie przyjemnie i zauwazylam, ze faktycznie chroni, bo slonce ostatnio bywa ostre, a moja wrazliwa jasna cera tego jakby nie odczuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 20:07 Basiu, niestety problem polega na tym, ze BT w domu mam, ale bez pudelka na ktorym jest sklad i bez ulotki :( Sprawdze, gdy wreszcie bede w jakiejs perfumerii... Odpowiedz Link Zgłoś