panna_lila 20.02.22, 07:25 szukam do samodzielnego nakładania. Kupiłam Delii taką gotową z pędzelkiem, prosta w nakładaniu, daje fajny efekt ale do pierwszego mycia 😕 Zupełnie nietrwały produkt. Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsta-is-me Re: Henna do brwi? 20.02.22, 10:42 Użyj pędzelka do zwykłej, proszkowej... Że proszkowa ci nie zafarbuje, to nie wierzę... Brwi muszą być oczyszczone i odtłuszczone przed aplikacja, może to jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Henna do brwi? 20.02.22, 11:03 Zafabuje ale na chwilę. Nie wiem czy to nie jest kwestia cery, ja mam tłustą i henna to jest u mnie rzecz na max 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Henna do brwi? 20.02.22, 11:42 E tam, ja też mam tłusta i farbuje. Proszkowa nawet skórę . Ale może to zależy jakiego kto efektu oczekuje, ja trzymam na rzęsach 10-15 min i wciąż efekt jest nieidealny. Na brwiach chwyta dosłownie po 2 -3 ( i tyle trzymam) minutach, ale ja mam b.jasne brwi. Może niech autorka potrzyma dłużej (20 min?) i zobaczy co z tego wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Henna do brwi? 20.02.22, 12:38 To pewnie indywidualne. Mój trop jest taki że zależy od cery ale pewnie i od innych czynników. Nie doszłam dokładnie od czego, przestałam próbować bo to bez sensu u mnie zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Henna do brwi? 20.02.22, 11:05 Uzywam Refectocilu, trzymam pół godziny, efekty widoczne 3 tyg do miesiąca ale to sprawa indywidualna Odpowiedz Link Zgłoś
katiemorag Re: Henna do brwi? 20.02.22, 11:08 Tez jej używam. Ale mam wrażenie ze nie do końca pokrywa siwe włosy. Ale i tak najlepsza z najlepszych. Używam szarej. Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Henna do brwi? 20.02.22, 16:59 Ja brązowej, wychodzi dość ciemno bo długo trzymam ale i tak kolor podobny jest do moich naturalnych brwi. Robię też rzęsy, trochę podkreśla ale jako że ich mało to I tak nie ma co oczekiwać cudów Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Henna do brwi? 20.02.22, 12:33 Do pierwszego mycia?! Może robisz coś nie tak? U mnie trzyma się 7-10dni. To wystarczająco, jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Henna do brwi? 20.02.22, 12:52 U mnie też. I jestem zadowolona. To rzeczywiście zależy od tego, jakiego efektu się oczekuje. Żelowa henna Delii daje naturalny efekt - krótkotrwały, ale fajny, zero dramatyzmu. Jeśli chce się czegoś mocniejszego - efektu Mefista albo flamastra permanentnego, to nie jest ten produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Henna do brwi? 20.02.22, 17:19 Taka gotowa do nałożenia i mnie się trzymała z 1-2 dni i miała nieciekawy odcień. Najbardziej lubię pudrową, do wymieszania z wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Henna do brwi? 20.02.22, 17:30 U mnie też trzyma krótko, kilka myć i po wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś