femme-fatale 26.10.04, 15:20 Czy któraś z Was ma taką paletę? Są podobno cienie do powiek i błyszczyki. Jesteście zadowolone? Ile kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blackrose86 Re: Palety Inglota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 16:25 Hej ja mam 16stke placilam za nia 70/75zl z przesylka do domu, paleta jest praktyczna,mam same cienie i tu moj problem wybralam sporo beznadziejnych kolorkow, ale bede je zmieniac , bo podobno 5zl kosztuje jedno oczko, a cienie sa przymocowane na magnesach wiec da sie je wyciagnac. Do palety dolaczone sa 3aplikatorki podwojne, wcale nie sa take super, no ale lepsze to niz nic. Teraz wyszla nowa paleta na 8cieni lub rozow , pudrow, czy tesz szminek. W avanti pisze ze ma kosztowac 45zl. Mozna wybierac cienie do zrobienia palety wszystkie jakie ma inglot w ofercie oprocz kolorkow dostepnych w spiritach , ale powiem ze puki co ost mi przypadly spiryty i sa swietne 7zl max zalezy gdzie kupisz, kolorki swietne i mam wrazenie ze sa bardziej wytrwale niz np 3jki inglota. No i jeszcze mozna z nich wieze skrecac , plus jest nowa seria superstar takie jaky z brokatem mocno zmielonym na powiekach swietnie wygladaja. ufff to chyba wszystko , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myf Re: Palety Inglota IP: *.wnc.katowice.pl 26.10.04, 16:43 a jak sie to cudo zamawia? Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: Palety Inglota 26.10.04, 18:10 W punktach sprzedaży Inglota - są to stoiska w pasażach hipermarketów. Mają tam wszystko tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś