mna 26.10.04, 09:43 o właśnie poleccie mi lekarza albo gabinet gdzie można wybielić plamy ciazowe. Mimo stosowania wysokich filtrów mam okropne plmay. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anetka Re: plamy ciążowe gdzie i jakwybielić w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 16:20 Hej. Jesteś w ciąży? Taki objaw daje ucisk na wątrobę i po porodzie wraca wszystko do normy. A jeśli jesteś już po, to idź do lekarza - najlepiej endokrynologa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: plamy ciążowe gdzie i jakwybielić w W-wie 26.10.04, 18:17 To zaburzenia hormonalne.,,tzw ostuda.Prawdopodobnie samo minie..Ja też tak miałam i teraz nie ma śladu,chociaż dość długo było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oligo ostuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:57 ja mam ostude na czole i policzkach po 2 ciazy -zmiany horm. bylam w gdyni u lekarza w batorym i powiedzial ze b.trudno sie tego pozbyc. stosuje rozne kremy na razie bez efektow, ale zima mniej plamy widac. kremy sa bez recepty np. unitone 4, mela d, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokka Re: ostuda IP: *.238.74.248.adsl.inetia.pl 02.11.04, 09:29 ja też mam ten sam problem , na razie myśle o trzech gabinetach gdzie usuwają takie rzeczy : bella na ul.pięknej, viva-derm na puławskiej i melilot(chyba tak sie nazywa) nie znam adresu ,są to gabinety znane ale czy bardzo dobre i skuteczne w swoim fachu to nie wiem może niech sie wypowiedzą te dziewczyny które tam chodzą. mokka Odpowiedz Link Zgłoś