Dodaj do ulubionych

Rush czy Obsession a moze Envy?

IP: *.ppp.get2net.dk 28.04.02, 16:04
napiszcie prosze ktory zapach Wam sie najbardziej podoba,ja jakos nie umiem sie
zdecydowac ,gdy tylko probuje te zapachy-czy mozecie je opisac?dzieki za pomoc-
ivana
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Rush czy Obsession a moze Envy? IP: *.acn.waw.pl 29.04.02, 10:08
      Zdecydowanie Obsession.
    • Gość: elve Re: Rush czy Obsession a moze Envy? IP: 195.116.62.* 29.04.02, 11:54
      Gość portalu: ivana napisał(a):

> napiszcie prosze ktory zapach Wam sie najbardziej podoba,ja jakos nie umiem sie
      >
      > zdecydowac ,gdy tylko probuje te zapachy-czy mozecie je opisac?dzieki za pomoc-
      > ivana

no cóż... są zupełnie odmienne. Ja kiedyś uwielbiałam obsession, ale mi sie
      znudziło, teraz wydaje mi się za słodkie, za mocne, wręcz nachalne czasami, no i
      kompletnie nie na tę porę roku... Envy nigdy mi sie nie podobało, przynajmniej na
      mojej skórze. Jakieś takie mydlane, sztuczne. Jeśli rush, to tylko numer 2 -
      jedynka wg mnie śmierdzi potwornie, dwójeczka jest natomiast calkiem przyjemna i
      sie sama zastanawiam nad jej kupnem... Bardzo delikatny, świerzy i jednocześnie
      przekonujący zapach.
      Życzę trafnego wyboru (i koniecznie próbuj na sobie)
      • Gość: ptaszek Re: Rush czy Obsession a moze Envy? IP: *.provider.pl / *.ost-poland.com.pl 29.04.02, 14:21
        Envy - to moj faworyt od chyba trzech lat. To jeden z nielicznych zapachow
        ktory mnie nie meczy, ale jednoczesnie jest wyczuwalny. malo tego - wiem ze
        panom sie b podoba - moj osobisty wrecz szaleje a niejeden "obcy" (np w pracy)
        pytal mnie czym tak pachne - bo chyba zonie kupi ;-)), inny ze lubi stac kolo
        mnie.. to b mile. chociaz i tak najwazniejsze sa chyba wlasne odczucia - ja sie
        b lubie w tym delikatym ale i lekko zmyslowym zapachu ;-))
        • Gość: ivana Re: Rush czy Obsession a moze Envy? IP: *.ppp.get2net.dk 29.04.02, 15:06
          dziekuje za podpowiedzi,probowalam obssesion -to nie dla mnie ,Rush2 ladne -
          chyba kupie je lub Escade bo pasuje do mnie i dlugo sie trzyma na mojej
          skorze.pozdrawiam napiszcie prosze jeszcze cos o Baby doll,chyba juz niemodne?
          • Gość: dafne Re: Rush czy Obsession a moze Envy? IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 29.04.02, 19:32
            Baby Doll jest słodkie i mnie podoba się tak sobie. A czy to ma znaczenie ,że
            jest niemodne?Czy chcesz pachnieć jak pół miasta? Teraz to się nie dziwię
            dlaczego testując zapachy w perfumerii jestem zachęcana do nowości:))A ja jak
            jakieś dziwadło przykucam i szukam niemodnych zapachów, mało rozreklamowanych
            (np. przymierzałam się do kupna oryginalnego Safari R.Laurena, kiedyś miałam
            Calandre Paco Rabanne i Fiori Bianchi Laury Biagiotti).
            Pytasz czy wybrać Obsession, Envy czy Rush. Te trzy zapachy są diametralnie
            różne. Jeśli chcesz ich używać teraz to nie kupuj Obsession(za mocne na letnią
            porę), Rush 1 i 2 wcale mi się nie podobają więc polecam Envy(miałam
            kiedyś).Ale to mój gust i nos więc tak bardzo się nie sugeruj.Pozdrawiam i
            życzę trafnego wyboru(w końcu to Ty będziesz nosić zapach:).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka