Dodaj do ulubionych

Bienfait Total Lancome SPF 15

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 11:22
Dziewczyny, czy ktoras z was ma pod reka ten kosmetyk i moglaby
sprawdzic, czy w skladzie jest filtr o nazwie Parsol?
Obserwuj wątek
    • Gość: basia Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.rasserver.net 22.04.02, 17:03
      zawiera Parsol 1789 nie jestem pewna pod jaką nazwą występuje ten filtr w
      składzie kremu ponieważ ma on jeszcze dwie inne równoznaczne nazwy: avobenzone
      i butyl methoxydibenzoylmethane
      • Gość: kasica Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 18:14
        Dzieki!! jestes niezawodna. Kolatalo mi sie po glowie, czy to nie
        Ty Basiu przypakiem pisalas swego czasu, ze BT ma ten filtr, tylko obawialam
        sie, czy mi sie nie myli z jakims innym kosmetykiem Lancoma. Dzieki jeszcze raz.
    • Gość: basia Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.rasserver.net 22.04.02, 19:45
      Jeśli zakupisz to mam prośbę, byś dała znać, czy krem zawiera nadal Parsol
      1789, ostatnio Lancome lubi dodawać filtr typu Mexoryl moze akurat zmieniono
      wersję!!!
      • Gość: yak-ona Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.LIBRARY.CMU.EDU 23.04.02, 03:46
        czy mozecie napisac cos wiecej o tym!!!
        moze jakies uwagi dziewczyn , ktore juz uzywaly tego!!!
        pozdrowka!
        • Gość: basia Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.atlantic.net 23.04.02, 04:59
          występuje w wersji w postaci kremu i lotionu. Lotion jest lekkią emulsją
          nawilżającą, zawiera witaminy C i E i co ważne dobre filtry o czym już wiesz,
          dużo opinii na temat lotionu znajdziesz na stronie www.epinions.com
        • Gość: kasica Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 20:13
          Ja teraz uzywam - przyjemna rzecz, ladnie sie wchlania i "wtapia" w twarz,
          zostawiajac jednak minimalna warstewke. Mam tlusta cere i oczywiscie
          dosc szybko sie swiece, ale to nic dziwnego, skoro nie ma on wlasciwosci
          matujacych.
          Pisze caly czas o fluidzie, bo w kremie pewnie bym wygladala od razu jak
          lustro :) Jest wydajny, pachnie przyjemnie i zauwazylam, ze faktycznie
          chroni, bo slonce ostatnio bywa ostre, a moja wrazliwa jasna cera tego jakby
          nie odczuwa.
      • Gość: kasica Re: Bienfait Total Lancome SPF 15 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 20:07
        Basiu, niestety problem polega na tym, ze BT w domu mam, ale
        bez pudelka na ktorym jest sklad i bez ulotki :(
        Sprawdze, gdy wreszcie bede w jakiejs perfumerii...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka