Gość: ?? IP: *.aster.pl 14.11.04, 19:29 jaki byście poleciły? z Cover Girl, No7, Neutrogena, MAC? czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia.brzeska MAC / Bobbi Brown / Stila 14.11.04, 22:27 Gość portalu: ?? napisał(a): > jaki byście poleciły? z Cover Girl, No7, Neutrogena, MAC? czekam na > propozycje. Jeśli cena nie ma dla Ciebie znaczenia to MAC oczywiście. Z tych, których nie ma w Polsce godne polecenia są jeszcze Bobby Brown oraz Stila. www.bobbibrowncosmetics.com www.stilacosmetics.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do Natalii.b MAC, BB, Stila IP: *.chello.pl 14.11.04, 23:55 Natalio;) Mam prośbę,jeśli używałaś w/w podkładów napisz coś więcej:jak z trwałością, kryciem itp.(szczególnie interesuje mnie MAC, ale pozostałe też;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Podkład ale NIE do dostania w Polsce 15.11.04, 09:56 ja słyszałam wiele dobrego o podkładach Neyreogeny, ale sama ich nie stosowałam. Moze ktoś się jeszcze wypowie... Odpowiedz Link Zgłoś