Gość: kinia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.04, 21:20 Jakie sa kosmetyki tej firmy?Czy waro kupic,a jesli tak to co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Re: Dax Cosmetics IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 07:35 używam kremu nawilżająco-wygładzającego z algami - dobry! I jeszcze punktowego żelu używałam na wypryski - również polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: Dax Cosmetics IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 09:14 Miałam przyspieszacz opalania- choć to już nie na tąporę roku... ale jednak- bardzo dobry, supe sięwchłaniał, rzeczywiście szybciej sieopalalam, a opalenizna wcale nie zchodziła tak szybko. Mialam jeszcze mleczko do ciała...tu już nie byłam taka zadowolona. Mleczko było bardzo rzadkie i kiepsko się wchłaniało niestety. Ale zapach bardzo przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Dax Cosmetics IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 19.11.04, 09:30 dobra jest maseczka nawilżająca z mineralami (swego czasu był to przebój tego forum), "ratunek po nieprzespanej nocy" z serii z bioplazmą, nowy żel mycia cery wrażliwej jest bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Dax Cosmetics 19.11.04, 09:37 Moja mama bardzo sobie chwali kosmetyki dla cery dojrzałej. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Dax Cosmetics 19.11.04, 09:59 kremy do ciała z masłem kakaowym i czekoladowy są OK. I chyba peeling Sekrety Urody to tez Daxa,nie? Bo jest OK,ale mi troszkę zapach nie podchodzi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 555 Re: Dax Cosmetics IP: *.server.ntli.net 19.11.04, 10:34 zawsze używałm kremów z górnej półki i raz na próbę kupiłam dax'a. i już tak zostało. obecnie moim ulubionym jest "re lipid" cała seria szczególnie polecam krem pod oczy. cała seria jest do skóry suchej. dla mnie rewelacja chociaż moja jest mieszana (miewam czasem niemiłe niespodzianki na nosie i czole) ale bardziej ze skłonnością do suchej niż tłustej. wszystkie serie sąfajne bo miałam dużo próbek, opróczcałej kwiatowej-kremy się mażą i śmierdzą (to są te po kilka zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Dax Cosmetics IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 11:03 a ja wielokrotnie probowalam ich kosmetykow. szczegolnie tych zachwalanych na forum i na wizazu (napisalam maila i przyslali mi duuuuzo probek). i niestety WSZYSTKO (a bylo tego troche - glownie kremy i maseczki) na mojej twarzy nie chcialo sie wchlaniac. zostawala okropna tlusta warstwa, tak jakbym posmarowala folie a nie skore. jesli chcialam pomoc i wsmarowac dany specyfik dluzszym 'masazem' - WSZYSTKO obrzydliwie sie walkowalo.. nie wiem w czym problem. moze we wszystkim jest jakis skladnik, ktorego akurat moja skora 'nie przyjmuje'? nie mam pojecia. w kazdym razie raczej nigdy juz nic tej firmy nie kupie :( Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: Dax Cosmetics 19.11.04, 13:37 Warto kupić piankę antybakteryjną z serii Perfecta czysta cera. Używałam wielu żeli i mleczek i nigdy nie byłam do końca zadowolona. Natomiast ta pianka jest moim zdaniem doskonała :) Odpowiedz Link Zgłoś