Dodaj do ulubionych

JAKĄ MASECZKĘ POLECACIE?

IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.11.04, 19:12
Mam skóre mieszaną,ale czuje że potrzeba jej troszke odżywienia.Jaką maseczkę
polecacie?dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: JAKĄ MASECZKĘ POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:15
      mam odżywczą maseczkę z mango i passiflorą z Avonu, skóra jest po niej gładsza,
      nieco lepiej odżywiona, ale cudów nie czyni.
    • Gość: Magda Re: JAKĄ MASECZKĘ POLECACIE? IP: 195.82.94.* 19.11.04, 11:32
      Dermika- maseczki o nazwie ENERGIA itd, jest ich kilka różnych (sasetki, które
      starczają na jakieś 4-5 zastosowań, koszt ok. 4,50-5,00/szt.). Większość
      nakłada się na noc, rano buźka wygląda naprawde bardzo ładnie. odżywiona,
      gładziutka (mimo że mam sporo problemów z moją cerą te maseczki mogę gorąco
      polecić. Pozdrawiam
      Magda
      • Gość: justyna Re: JAKĄ MASECZKĘ POLECACIE? IP: *.aster.pl 19.11.04, 13:54
        Moja ulubioną maseczką z Dermiki jest Satysfakcja dla suchej skory, jest
        doskonała! dobrze nawilża i odżywia cerę, ma cudowny rożany zapach, zużyłam już
        kilkanaście saszetek, żałuję że nie sprzedają jej w większym opakowaniu.
    • Gość: Irish Re: JAKĄ MASECZKĘ POLECACIE? IP: *.gdynia.mm.pl 19.11.04, 12:45
      polecam maseczki dermiki w saszetkach jesli skora przesuszona albo luszczy sie
      albo podrażniona,zaczerwieniona.
      NASYCENIE i UKOJENIE - tak sie nazywają
      energii jeszcze nie probowalam... ale na pewno przy najblizszej okazji sie
      skusze ;)
      • Gość: Magda Re: JAKĄ MASECZKĘ POLECACIE? IP: 195.82.94.* 19.11.04, 14:08
        To jest maseczka odżywcza również do skóry "dojrzałej" (jak oni to ładnie
        nazywają:))). Skusiłam sie na nią, bo miałam po pierwszym zimnym i wietrznym
        dniu w tym roku skórę w straszliwym stanie;-// no i udało się;D pomogło. Mam
        jeszcze inne z tej serii w domu, ale nie pamiętam które. Na pewno pozostanę im
        wierna, bo uważam że fantastycznie odżywiają moją bardzo problematyczną i
        kapryśna skórę. Aha, wcześniej polecam oczyścić skórę np. peelingiem (ale to
        chyba standard:))
        Magda
    • Gość: naina Re: JAKĄ MASECZKĘ POLECACIE? IP: *.238.103.203.adsl.inetia.pl 19.11.04, 19:46
      Maseczka Hean z serii Garden..(cos tam,nie mam jej pod reka),odzywcza z ylang-
      ylang,ryzem inkow i pedami bambusa.Pachnie cudnie,odpreza,odzywia i
      wygladza.Kupilam w Rossmannie za ok 6zl.Dla mnie super,mam juz druga.Pozdr!
    • Gość: smee Re: JAKĄ MASECZKĘ POLECACIE? IP: *.aster.pl 19.11.04, 20:48
      Ja równiez polecam dermikę, miałam maseczkę NASYCENIE, jest świetna. I, co
      najważniejsze dla mnie, można jej nie zmywać, tylko zostawia się na noc jak
      krem.
      • Gość: asik Re: JAKĄ MASECZKĘ POLECACIE? IP: *.man.ats.pl 23.11.04, 11:36
        a może maseczkę z NU SKIN tę dwuskładnikową jest lifingująca , odżywcza i
        słyszałam o niej same dobre
        • justa_79 Re: JAKĄ MASECZKĘ POLECACIE? 23.11.04, 12:50
          albo 2 w 1 - nawilżenie plus odżywienie - kremowa maseczka nawilżająco-odżywcza
          Nu Skin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka