Dodaj do ulubionych

Dax Cosmetics

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.04, 21:20
Jakie sa kosmetyki tej firmy?Czy waro kupic,a jesli tak to co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: Dax Cosmetics IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 07:35
      używam kremu nawilżająco-wygładzającego z algami - dobry! I jeszcze punktowego
      żelu używałam na wypryski - również polecam
    • Gość: panna Re: Dax Cosmetics IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 09:14
      Miałam przyspieszacz opalania- choć to już nie na tąporę roku... ale jednak-
      bardzo dobry, supe sięwchłaniał, rzeczywiście szybciej sieopalalam, a
      opalenizna wcale nie zchodziła tak szybko. Mialam jeszcze mleczko do ciała...tu
      już nie byłam taka zadowolona. Mleczko było bardzo rzadkie i kiepsko się
      wchłaniało niestety. Ale zapach bardzo przyjemny.
    • Gość: justy Re: Dax Cosmetics IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 19.11.04, 09:30
      dobra jest maseczka nawilżająca z mineralami (swego czasu był to przebój tego
      forum), "ratunek po nieprzespanej nocy" z serii z bioplazmą, nowy żel mycia
      cery wrażliwej jest bardzo dobry.
    • wojtow Re: Dax Cosmetics 19.11.04, 09:37
      Moja mama bardzo sobie chwali kosmetyki dla cery dojrzałej.
    • kalooo Re: Dax Cosmetics 19.11.04, 09:59
      kremy do ciała z masłem kakaowym i czekoladowy są OK. I chyba peeling Sekrety
      Urody to tez Daxa,nie? Bo jest OK,ale mi troszkę zapach nie podchodzi...;)
    • Gość: 555 Re: Dax Cosmetics IP: *.server.ntli.net 19.11.04, 10:34
      zawsze używałm kremów z górnej półki i raz na próbę kupiłam dax'a. i już tak
      zostało. obecnie moim ulubionym jest "re lipid" cała seria szczególnie polecam
      krem pod oczy. cała seria jest do skóry suchej. dla mnie rewelacja chociaż moja
      jest mieszana (miewam czasem niemiłe niespodzianki na nosie i czole) ale
      bardziej ze skłonnością do suchej niż tłustej.
      wszystkie serie sąfajne bo miałam dużo próbek, opróczcałej kwiatowej-kremy się
      mażą i śmierdzą (to są te po kilka zł)
    • Gość: pi Re: Dax Cosmetics IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 11:03
      a ja wielokrotnie probowalam ich kosmetykow. szczegolnie tych zachwalanych na
      forum i na wizazu (napisalam maila i przyslali mi duuuuzo probek).
      i niestety WSZYSTKO (a bylo tego troche - glownie kremy i maseczki) na mojej
      twarzy nie chcialo sie wchlaniac. zostawala okropna tlusta warstwa, tak jakbym
      posmarowala folie a nie skore. jesli chcialam pomoc i wsmarowac dany specyfik
      dluzszym 'masazem' - WSZYSTKO obrzydliwie sie walkowalo..
      nie wiem w czym problem. moze we wszystkim jest jakis skladnik, ktorego akurat
      moja skora 'nie przyjmuje'? nie mam pojecia. w kazdym razie raczej nigdy juz
      nic tej firmy nie kupie :(
    • mag-ia Re: Dax Cosmetics 19.11.04, 13:37
      Warto kupić piankę antybakteryjną z serii Perfecta czysta cera. Używałam wielu
      żeli i mleczek i nigdy nie byłam do końca zadowolona. Natomiast ta pianka jest
      moim zdaniem doskonała :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka