Dodaj do ulubionych

Obrzydliwe laski

IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.11.04, 14:34
Niektore dziewczyny to totalne bezguscia....Farbuja wloski na sztucznawy
blond, jeszcze chodza z odrostami.Z wierzchu niby eleganckie i szykowne
(futerko przy kolnierzu, szpileczki ,modne ciuchy), do tego buzia przyjarana
w solarium, tipsiki , a spod grubej warstwy podkaldu i tak przebijaja
nabrzmiale pryszcze.Moze z daleka taka osoba wyglada i atrakcyjnie, ale traci
na kazdym pol metrze zblizenia.Buhahahahahahh!!!!
Obserwuj wątek
    • livia_m Re: Obrzydliwe laski 19.11.04, 14:46
      jak one idą ulicą i wszyscy patrzą na nie z politowaniem to one myśla, że sie
      je podziwia.
    • Gość: sight Re: Obrzydliwe laski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.04, 15:23
      Ale co Ci się w nich nie podoba? Te pryszcze spod podkładu, czy może te
      farbowane blond włosy? Tipsy czy solarium? Każdy ma swój styl, to że komuś się
      podoba blond - nie Twoja sprawa, a cery i pryszczy nikt nie wybiera
      Więcej tolerancji :))
      • Gość: Kornelia Re: Obrzydliwe laski IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 19.11.04, 15:31
        Moze to nie jest obrzydliwe, ale co najmniej zastanawiające - ostatnio coraz
        więcej widuję dziewczątek w kurteczkach do pępka odsłaniających nagą skórę, a
        góra kurteczki odpieta i odsłaniajaca piersi. Nie zimno im? Przecież mamy
        prawie zero stopni na zewnątrz..... Ja mam trzy dychy na karku ale może młodsze
        forumowiczki mnie oświecą o co w tej modzie chodzi? Bo jeszcze ten dekolt
        potrafie zrozumieć ;-) ale ten goły brzuch? zimą?
        • Gość: bebe Re: Obrzydliwe laski IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 20.11.04, 16:03
          Gość portalu: Kornelia napisał(a):

> Moze to nie jest obrzydliwe, ale co najmniej zastanawiające - ostatnio coraz
          > więcej widuję dziewczątek w kurteczkach do pępka odsłaniających nagą skórę, a
          > góra kurteczki odpieta i odsłaniajaca piersi. Nie zimno im? Przecież mamy
          > prawie zero stopni na zewnątrz.....
          Teraz są dumne z tego, że są "modne", ale za parę lat będą częstymi gośćmi
          lekarzy.
      • stephanie_s Re: Obrzydliwe laski 20.11.04, 15:39
        no niestety sa takie kobiety i nic tego nie zmieni...ostatnio ja szłam z moim
        facetem po ulicach cudownego warszawskiego centrun;)
        to zauwazylismy taka baby w krótkiej spódniczcenawet ładnej,w przeciwienstwie
        do jej nóg które przypominały słupy...własciwie to mój facet ja zauwazył i mówi
        mi na ucho "jezu patrz na to czy ta kobieta nie ma w domu lustra"..coz a
        najgorzse jest ze mine to miała tak pewna siebie ze az pekała z dumy bywa...
    • justa_79 Re: Obrzydliwe laski 19.11.04, 15:25
      dziewczyny, olewajcie takie prowokacje, nie podnoście wątku.
    • Gość: Do Sight Re: Obrzydliwe laski IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20.11.04, 14:20
      Nie podoba mi sie caloksztalt
      • Gość: Ania Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:00
        Nie podoba mi sie przesadny makijarz,widoczne odrosty,solarka mocna itp Ale
        pryszczy sie czepiac nie powinnas,ja mam problem z cera ,i co najgorsze nie
        moge nakladac pudrow ,zadnych, musze chodzic z ta chora skora po ulicy, nie mam
        duzego tradziku ale jednak problem mnie dotyczy,to ja chyba nie powinnam z domu
        wychodzic w takim razie
        • Gość: sight Re: Obrzydliwe laski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.04, 18:14
          Też nie przepadam za przesadnym makijażem, z ciemnymi odrostami też bym się nie
          pokazała, bo mi się to nie podoba, mam taki gust.
          Do założycielki watku: kazdy ubiera to co chce, maluje się tak jak chce. Masz
          prawo do tego, że Ci się to nie podoba, ale nie możesz mówic że ten ktoś nie
          magustu. Po prostu ma gust odmienny od Twojego i powinnaś to uszanować.
    • Gość: kojro Re: Obrzydliwe laski IP: *.pronet.lublin.pl 20.11.04, 18:20
      Hej, Karina, zapewne też wielu osobom się nie podobasz
      • Gość: mala mi Re: Obrzydliwe laski IP: *.chello.pl 20.11.04, 18:28
        włąśnie...ciekawe Karinko jak ty wygladasz....heh
    • colleen_1 Re: Obrzydliwe laski 20.11.04, 20:17
      Ja w ogole nie widze sensu zakladania takiego watku. Co z tego, ze Ci sie te
      dziewczyny nie podobaja. To jest ich styl (choc niektorzy tego nie nazywaja
      stylem) wiec przestan sie czepiac.

Gość portalu: Karina napisał(a):

> Niektore dziewczyny to totalne bezguscia....Farbuja wloski na sztucznawy
      > blond, jeszcze chodza z odrostami.Z wierzchu niby eleganckie i szykowne
      > (futerko przy kolnierzu, szpileczki ,modne ciuchy), do tego buzia przyjarana
      > w solarium, tipsiki , a spod grubej warstwy podkaldu i tak przebijaja
      > nabrzmiale pryszcze.

No i? jaki z tego wniosek?

Moze z daleka taka osoba wyglada i atrakcyjnie, ale traci
      > na kazdym pol metrze zblizenia.Buhahahahahahh!!!!

Aha, taki wniosek. Z daleka wyglada atrakcyjnie. Zazdroscisz im tego, ze faceci
      patrza na nie (z daleka) a nie na Ciebie? Ok, wiem ze zazdrosc to ciagle
      powtarzajacy sie argument ale nie wiem po co napisalas tego posta, wiec
      zgaduje.

Sprecyzuj swoj problem to moze bede w stanie odpowiedziec inaczej. ;)
      • Gość: so Re: Obrzydliwe laski IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:01
        takie facetki sa mocno dolujace, kojarza mi sie z druga polowka dresiarzy. cale
        w rozach i blekitach, takie niewinne dzidzie a la B. Spears ale jak otworza
        usta to albo ukaza sie w nich male braki w uzebieniu (standard to 4-ka) albo
        posuna taka wiazanke, ze wiedna uszy. Ostatnio na przystanku : ,,O k..., tipsa
        se ujeb...". Fajne nie? Mamy chociaz z czego sie smiac. No i jak one sie
        potykaja na tych wielgachnych obcasach.... O facetach ktorzy zwracaja uwage na
        takie dziouchy mozna miec tylko jedno okreslenie: DRES.
        • colleen_1 Re: Obrzydliwe laski 20.11.04, 21:13
          Gość portalu: so napisał(a):

> takie facetki sa mocno dolujace, kojarza mi sie z druga polowka dresiarzy. cale
          >
          > w rozach i blekitach, takie niewinne dzidzie a la B. Spears ale jak otworza
          > usta to albo ukaza sie w nich male braki w uzebieniu (standard to 4-ka) albo
          > posuna taka wiazanke, ze wiedna uszy. Ostatnio na przystanku : ,,O k..., tipsa
          > se ujeb...". Fajne nie? Mamy chociaz z czego sie smiac. No i jak one sie
          > potykaja na tych wielgachnych obcasach.... O facetach ktorzy zwracaja uwage na
          > takie dziouchy mozna miec tylko jedno okreslenie: DRES.

Mam dokladnie takie samo zdanie jak Ty.
          Wlasnie dlatego, nie przejmuje sie ze "faceci" zwracaja na nie uwage.
          Wcale nie chcialabym takiego faceta.
          Wole takich co maja choc odrobine gustu i zwracaja uwage takze na inteligencje.
        • Gość: ello Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 00:04
          NIE WYTRZYMAM JAK CZYTAM TE KRYTYKI O CZYIMŚ WYGLĄDZIE! Jesteście śmieszne, na
          każdym kroku zauważam zazdrość. Faceci sie ogladają i to musi być np. dresiarz.
          Acha ciekawa nowa opinia! Z kąd wy sie urwałyście? Wejdzie kilka zazdrosnych,
          niezauważalnych przez otoczenie lub zdradzonych przez facetów "wielkich dam" i
          zaczynają krytykować innych. Prawda jest taka że większość facetów ogląda się
          za takimi dziewczynami, tylko który sie przyzna mając taką dziewczyne lub
          koleżanke jak wy krytyczne przyzwoitki! Większość takich dziewczyn jest
          naprawde zadbana i nie dziwie sie że kusi męskie spojrzenia. A wy po co sie na
          nie gapicie? Weźcie zacznijcie zmieniać coś w swoim życiu zanim popadniecie w
          depresje. Może zacznijcie od spojrzenia w lustro. Jak coś wam niepasuje to
          starajcie się żebyście to wy takie nie były jak "te w różach i błękitach" (żeby
          jeszcze kolorów się czepiać! hahahah lepiej ciągle być ubranym ponuro jak na
          pogrzeb?).
    • Gość: Karina Re: Obrzydliwe laski IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.11.04, 12:58
      Bylam ciekawa ile sposrod was ten watek dotknie, rozdrazni i pewnie te z was
      odnalazly siebie w tym opisie.Bylam wlasnie ciekawa ile sposrod dziewczyn tu na
      tym forum utorzsamai sie z takim dbaniem o urode(tzn. z takim stylem).Wiadomo
      ze nie wszystkie na watek odpowiedza, ale i tak srednio pewne proporcje wyjda
      na jaw.Sama niedawno rozmawialam na ten temat z kolega, ktory wypowiedzial sie
      o grupce takich "pseudoatrakcyjnych" panienek ze jest w nich cos obrzydliwego i
      wygladaja jak prostytutki.Po prostu smutne jest ze niektorym dziewczynom wydaje
      sie ze sa piekne podczas gdy u wiekszosci normalnych ludzi o nieco bardziej
      wyrobionym guscie budza jedynie politowanie.I nie chodzi tu o zazdrosc o urode,
      bo na nia nie narzekam ale o styl "robienia sie".Mam wiele ladnych i bardzo
      ladnych kolezanek, ktorym niewiele trzeba aby wygladaly atrakcyjnie ijuz tym
      raczej bym zazdroscila, a nie wyfiokowanym paniusiom.Problem w tym ze taki styl
      ladnym dziewczynom nie pomoze, wrecz przeciwnie a brzydkie wrecz dodatkowo
      oszpeci.....
      • charade Re: Obrzydliwe laski 21.11.04, 13:40
        Zgadzam sie z Kariną, chociaż w poście otwierającym wątek mogła się trochę
        nieprecyzyjnie wyrazić i część osób źle ją zrozumiała. Mnie też obrzydzają
        dziewczyny typu "panna dresa" vel solaro-tipsiary. To takie źle
        pojęte "zadbanie", nie mające nic wspólnego z prawdziwym zadbaniem. Kiedyś
        byłam świadkiem, jak dwóch facetów po prostu wybuchnęło śmiechem na widok
        panienki spieczonej w solarium, z włosami o sztucznym kolorze blond i
        wyzywającym makijażu... Ja co prawda nie jestem facetem, ale mnie się taki
        wygląd kojarzy z jednym.
      • viscera Re: Obrzydliwe laski 01.02.05, 18:39
        zgadzam sie:) czasami naprawde ładne dziewczyny nie wadomo czy to z braku
        gustu, czy z chęci zaimponowania a moze w pogoni za jakimis trendami naprawde
        potrafia sie oszpecic:)
    • Gość: wiruska Co to Was wogóle obchodzi? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 21.11.04, 13:59
      Mnie takie dziewczyny są obojętne. Nie targają mną takie emocje, jak na nie
      patrzę. Każdy ma prawo wyglądać jak chce, każdy ma inny gust.

Takie dziewczyny moimi kolezankami napewno nie będą, nie mój styl. Ja dobrze
      sie czuję we własnej skórze, nie potrzeba mi poniżać innych, wysmiewać,
      zwłaszcza że każdy sam sobie wyrabia opinię. Więc o co Wam chodzi?
      • charade Re: Co to Was wogóle obchodzi? 21.11.04, 14:08
        O to chodzi, że jesteśmy na forum Uroda i o urodzie sobie dyskutujemy.

> Takie dziewczyny moimi kolezankami napewno nie będą, nie mój styl. Ja dobrze
        > sie czuję we własnej skórze, nie potrzeba mi poniżać innych, wysmiewać,
        > zwłaszcza że każdy sam sobie wyrabia opinię. Więc o co Wam chodzi?
    • colleen_1 Re: Obrzydliwe laski 21.11.04, 14:22
      Jesli mysla, ze sa super po co wyprowadzac je z bledu? Na pewno z takim
      sposobem myslenia latwiej sie zyje niz myslec ciagle "o jaka jestem
      beznadziejna".

Dla mnie co innego jest smutne.
      Zazwyczaj takie dziewczyny swiecie wierza w to, ze solarium jest dobre dla
      skory. Ze potem skora jest zdrowsza, ladniejsza, znika tradzik itp. Kilka razy
      ktos mi probowal to wmowic.

A propos, kiedys na aerobiku rozmawialam z taka panienka. Dziewczyna studiuje
      marketing. Spytalam co zamierza robic po studiach. Padla odpowiedz "moze bede
      pracowac w sklepie".
    • Gość: Ness Re: Obrzydliwe laski IP: *.acn.waw.pl 21.11.04, 15:47
      Obrzydliwe są laski z gałką na czubku, szczególnie złotą.

A już wybitnie ohydne są takie drewniane laski, wygięte u góry i z czarną gumą
      na końcu. Fe!

Obrzydliwym laskom mówimy stanowcze nie!
      • kragmel Re: Obrzydliwe laski 21.11.04, 17:08
        hyhy
        brzuch mnie boli ;)
        chodź na sanki! ale jak mnie będziesz tak rozśmieszać, to ja z sanek spadnę i
        pupę sobie obiję ;)
        • Gość: Ness Re: Obrzydliwe laski IP: *.acn.waw.pl 21.11.04, 18:06
          Ja dziś pracuję :(

Ale jak tak jeszcze trochę popada jak dziś po południu to chyba pojadę gdzieś na
          spacer pługiem śnieżnym :))
          • Gość: mona Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:10
            A ja jestem taką laską z bląd włosami i solarium i zdecydowanie bardziej
            podobam się waszym facetom. Takie jak ja są dla nich znacznie atrakcyjniejsze.
            • Gość: Akne Re: Obrzydliwe laski IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.11.04, 19:26
              Tak, tak, nie tylko Twa uroda, ale i ortografia jest na niezmiernie wysokim
              poziomie. Oj, biedactwo...(i kiedy Ty sie wreszcie nauczysz, ze jako czolowa
              prowokatorka tego forum i tak jestes rozpoznawalna?? Widocznie nie tylko o
              ortografii, ale i o komputerach masz, hm..., bardzo mierne pojecie.)
            • Gość: Ivre Re: Obrzydliwe laski IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 02.02.05, 11:55
              A badz sobie :) Mnie to nie rusza :P Moj facet woli brunetki...takie, jak ja :P
              A tak z innej strony; ile ludzi, tyle gustow, a o gustach sie nie dyskutuje :)
              Pozdro 4 all :)
    • Gość: ello Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:46
      hahahaa! dla mnie to jest śmieszne! Tak krytykujesz a jak ty wyglądasz? Może
      twój styl dla innych jest beznadziejny? Piszesz tak bo masz jakieś kompleksy, a
      może jesteś tak piękna i idealna że uważasz że masz prawo krytykować innych. A
      co złego w tym że chcą sie podobać? To jej wybor jak wygląda!A wogóle o co ci
      chodzi z tymi pryszczami? W tym przegielaś!!! Dlaczego oceniasz ludzi po
      wyglądzie? Jeżeli ktoś ma ładną figure, biust itd. to dlaczego ma to ukrywać.
      Życie jest krótkie. Faktem jest że są dziewczyny które przesadzają i ośmieszają
      sie ale dlaczego ty się tak bulwersujesz? Lepiej spójrz w lustro i zadbaj o
      siebie, żebyś to ty nie była kiedyś tak skrytykowana! Nie jestem blondynką, nie
      jestem wytapetowana itd. więc nie pisze tego w swojej obronie. Pisze to ze
      względu na inne dziewczyny które są krytykowane przez takie plotkary jak ty!!!
      • Gość: kobieta NO POPROSTU SZCZYT!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.11.04, 00:40
        zgadzam sie z powyzsza pania!!!to co piszecie to jest smieszne!!!!mam blond
        wloski farbowane bo dobrze sie w nich czuje!!-pasuja mi!jestem tez lekko
        opalona ale nie zjarana bo lekka opalenizna dodaje urody i to nie z solarium
        ale innymi sposobami!!!ubieram sie z gustem!!tazke ,,czasem w zywe kolory''!!
        przeciez nie mzoan ciagle chodzic jak na pogrzeb!mam 170 cm ,niezly
        biust,figure ok,i co panny ktore widza mnie na ulicy zazdroszcza??!!alez tak!!!
        tylko nie wiedza ze oprocz wygladu-studiuje na 2 kierunkach na uniwerku
        warszawskim ,znam 3jezyki,obecnie zaczynam staz w ministerstwie!!!czasami mam
        sesje do roznych babskich poradnikow czy magazynow!mam wiele pasji,i co panny
        ktore widza mnie na ulicy wiedza ze oprocz wygladu mam tez i mozg!!!nie!!bo im
        latwiej pomyslec ze jak ladna to pewnie glupia i pewnie co-koles dres,panienka
        pusta..!!!i tu wlasnie sie myla!!!moj facet to nie zaden dres ale bardzo dobrze
        zepowiadajacy sie prawnik!!do wszystkiego doszlam sama!!pochodze z wawy ale z
        klasy sredniej!!rodzice mi pomogli jak umieli ale wlasna praca doszlam do
        wszystkiego!!!nie moge czytac jak panny zapewne szare myszy na ktore nikt nie
        zwraca uwagi,ktore bez zadnych pasji idealow pisza te glupoty na sieci!!polowa
        panienek o ktorych piszecie zapewne ma o wiele wiecej do powiedzenia niz wy!!!
        mam duzo kolezanek ktore nie sa szarymi brunetkami tylko pieknymi blondynkami,
        zajmuja naprawde wazne stanowiska i wtedy sugerowano sie ich inteligencja a nie
        jak pewnie myslicie cyckami i dlugimii nogami!!i ich faceci to nie zadne dresy
        ale naprawde wartosciowi i madrzy faceci!!!!nie przecze ze takim latwiej w
        zyciu!!nie moge czytac jak objezdzacie tu ludzi!!jakie wy musicie byc puste
        jesli piszecie ze oceniacie po wygladzie(bo tak to jest)zapewne polowa tych
        dziewczynek jest glupiutka a druga polowa pewnie wiele madrzejsza od was:)))
        pisze to bo czytac te posty ktore piszecie to cyrk!!!ludzie ktorzy szydza z
        innych,zjezdzaja ich itd..wlasnie oni maja najwiecej kompleksow i zeby sie
        lepiej poczuc pisza wlasnie te swoje ZLOTE MYSLI!!dalej nie skomentuje bo to
        juz brak slow!!ale nie wiem po co ludzie sa tacy zawistni,po co zakladaja te
        watki zeby co lepiej sie poczuc!!nigdy nikogo nie oceniam po wygladzie bo
        najwazniejsze to co czlowiek ma w srodku w sercu jaki jest dla innych a nie jak
        wyglada!!dla mnie osoby co tu pisza powinny sie wstydzic za to co pisza!!bo to
        tylko o nich swiadczy!!jakie sa bezwzgledne i okropne!!co to kogo obchodzi jak
        kto wyglada!!jak lubia tak sie ubierac to spoko,mi tam nie przeszkadza jak
        panna jest blada jak sciana zalozy szare rzeczy ,postwi sobie
        kolnierz,wloski,,out of bed''i lans po stolicy w baletkach!!jest taka jest i
        juz.tak lubi i co mi do tego!!mam wiele znajomych z roznych kregow i ludzie na
        poziomie cenia innych za to co soba reprezentuja a nie jak wygladaja!!sama nie
        naleze zupelnie do dziewczyn ktore wyzej zostaly zjechane ale musialam to
        napisac bo wstyd czytac tego co tu piszecie!!to w ogole powinnyscie te panny
        pozastrzelac bo wam wyglad nie pasuje ,jak co hitler polakow czy zydow??za
        co ??-no za nic??tak jak wy wymyslacie bezsensu posty o wygladzie czy bog wie
        co??jak by to bylo dla was najwazniejsze w zyciu???!!!!!
        • smee Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! 22.11.04, 01:00
          Zgadzam się z kobietą. Po diabła takie posty? Właściwie powinno się na takowe
          nie reagować... A może właśnie trzeba reagować? To dzięki takim jak Karina nasz
          dzisiejszy świat jest tym czym jest: bagienkiem. Przykra sprawa. Karino, może
          za parę lat dojrzejesz (oby), dorośniesz, zmądrzejesz. I zrozumiesz, że
          niepotrzebne jest robienie innym przykrości tego typu komentarzami. Fakt, że
          wypowiadasz się na forum nie upoważnia cię do obrażania kogokolwiek. Forum to
          nie miejsce do szerzenia nienawiści i jadu.
          PS. Pamiętajcie dziewczyny, że takie posty można zgłaszać do moderacji! To nie
          jest dyskusja o urodzie, to obraźliwe i całkowicie nie na miejscu wypociny.
          • kragmel Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! 22.11.04, 09:59
            smee napisała:

> PS. Pamiętajcie dziewczyny, że takie posty można zgłaszać do moderacji!

moderator rzadko reaguje. wiem coś o tym. jakbym miała stałe IP to już bym u
            nich figurowała na ścianie jako ta, co się czepia i ciągle chce coś kasować ;)
        • Gość: samkitsch Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 22.11.04, 21:38
          Ciekawe, co napisałaś. Bo z tego wynika,że o wartości człowieka nie stanowi
          wygląd, ale "dorobienie się", kasa, pozycja - proszę bardzo. I jeszcze jedno.
          Piszesz "dalej nie skomentuję", a wysmażyłaś drugie tyle słowotoku. Gratuluję
          weny tfu...rczej.
          • Gość: kobieta Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.11.04, 21:54
            no to prosze jeszcze raz przeczytac i jeszcze raz pomyslec to co napiasles/as:)
            ja nie skomentuje..
        • Gość: Karina Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 22.11.04, 22:10
          Wiesz co powiem ci ze jakos w twoim watku inteligencji nie dostrzegam.Jest za
          to mnostwo lania wody i duzo wykrzyknikow.Ja wyrazilam swoja opinie , mam do
          tego prawo.Jezeli ktos twierdzi ze moj watek jest obrazliwy to chyba nie
          widzial obrazliwych watkow.Poza tym twierdzisz ze wyglad sie nie liczy; to po
          co sie wogole opisujesz?Wiesz naprawde uderzyl mnie ten kontrast.Zbulwersowalas
          sie zdecydowanie za bardzo, mysle ze po prostu jednak identyfikujesz sie z
          opisanymi przez mnie panienkami i dlatego tak teraz bluzgasz.
          • Gość: nadinka Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! IP: *.tel167.petrotel.pl 22.11.04, 23:07
            oj, Karino, Karino...
            strasznie sfrustrowana z Ciebie kobieta. Aż takie ma dla Ciebie znaczenie wygląd
            innych? Jeżli mają taki kaprys, to i garnek mogą nosić na głowie. Why not?
            Jestem brunetką, włosy mam krótkie (nawet bardzo), ale widzę zainteresowanie
            facetów moją osobą. Chociaż w "konfrontacji" na ulicy z taką wysoką blondynką z
            włosami do pasa i wyższą ode mnie o jakieś 10 czy 15 centymetrów przegrywam z
            kretesem. 90% facetów patrzy na nią. I co z tego?! I tak jestem atrakcyjna i nie
            mam kompleksów. I w związku z tym nie pluję jadam na forum na temat innych
            dziewczyn i ich wyglądu. Boli Cię to, że na Ciebie nie patrzą? Żaden problem -
            fryzjer, solarium, krótka kurtka i do dzieła. Aha, i jeszcze taka uwaga -
            niektórzy naprawdę mają dużą odporność na niskie temperatury i nie muszą przy 0
            stopni chodzić w kożuchu ;)
            pozdrawiam i wyluzuj dziewczyno :))
            • Gość: Karina Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.11.04, 18:38
              Nie jestem sfrustrowana i wcale nieprawda jest ze na mnie nie patrza.Kurde
              dziewczyny po to jest forum zeby wypowiedziec swoje zdanie.Smutne jest to ze
              niektorym dziewczynom wydaje sie ze sa ladne podczas gdy sa smieszne.Poza tym
              ja nie opisuje ze obrzydliwe sa wysokie blondynki z kozuszkiem.Po prostu chodzi
              mi o pewien specyficzny styl typu szponiaste pazury, rozowe ubranka, a do tego
              odrosty i kilo podkladu na twarzy.dziewczyny ja naprawde dostrzegam roznice
              miedzy elegancka zadbana atrakcyjna kobieta (popieram) a kims kto po prostu
              przegina, wygladsa sztucznie nienaturalnie.Ja mam swoje sposoby zeby byc
              zauwazona ale uwierzcie mi nie jest to rozowy szlik, piec warstw
              podkladu,pazury na dwa centymwtry i wogole im wiecej wszystkiego tym lepiej
              abym wygladala jak z odpustu.....Po prostu nie rozumiecie mojego watku to
              przykre, uwazacie ze jestemzazdrosna? Co to za problem, moge sie przepalic w
              solarium i zafarbowac wloski a takze ubrac sie no np super mini , do tego
              sweterek rozowy w misie, nauszniczki coby nie bylo zimno, i pazury na czerwono
              ( do rozowego sweterka hehe).I co wtedy wygladalabym ladnie? Co innego
              zafarbowac wlosy na pasujacy odcien, pojsc pare razy do solarium czy uzyc
              samoopalacza albo ubrac sie modnie, stylowo, kolorowo.Czy naprawde nie widzicie
              roznicy miedzy tymi dwoma opisami> Pierwszy styl mi sie nie podoba ale drugi
              model popieram, wiec nie rozumiem juz w czym problem...
              • Gość: brunetka_e Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:04
                dziewczyno spojrz na to co piszesz! przecież kolor różowy o niczym nie
                świadczy! to co piszesz jest śmieszne. według ciebie o czym świadczy róż? nie
                wolno nikomu ubierać sie w wesole kolory, seksowne albo poprostu kobiece?
                a co bedzie jak założe brązowy sweter wtedy bede dla ciebie ok? zmądrzeje
                przez ten sweter? nie wydaje mi sie tak jak różowy, fioletowy, czerwony czy
                nawet sraczkowaty kolor o niczym nie świadczy. nie ubierasz sie na różowo to
                nie. nie wszyscy muszą o tym wiedzieć. A jak byś chciała zeby dziewczyny sie
                ubierały na czarno, granatowo, brązowo? no jak? czy róż czy szary od tego sie
                ani nie mądrzeje ani nie glupieje!
              • Gość: kAśKa Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:10
                Karinko sprubuj tego styli może ci sie spodoba. skoro tak bronisz sie przed
                długimi paznokciami i różem to może jednak coś cie do tego stylu ciągnie skoro
                bez przerwy o tym nawijasz. to już sie robi nudne. I użyj troche mózgu zanim
                rozwiniesz jakiś wątek. Może intencje twoje były dobre ale nie umiesz logicznie
                napisać tego. Każdy zrozumiał to inaczej niż ty chciałaś bo źle wyraziłaś swoje
                myśli. teraz musisz znosić to. a wcale też swojej sytuacji nie poprawiasz
                pisząc takie bzdury.
            • Gość: Elllo Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:22
              Popieram Nadinke! co tu więcej dodać do jej wypowiedzi? Chyba była
              wystarczająco sprecyzowana?!
          • Gość: kAśKa Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:20
            To jest naprawde śmieszne! zgadzam sie z takimi osobami które są przeciwko
            tobie, droga Karino. Masz jakiś kompleks? To zmień go nie obrażając przy tym
            innych ludzi. Sprawia ci to przyjemność? Zajmij sie czymś innym. W
            przeciwieństwie do cibie poprzedniczki miały wiele inteligencji, a to że ty
            tego nie dostrzegasz to już twój problem, którym nie masz sie co chwalić! Osoby
            te też wyrazily swoją opinie i to ty sie zbulwersowałaś. Uspokój sie i zacznij
            logicznie myśleć i troche pozytywniej patrzeć na świat.
        • Gość: kitty Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! IP: *.client.comcast.net 24.11.04, 03:29
          Przepraszam bardzo ale od kiedy brunetki sa uwazane za szare myszki? Wydajac
          taka opinie sama z siebie robisz idiotke. Przeciez wielu mezczyzn uwielbia
          ciemnowlose kobiety. W ogole co tu duzo mowic. Kazdy jest inny i kazdy ma inny
          gust. Jeden bedzie wolal blondynke, drugi brunetke a trzeci ruda. Tak bylo jest
          i bedzie.
          • Gość: brunetka_e Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:26
            No ładnie.... naucz sie dziewczyno czytać i rozumieć opinie innych. wypowiedz
            tej dziewczyny odnosiła sie do poprzedniczki. jak byś troszeczke użyła mózgu to
            byś to wiedziała i nie nazywała jej idiotką!
        • Gość: Monica Re: NO POPROSTU SZCZYT!!!!! do kobiety! IP: *.wlb.vectranet.pl 03.02.05, 20:45
          "mam duzo kolezanek ktore nie sa szarymi brunetkami tylko pieknymi blondynkami"
          A ja znam wiele pięknych brunetek i nie wiem dlaczego uważasz, że brunetka musi
          być szara? Przecież szara może być równie dobrze blondynka. Przecież kolor
          włosów nie ma tu znaczenia. Wiec proszę Cię nie pisz więcej, że brunetki sa
          szare.
      • Gość: Jolka Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:11
        Popieram Ello. Znalazly sie krytykantki od siedmiu boleści. Jakby na świecie
        były tylko takie ponuraki jak ty droga autorko tego tematu to świat byłby
        szary, ponury i nudne a ludzie z zazdrości i zawiści by sie pozabijali!!!!!!!
    • Gość: eliza Re: Obrzydliwe laski IP: *.ct.com.pl 22.11.04, 09:53
      A moim zdaniem to nie jest obrzydliwe, ewentualnie można takie dziewczyny
      posądzić o zły gust. Obrzydliwe jest natomiast to co ty wypisujesz i ten jad
      zazdrości i zawiści, który sączy się z twojej wypowiedzi. Zero tolerancji i
      klasy przemawia przez ciebie. Piszesz, że to totalne bezguścia itd. ale chyba
      jednak czegoś im zazdrościsz, bo dalej już można przeczytać, że "wyglądają na
      zadbane i szykowne, atrakcyjne" tylko te ich pryszcze... Więc może zastanów się
      nad swoim problemem, uważasz że takie osoby to "totalne bezguścia" czy
      jednak "laski" Chyba odpowiedz już znamy. Ty pewnie jesteś typem dziewczyny co
      to laską nigdy nie była i nie będzie ale bardzo by chciała założyć te kuse
      sweterki i spódniczki, mieć długie jasne włosy i buzie spaloną na solarium, bo
      wtedy wszystkie fajne chłopaki oglądałyby sie za tobą. Ale natura poskąpiła ci
      ładnych włosów, które można nawet popalić ale i tak wyglądaja lepiej niż smętne
      piórka, i figury, którą można pokazaćw mini i obcasach. Każdy ma swój styl,
      jednym się on podoba innym nie, wszystko czego nam trzeba w tych sprawach to
      odrobina tolerancji i brak kompleksów.
      • Gość: Klara Re: Obrzydliwe laski IP: *.devs.futuro.pl 22.11.04, 10:43
        Ale mi tu coś zabiło ćwieka...Otóż dlaczego nagle, kobieta chodząca na solarium
        i ufarbowana na blond ma posiadać "zęby tylko do czwórki"?????? Bez mała, myślę
        o tym już dwa dni....Bo mnie to się wydaje, że akurat ta część społeczeństwa
        bardzo dba o zęby...Ja mam w ogóle hopla na punkcie zębów, więc stąd ta
        ciekawość:)))) no i to raczej ludzie z głębokiej wsi oraz ściągaJĄCE PIWO
        DRESY NIE mają na składzie zębów:)P))))))
        • Gość: eliza Re: Obrzydliwe laski IP: *.ct.com.pl 22.11.04, 16:18
          Nie wiem do kogo chcialas napisac, ja nic o zebach nie mowiłam.
        • Gość: Klara Re: Obrzydliwe laski IP: *.devs.futuro.pl 22.11.04, 16:28
          A nie...tam wyżej ktoś o zębach pisał, a ja się tylko tu podpiełam pod
          Ciebie:)))Dziś uwaznie obserwowalam zęby wszystkich dookoła :))))_______. Ta
          teza o zębach do czwórki na razie nie ma uzasadnienia:)))))))))))
          • Gość: aga Re: Obrzydliwe laski IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.11.04, 16:47
            w zasadzie mialam sie nie wypowiadac, ale... ostatnio gdy bylam na imprezie
            spotkalam wiele pieknych dziewczyn, byly ubrane kolorowo, wlosy mialy
            farbowane, wysokie buty, modnie ubrane z przesliczym makijazem i swietnie
            wystylizowana fryzura i naprawde podziwiam tak dbajace dziewczyny, ale istnieje
            tez odmiana tych dziewczyn, ktore maja straszne odrosty, podklad zle dobrany do
            cery, ktory rzuca sie w oczy i odznacza od naturalnego kolorytu, wlosy
            zaniedbane, oczywiscie ja nie mam nic to takich dziewczyn, jesli same dobrze
            sie w tym czuja to niech bedzie, ale mysle ze istnieja jakies granice i tym
            samym uwazam, ze kazda kobieta powinna dbac o podstawowa higiene, wydaje mi sie
            ze wiem o jaki typ dziewczat miala na mysli autorka watku, a mianowicie
            dziewczat ktore mysla ze sa piekne, bo maja balejaz, tipsy, opalone cialo, a
            zapominaja o podstawowej higienie jak mycie wlosow itd. i o poprawnym
            wyslawianiu sie. Byc moze wybieglam za daleko, ustrzegajac sie przed
            posadzaniem mnie o brak akceptacji, informuje ze zadko kiedy oceniam kogos po
            wygladzie, bo pamietajmy ze czlowieka powinno sie oceniac po tym jak postepuje!
            Pozdrawiam
        • Gość: Drew Re: Obrzydliwe laski IP: *.net176.adsl.community.co.uk 22.11.04, 22:40
          Dziewczyno, zastanow sie dwa razy zanim puscisz taka bzdure.

• Gość: Drew Re: Obrzydliwe laski IP: *.net176.adsl.community.co.uk 22.11.04, 22:42
            Bzdury Klary
            • Gość: Klara Re: Obrzydliwe laski IP: *.devs.futuro.pl 23.11.04, 09:06
              - po pierwsze - nie jestem już dawno dziewczyną
              - po drugie- odróżnianie ironii od powagi jest cechą ludzi inteligentnych
              - po trzecie - wzięcie ironii za rozważania na temat decorum , stylu i smaku
              w wątku , który nie posiada żadnego ze wzmiankowanych, potwierdza punkt drugi
              • Gość: nadinka Re: Obrzydliwe laski IP: *.tel167.petrotel.pl 23.11.04, 17:53
                hehe pseudointelektualny belkot farbowanej blondynki?
                • Gość: Klara Re: Obrzydliwe laski IP: *.devs.futuro.pl 23.11.04, 18:24
                  :)))))))))))))))))))))))

... Mów do mnie jeszcze... Za taką rozmową
                  tęskniłam lata... Każde twoje słowo
                  słodkie w mem sercu wywołuje dreszcze -
                  mów do mnie jeszcze...
                  • Gość: Drew Re: Obrzydliwe laski IP: *.net176.adsl.community.co.uk 23.11.04, 19:35
                    Nie obchodzi mnie czy jestes jeszcze podlotkiem czy moze juz przechodzisz
                    menopauze. Twoje wypociny to jedna wielka ironia, ktore zreszta cuchna, co
                    wskazuje, ze twa jama ustna rowniez pozostawia wiele do zyczenia.
                    I nie wazne czy pochodzisz z glebokiej wsi (jak to niezdarnie ujelas) czy innej
                    metropolii, faktem jest ze Polacy srednio dbaja o stan uzebienia.
                    • Gość: Klara Re: Obrzydliwe laski IP: *.devs.futuro.pl 23.11.04, 19:57
                      Yeah, go on!!! Splendid!

Zrozumienie tekstu pisanego wymaga inteligencji , która niektórym znana jest
                      jedynie w postaci inteligentnych proszków do prania.

Jeszcze, jeszcze, encore!!!
                      • Gość: Drew Re: Obrzydliwe laski IP: *.net176.adsl.community.co.uk 23.11.04, 20:12
                        jeszcze, jescze... ci banan w reke i wrota ZOO przed toba otwarte.
                        • Gość: Klara Re: Obrzydliwe laski IP: *.devs.futuro.pl 23.11.04, 20:17
                          Ujmujące :)))) Małpy to nasze młodsze siostry, spójrzmy prawdzie w oczy:))
                          • Gość: Blondie19 Re: Obrzydliwe laski IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 24.11.04, 01:05
                            hihi Klara nie przejmuj sie, ta Drew chyba zabolalo ze napisalas ze ludzie z
                            glebokiej wsi nie maja zebów, hehehe smiac mi sie chce z tego :)) wezcie ludzie
                            ci ze wsi macie jakies dziwne komplexy nizszosci-przeciez ci z miasta tez zebow
                            moga nie miec, a dziewczyna tak napisala bo tak sie mówi - gleboka wies=dziura
                            i zacofanie, ale malo kto uwaza takie cos za prawdę...
                            co do blondynek - nawet, nawet pasuje do opisu obrzydliwej laski :) hahaha!
                            tylko mam gust a przede wszystkim lustro i podobam sie sobie, nie bede zakladac
                            kozucha do ziemi i farbowac wlosow na mysi szatyn zeby podobac sie jakiejs
                            Karinie z forum i innym jej podobnym o INNYM guscie....wyluzujcie troche, niech
                            kazdy chodzi jak chce!
                            • Gość: aniczkamk Re: Obrzydliwe laski IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 24.11.04, 08:58
                              Kobiety,Wy naprawde w dalszym ciagu nie rozumiecie o co chodzilo autorce
                              watku,przykre.Podejrzewam,ze mowiac obrzydliwe laski,nie miala na mysli
                              zadbanych,eleganckich blondynek,ze swietnie dobranym makijarzem i strojem,ale
                              ich przeciwienstwa:dziewczyny bez gustu,nasladujace tylko ww kobiety,a tak
                              naprawde osiagaja wrecz odwrotny efekt najczesciej nie zdajac sobie z tego
                              sprawy.W dodatku sa dumne jak paw ze swego"gustu","super" wygladu i tego ze sa
                              takie "modne".
                              • charade Re: Obrzydliwe laski 24.11.04, 09:14
                                Dokładnie, ten wątek przerodził się w jeden wielki pokaz tępoty. Ileż można
                                tłumaczyć o co chodzi w wątku...
                                • Gość: ello Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:53
                                  Każdy chyba wie o co w tym wątku chodzi. tylko gdyby Karina wypowiedziala sie
                                  inteligentniej to byłoby inaczej. Ona obraziła wiele osób i nie dziwie sie
                                  takiej reakcji innych dziewczyn. A wogóle po co wymyślała tak głupi temat.
                                  Każdy ma swoj gust i nikt nie bedzie decydowal o tym czy ta osoba wygląda
                                  dobrze czy źle. A ona chcialaby decydować o wygladzie innych. przecież to jest
                                  śmieszne.
                            • Gość: carmen Re: Obrzydliwe laski IP: 62.87.152.* 24.11.04, 15:16
                              >nie bede zakladac
                              > kozucha do ziemi i farbowac wlosow na mysi szatyn

jejku rozbudzialas moja wyobraznie i nagle doznalam wspanialych uczuc
                              estetycznych, mawet mistycznych mozna by powiedziec. musze pomyslec o takim
                              wizarunku. ach... dlugi obcisly plaszczyk/kozuszek i dluuugie falujace
                              brazowe/czarne wlosy. to by pasowalo do mojej subtelnej urodu. ach!
                            • Gość: ello Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:48
                              Wiesz ona napewno by sie ucieszyła jakbyś zalożyla taki kożuch do ziemi i
                              zafarbowała wlosy na inny kolor od blondu. w końcu by miała większe szanse na
                              zauważenie jej przez kogokolwiek plci męskiej. bo przecież to co Karina
                              wypisuje to świadczy tylko o jej nisikim poziomie samoceny.
                        • Gość: Bobe o czym to jest forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:43
                          czy to jest forum o urodzie? bo chyba widze tu kłótnie poetki z mieszkanką
                          buszu!
                    • Gość: wred Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:39
                      czy jest tu ktoś glupszy od Drew?
                • Gość: brunetka_e Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:35
                  Znam dziewczyny o czarnych, rudych i brązowych wlosach które potrafią większe
                  pseudointelektualne bełkoty pisać! Jesteś tępa skoro ograniczasz swoją opinie
                  pseudomądrą do farbowanych blondynek.
    • Gość: niedresiara Re: Obrzydliwe laski IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 24.11.04, 16:12
      to tzw "dresiary" też mnie obrzydzają swoją tandetnością ;)
    • Gość: darla Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:06
      z tego sie chyba wyrasta, jak z za małych spodni, jak mialam jakis 16-17 lat
      tez farbowalam wlosy na rożne kolory (fioletow, rude, czerwone, różowe...
      oprócz blond:) ), nosilam buty na wyskolich koturnach, tylko że to bylo jakiś
      czas temu (druga polowa lat 90') i te koturny nie raziły nikogo.
      Później nadszedł czas farbowania wlosow na blond, najpierw balejaż, potem juz
      nosilam wyłącznie blond wlosy,prawie do pasa, nieodlącznym elementem imege'u
      bylo solarium, wyraźny (ale nie wulgarny) makijaż i krótkie spódniczki (cięzko
      pracowalam na silowni i aerobicu wiec mialam sie czym pochwalić!)
      Mijały lata i z teraz nie opalam sie w ogóle (jedynie samoopalacz) gdyż boje
      sie zmarszczek, a wiem ze i tak odpokutuje sa tamte godziny wyleżane na
      solarium...
      Spodniczki nosze tylko jak jest ciepło, a kurteczki do pasa zostawiam sobie na
      wiosne,
      Dbam o siebie, bo jestem starsza o pewne doswiadczenia i wiem juz ze pewne
      zachowania są po prostu infantylne i marznięcie w cieniutkiej kutreczce, lub
      potykanie sie w 11 centymetrowych szpilkach na nierownych i do tego
      zamarzniętych chodnikach nie jest ani seksowne ani w dobrym tonie.
      Mam cudownego mężczyzne i to dla niego chce wyglądac seksownie, a nie dla
      obcych facetow na ulicy, ktorych widze po raz pierwszy i byc moze ostatni
      • Gość: ewcia1980 Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:36
        a ja rozumiem co ma na mysli autorka wątku i popieram ja w 100%
        dla jasności, nie mam nic przeciwko różowemu kolorowi, solarium, farbowaniu
        włosów czy kosmetykom, ale wszystko z umiarem.
        dla mnie również żałosne i smieszne są dziewczyny ze sztucznymi blond,
        natapirowanymi włosami (których tak na marginesie jest 5 na krzyz, bo od
        nadmiernego farbowania "wylazły"), buzia przesadnie opalona, ze ma sie chec
        zadac pytanie "czy to taka opalenizna, czy moze jakas choroba??" , przyciasnawe
        ubranka w kolorach różowo - niebieskich, no i obowiązkowo błyszczacy pasek. do
        tego oczywiscie krogulcowate paznokcie, buty na wysokim obcasie i jarmarczna
        biżuteria w dużej ilości.
        czy tak wyglada dziewczyna elegancka i z klasa????
        nie wydaje mi sie.
        tipsy - mogą być; krótkie i dyskretnie pomalowane
        solarium - opalenizna owszem poprawia wyglad skóry, ale z umiarem.
        róż i błekit - jak najbardziej ale czy koniecznie musi to być różowe futerko,
        różowa spódniczka, różowy krótki sweterek i różowa torebeczka (z misiem
        oczywiscie)
        buty - szpilki faktycznie sprawiają, ze noga wyglada ładniej, ale nie musza to
        byc buty jakie miała Julia Roberts w Pretty Women
        bizuteria - zamiast tony błyszczacych, tandetnych pierscioneczków wystarczyłby
        jeden elegancki: złoty, ewentualnie srebrny.
        Facetom taki styl sie podoba, bo działa na ich wyobraznie i wiadomo z czym sie
        kojarzy....
        i to chyba na tyle
        • Gość: darla Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:05
          i jeszcze jedno - różowych bluzeczek mam sporo, ale nosze je do bardziej
          stonowanych rzeczy, a zadbane paznokcie raczej nigdy nie będą z zlym tonie
        • Gość: Tyczka Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:17
          Może coś madrego jest w twojej wypowiedzi ale zgadzam sie z wiekszoscią ktora
          tu sie wypowiadala. po pierwsze nie nam to osądzać!Nie każdemu facetowi takie
          dziewczyny kojarza sie z jednym, moi koledzy chodzą z super laskami i gdyby im
          chodziło tylko o jedno to nie chodzili by z nimi po kilka lat. Ale co taka
          osoba może wiedzieć o tym skoro wygląd takich dziewczyn tłumaczy tylko
          jednym.Może są faceci którzy w przeciwieństwie do ciebie zauważają coś w takiej
          dziewczynie. Imusi być to coś lepszego od wyglądu bo to nie wystarczy do
          utrzymania faceta przy sobie. Facetów wkurza to jak ich dziewczyna mówi: "patrz
          jaka laska idzie, tandeciara..ja bym nigdy nie ubrała takich butów i spójrz na
          jej spódniczke..". Mam wielu kolegów ktorych wkurza to jak ich dziewczyny
          podchodzą do takich spraw. Twierdzą że te ich głupie gadanie sprawia że
          traktują je mniej dojrzale i prowokuje to ich do patrzenia na takie panny! Oni
          też by chcieli żeby ich dziewczyna od czasu do czasu ubrala się sexy (chociaż
          niektore nie wiedzą co to znaczy). Faceci też chcą "mieć sie z kim pokazać" i
          być dumnym że mają taką dziewczyne. Wielu facetów twierdzi też że wkurza ich to
          że ich dziewczyny noszą szare, czarne, granatowe itd ponure ciuchy. Przytłacza
          niektórych ten kolor bo czują sie jakby byli ze starą babą albo na pogrzebie.
          Dziewczyny przestańcie kombinować i kłócić sie. Te głutnie nie są przez to że
          was brzydzą te kobiety. Bo gdyby one były takie obrzydliwe to nie było by tej
          rozmowy. Przez każdą z was przedziera sie opinia że takie laski to tylko do
          jednego, i że to ochydnie wygląda itd. Tak naprawde to jesteście troche
          zazdrosne i boicie się że wasi faceci obecni lub przyszli wolą takie dziewczyny
          ktorę nie udają świętoszek tylko potrafią być sexowne. Moge ubrać króciutką
          spódniczke i sexy kozaczki, faceci bedą zwracać na mnie uwage i różne rzeczy
          myśleć. Czuje że jestem seksowna ale swoje mam w głowie i potrafie zrozumieć że
          znajdzie sie kilku frajerów ktorzy bedą myśleć tylko o jednym. Ale nie dajmy
          sie zwariować. Pokazujmy to co mamy najpiękniejsze a nie chowajmy się pod
          śmiesznymi ponurymi ciuszkami z obawą że ktoś pomyśli źle o nas. Takie osoby
          ktore myślą źle to właśnie wy drogie dziewczyny.
          • Gość: darla Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:23
            masz racje mówiąc ze, nalezy o siebie dbac i starac sie wygladac jak nalepiej
            dla siebie i dla swojego faceta. Wydaje mi sie jednak, ze autorce wątku
            chodziło o przesadne, lub wręcz wulgarne eksponowanie własnej kobiecości w
            sensie erotycznym. Nie kazdy na ulicy musi widziec kolor srtingów, nie każdy ma
            na to ochotę. Jasne że ta rozmowa dotyczy trochę matrwego pola do dyskusji,
            gdyż zagłębia sie w sferę wartości - dla jednej osoby ekspozycja brzucha spod
            biodrówek jest czyms normalnym, dla innych jest niedozwolona w naszym kręgu
            spoleczno-kulturowym i traktowana jako obraza moralności.
            Kwestia gustu, a o tym jak wiadomo sie nie dyskutuje.
            • Gość: Sara Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:50
              o kurcze jak mnie takie barbie irytuja no kurcze!!!!!!! gdy jestem przed
              okresem wzielabym kalacha i zastrzelila taka blondi co to se mysli ,,ale ja
              taka piekna, ale ja taka ponetna, ale mnie wszyscy pragna" dobrze ze nie mam
              broni!!!
    • anetka.stef Re: Obrzydliwe laski 01.02.05, 23:03
      Dla mnie taka osóbka nawet z daleka nie wygląda ładnie. Czesto pod przesadnym
      makijażem widać brudne paznokcie, a włosy, najczęściej z ciemnymi odrostami, aż
      sie lepią od brudu (nie wiadomo kiedy myte). Jeszcze bardziej razi mnie to, że
      prawie zawsze takie dziewczyny próbuja zwrócic na siebie uwagę czymś jeszcze: są
      wulgarne!!! Czy one myslą, że komus tym zaimponują? To jest żenujące, aż żal mi
      ich czasami.
    • Gość: mała Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:28
      Taką dziewczyne dyskwalifikują w równym stopniu co pryszcze żółte włosy czy
      pomarańczowa twarz. Ale najczęściej tak wyglądają panienki z zawodówek i
      dresiary. Ubierze się taka jak tirówa, opona na brzuchu, krótka bluzeczka i
      myśli, że wszyscy się za nią oglądają z podziwem, a tu pół ulicy się nabija :).
    • caprice83 Re: Obrzydliwe laski 02.02.05, 11:31
      skoro jestes taka genialna i piekna to moze doradzisz jak powrocic do swojego
      koloru włosów z takiego blondu np, gdy nie chce sie znow niszczyc włosów?
      chyba w takim wypadku odrostow nie da sie uniknac?

co do solarium to rzeczywiscie ja nie popieram robienia sie na murzynke, lubie
      złocista opalenizne.
      paznokcie mam własne, nie tipsy, ale tez dosc długie, około 1 cm za palec.
      malowac sie akurat nie maluje za bardzo bo nie lubie miec na sobie tapety,
      wystarczy mi tusz do rzes i błyszczyk. ale mysle ze jesli ktos ma tradzik to
      chyba nie mozna sie z niego nabijac bo chce go zamaskowac korktorem czy
      podkładem.

a co do ciuchow do rzecz gustu, ja nie lubie butow ze szpicem ktore sa niby
      takie trendy, podoba mi sie za to kolor rozowy, ktory pasuje do moich blond
      włosów (rozjasnianych). oczywiscie nie mozna tez z nim przesadzac i ubrac sie
      tylko na rozowo bo to juz wyglada smiesznie.

bynajmniej, zycze spojrzec w lustro i zobaczyc jak ty wygladasz.
      • Gość: ilaria Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:39
        > a co do ciuchow do rzecz gustu, ja nie lubie butow ze szpicem ktore sa niby
        > takie trendy, podoba mi sie za to kolor rozowy, ktory pasuje do moich blond
        > włosów (rozjasnianych). oczywiscie nie mozna tez z nim przesadzac i ubrac sie
        > tylko na rozowo bo to juz wyglada smiesznie.

A mi się zawsze wydawało, że różowy jest bezpieczniejszy dla brunetek i
        bardziej im pasuje. Blondynka w rózowym najczęściej kojarzy się ze "Słonecznym
        Patrolem", a brunetka nawet w żarówiastym rózu będzie wyglądała mniej tandetnie
        niż blondynka w tym samym. Tak samo jak np. brunetka w ciuchach moro wygląda
        bardziej 'agresywnie' niż subtelna blondynka, której taki ciuch dodaje
        drapieżności.
        • Gość: Black White Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:26
          > A mi się zawsze wydawało, że różowy jest bezpieczniejszy dla brunetek i
          > bardziej im pasuje. Blondynka w rózowym najczęściej kojarzy się
          ze "Słonecznym
          > Patrolem", a brunetka nawet w żarówiastym rózu będzie wyglądała mniej
          tandetnie
          >
          > niż blondynka w tym samym. Tak samo jak np. brunetka w ciuchach moro wygląda
          > bardziej 'agresywnie' niż subtelna blondynka, której taki ciuch dodaje
          > drapieżności.

No to masz gust...... hahaha
          To co jak lubi różowy to moze ma sie przefarbować? Wkurza cie to że blondynka
          bardziej zwraca uwage w takich ciuchach niż brunetka.

Dziewczyny skąd sie u was bierze tyle pogardy, krytyki itd. A może to wy gustu
          nie macie. Piszecie tak jakby was zazdrość zabijała. Co facet was z taką
          blondynką zdradził?
          • Gość: ilaria Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:54
            To Ty chyba masz jakiś kompleks, napisałam normalny post a Ty się rzucasz.

> No to masz gust...... hahaha
            > To co jak lubi różowy to moze ma sie przefarbować? Wkurza cie to że blondynka
            > bardziej zwraca uwage w takich ciuchach niż brunetka.

No to masz podejście....... hahaha
            Owszem, blondynka bardziej zwraca uwagę, co nie znaczy, że wygląda lepiej.
            Człowiek z trzecim okiem na czole też by zwracał uwagę na ulicy. I masz rację,
            straaasznie mnie to wkurza :))). Rotfl :). Ach dzieci, dzieci.

> Dziewczyny skąd sie u was bierze tyle pogardy, krytyki itd. A może to wy
            gustu
            > nie macie. Piszecie tak jakby was zazdrość zabijała. Co facet was z taką
            > blondynką zdradził?

To pewnie my gustu nie mamy, a nie zjarane blondynki w różu :))). Ja nic do
            nich nie mam, niech każdy się ubiera jak chce, ale wyglądają tandetnie - to ich
            sprawa, ale to fakt.
            Acha - faceci mnie non stop z takimi zdradzają, praktycznie co drugi dzień :))).
            • Gość: Myszka Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:12
              Gość portalu: ilaria napisał(a):
              Acha - faceci mnie non stop z takimi zdradzają, praktycznie co drugi dzień :)))
              To już znamy przyczyne twojej frustracji gdy widzisz blondynke hehehhe
              dziecinko dorośnije troche zanim zaczniesz coś pisać na forum. Zajmij sie swoim
              tandetnym wyglądem.
              > > No to masz gust...... hahaha
              > > To co jak lubi różowy to moze ma sie przefarbować (skoro brunetce bardziej
              wedlug ciebie pasuje róż)? Wkurza cie to że blond
              > ynka
              > > bardziej zwraca uwage w takich ciuchach niż brunetka.
              >
              > No to masz podejście....... hahaha
              > Owszem, blondynka bardziej zwraca uwagę, co nie znaczy, że wygląda lepiej.
              > Człowiek z trzecim okiem na czole też by zwracał uwagę na ulicy. I masz
              rację,
              > straaasznie mnie to wkurza :))).
              To nie patrz sie na taką blondynke. A Poprzedniczka miała dobre podejście do
              tematu w przeciwienstwie do ciebie.
            • Gość: Nananana Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:17
              ilaria nie wiem na jakiej ty planecie sie urodziłaś i rosłaś ale to było kilka
              lat słonecznych stąd albo twoj rozwój nie do końca przebiegł tak jak powinien.
              Masz tak beznadziejne podejście do sprawy i zachowujesz sie jak niedorozwój
              umysłowy i społeczny!!! Spójrz w lustro, przyplnuj faceta, nie gap sie na ulicy
              na blondynki i ludzi z trzecim okiem na czole a może jeszcze wyjdziesz na ludzi.
      • Gość: Okularnica Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:21
        caprice83 napisała:
        a co do ciuchow do rzecz gustu, ja nie lubie butow ze szpicem ktore sa niby
        > takie trendy, podoba mi sie za to kolor rozowy
        > bynajmniej, zycze spojrzec w lustro i zobaczyc jak ty wygladasz.

Popieram cie. Każdy lubi krytykować a sam wygląda jak idź stąd i nie
        wracaj...... Ja popieram kolorowe ciuchy a nie wiecznie czarne, delikatny
        makijaż, zadbane paznokcie i fajne ciuchy (jeżeli dziewczyna ma super figure).
        co to komu przeszkadza? Mi to nie przeszkadza.

Ale faktem jest że ochydnie wygląda brudaska i pyskata. To jest straszne.
        Tłuste włosy, paznokcie każdy inny z odpryskującym lakierem i śmierdzi
        alkoholem. Ciuchy nie prane przez kilka dni itd.

Tylko tego nie toleruje. Ale styl i gust to sprawa indywidualna i nie wam to
        oceniać. Przemawia przez was zazdrość o dobre samopoczucie tych panienek, bo
        wy kryjecie swoje niedoskonałości i wstydzicie sie siebie a one nie i czują
        się szczęśliwe i atrakcyjne.
    • wojtow punkt widzenia brunetki :) 02.02.05, 13:53
      Szczerze ? Nie znoszę blondynek w stylu Pameli Anderson - każdy wie o co
      chodzi. Podobają mi się bardzo jasne blondynki (np. naturalne)w stylu zupełnie
      odmiennym od "legalnej blondynki".
      Faktem jest, że brunetki śmieją się niejednokrotnie z "bardzo gustownie
      ubranych" blondynek, bo często jest się z czego śmiać: róże, solarium,
      panterki, tipsy itp.
      Ale z moich obserwacji wynika, że takie panie najczęściej pracują w salonach
      kosmetycznych, jako fryzjerki itp. i to stanowi ich głównych punkt
      zainteresowań.
      Coś w tych kawałach o blondynkach niestety jest :)

• Gość: Sara do caprice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:16
        jestem urocza szatynka z ladna buzia, nie chodze do solarium, nie nosze tipsow,
        nie mam pomaranczowej tapety, nie latam w bucikach na szpicu i przyciagam
        spojrzenia.
        • caprice83 Re: do caprice 02.02.05, 14:32
          gratuluje ale o co chodzi? czemu z tym do mnie?

ja tylko napisałam że każdy ma iny gust i ubiera i maluje się jak chce.
          i ze nie powinno smiac sie z dziewczyn z odrostami bo jesli ktos farbuje i chce
          wrocic do naturalnego to odrosty sa nieuniknione.
          jesli nie chcesz chodzic na solarium to nie choc, ja nie zamierzam wygladac jak
          trup na urlopie, bo naprawde mimo iz latem szybciutko sie opalam to zima jestem
          blada jak smierc. a na solarium tez nie chodze bo szkodliwe, uzywam
          samoopalacza;)

nie neguję żadnego koloru włosów, mnie podoba sie, i mojemu chłopakowi, jasny
          blond dlatego rozjaśniam, bo bez tego miałby jasną blondynke tylko latem.
      • Gość: Klara Re: punkt widzenia brunetki :) IP: *.4web.pl 02.02.05, 14:16
        Mnie już nic nie zdziwi...naprawdę nic...kilka dni temu widziałam na ulicy
        gościa, ktory wyglądał praktycznie identycznie jak to, tylko tej choragiewki
        nie miał:
        www.hitler.org/images/erwache.jpg
        Myslę, że urwał się z planu filmowego, ale i tak wrażenie robił...no więc,
        jesli ktoś chce naprawdę przyciagac wzrok na ulicy, to już wie, co trzeba
        zrobic...
        • Gość: mk Re: punkt widzenia brunetki :) IP: *.wlb.vectranet.pl 03.02.05, 21:10
          A mi sie tam bardzo podobają żołnierze z III Rzeszy :-)
    • Gość: annnka Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:10
      zazwyczaj to maloletnie dziewczeta,ktore chca komus czyms zaimponowac...tylko
      czym??to chyba zalezy od poczucia ich warosci,ja przynajmniej gdy patrze w
      lustro-ono nie pęka:D
      • Gość: Dejsanda Re: Obrzydliwe laski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:42
        Lustro jest jak papier-cierpliwe, niemal wszystko znosi ;) To tak ogólnie, nie do forumowiczki powyżej.
    • piwnookaagacia Re: wiesz co?? sama jesteś obrzydliwa!! 02.02.05, 19:13
      Bardzo brzydki wątek. Mam wrażenie, że osoba, która go założyła jest
      zakompleksiona i zazdrości każdej ładniejszej od niej "lasce". To, jak ktoś
      wygląda nie powinno cię obchodzić, a jeśli już to na pewno nie powinnaś
      obmawiać wyglądu innych. To, że zdarzył się komuś pryszcz czy że ktoś nie jest
      zbyt piękny to nie powód żęby nie miał o siebie dbać. CZy jeżeli znajdę wyprysk
      na twarzy to mam go nie maskować tylko paradować po ulicy z czerwoną krostą na
      środku nosa?? Jeśli mam pieniądze i lubię modne ciuchy to muszę kupować w
      tanich sklepach słabą odzież, żęby jakaś dziewczyna nie obmawiała mnie
      paskudnie na forum?? Na pewno nie. Zastanów się trochę, co piszesz!!
      • Gość: Ela Re: wiesz co?? sama jesteś obrzydliwa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:31
        piwnookaagacia napisała:

> Bardzo brzydki wątek. Mam wrażenie, że osoba, która go założyła jest
        > zakompleksiona i zazdrości każdej ładniejszej od niej "lasce". To, jak ktoś
        > wygląda nie powinno cię obchodzić, a jeśli już to na pewno nie powinnaś
        > obmawiać wyglądu innych. To, że zdarzył się komuś pryszcz czy że ktoś nie
        jest
        > zbyt piękny to nie powód żęby nie miał o siebie dbać. CZy jeżeli znajdę
        wyprysk
        >
        > na twarzy to mam go nie maskować tylko paradować po ulicy z czerwoną krostą
        na
        > środku nosa?? Jeśli mam pieniądze i lubię modne ciuchy to muszę kupować w
        > tanich sklepach słabą odzież, żęby jakaś dziewczyna nie obmawiała mnie
        > paskudnie na forum?? Na pewno nie. Zastanów się trochę, co piszesz!!
        >

Brawoooooooooooooo!!!!! Popieram!!!!
    • Gość: Daryl Wnioski z dyskusji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:18
      Po pierwsze: najgorsze co może spotkać kobietę to być niezauważalną dla innych i do tego jeszcze zostać przyłapaną na zazdrości
      Po drugie: czyjś wygląd nie powinien nas ruszać
      Po trzecie: reakcje na nasz wygląd nie powinny nas obchodzić
      Po czwarte: Kobiety chcą przede wszystkim przyciągnąć wzrok, myśli i pragnienia erotyczne mężczyzn
      • Gość: LALALALA Re: Wnioski z dyskusji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:36
        Gość portalu: Daryl napisał(a):

> Po pierwsze: najgorsze co może spotkać kobietę to być niezauważalną dla
        innych
        > i do tego jeszcze zostać przyłapaną na zazdrości
        > Po drugie: czyjś wygląd nie powinien nas ruszać
        > Po trzecie: reakcje na nasz wygląd nie powinny nas obchodzić
        > Po czwarte: Kobiety chcą przede wszystkim przyciągnąć wzrok, myśli i
        pragnienia
        > erotyczne mężczyzn

DOKŁADNIE! wSZYSTKIE DZIEWCZYNY POWINNY SIE TEGO TRZYMAĆ JEŻELI NIE CHCĄ ZOSTAĆ
        PORZUCONE LUB ZDRADZONE. i NIE PISZCIE ŻE WASZEMU CHŁOPAKOWI TO ODPOWIADA I
        KRYTYKUJE LALUNIE BO KAŻDY FACET TAK GADA A MARZENIA EROTYCZNE MA WŁAŚNIE Z
        TAKIMI LASKAMI. A ILU ZDRADZA...... JA CHCE TEGO UNIKNĄĆ I ZAWSZE STARAM SIE
        BYĆ ATRAKCYJNA DLA FACETA I Z WYGLĄDU I TAK ŻEBY MOJA OSOBOWOŚC TEŻ GO
        POCIĄGAŁA. I DZIEWCZYNY PRZEDEWSZYSTKIM HIGIENA.........
    • Gość: annnka Re: Obrzydliwe laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:46
      dokładnie!,zgadzam sie z opinia poprzedniej forumowiczki,co nas to obchodzi jak
      wyglada ktos inny?,niech kazdy zajmie sie soba,swoim wygladem:)piss
      • Gość: AdvanceTechniQ To jest żałosne!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.05, 12:45
        Wiecie co... ten wątek jest żałosny, bo przeradza sie w kłótnie miedzy
        brunetkami a blondynkami. Sama mam jasne blond włosy (naturalne!) i nienawidze
        jak wszyscy w około krytykuja blondynki, ze kolor wlosów swiadczy o głupocie,
        pustactwie i w ogole o wszystkim co zwiazne z lalka barbie.... Iloraz
        inteligencji nie jest zalezy od koloru włosów a nawet niedawno czytalam w
        gazecie ze to blondynki przewyzszyły brunetki w tescie IQ. Nie uwazam wcale by
        kobiety z ciemnymi wlosami byly mnie atrakcyjne, jest wiele brunetek i
        szatynek, ktore osobiscie uwazam za piekne (szczegolne mulatki o pieknych
        czarnych wlosach np Aaliyah) ale jest tez wiele pieknych blondynek. jednak to
        chyba kobiety o ciemnych wlosach maja jakies kompleksy i zazdroszcza
        blonydynkom ... ?
        • piwnookaagacia Re: To jest żałosne!!! 03.02.05, 17:42
          hmmmmmmmm A gdzie sztynki w dyskusji??!!:P Ja jestem sztynką i w dyskusji
          opowiedziałam się, jak to ty mówisz- za blondynkami, ponieważ taka jest moja
          racja. Myślę, że to też nie jest zależne od koloru włosów tak jak IQ!!
        • Gość: anka Re: To jest żałosne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:59
          nienawidze
          > jak wszyscy w około krytykuja blondynki, ze kolor wlosów swiadczy o głupocie,
          > pustactwie i w ogole o wszystkim co zwiazne z lalka barbie

Nie kolor wlosów, ale pewnien styl, który same sobie wybierają i sposób
          robienia się na barbie. Oczywiście dres też nie czyni dresiarza a glany metala,
          ale niektóre grupy ludzi mają charakterystyczne cechy w stylu ubierania się -
          artyści, hip hopowcy czy wytlenione uczennice zawodówek.

Iloraz
          > inteligencji nie jest zalezy od koloru włosów a nawet niedawno czytalam w
          > gazecie ze to blondynki przewyzszyły brunetki w tescie IQ.

To się zdecyduj, jest czy nie jest :))).
          • bez_mapy Re: To jest żałosne!!! 03.02.05, 21:16
            A ja wolę jaskrawe blondynki z tipsami niż smętne, szare myszy ubrane byle jak.
            Nie znoszę jednak zaniedbanej, brzydkiej cery i zniszczonych włosów.
            • Gość: AdvanceTechniQ Re: To jest żałosne!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.05, 22:18
              JejQ nie chodzi mi o to ze brunetki czy sztynki czy blonynki sa głupsze jedne
              od drugich. Moze napisałam to niezroumiale ale chodzilo o to ze po prostu krazy
              stereotyp ze blonynki sa tymi najgłupszymi a przeprowadzone niedawno przez
              grupe naukowcó testy majace na celu rozwiaznie tej kwaestii wykazaly ze to nie
              prawda i w wiekszosci blondynki wypadły najlepiej nie mowie przeciez ze
              brunetki wypadly zle ale ze nie powinno sie myslec stereotypami. Tak samo co
              jesli zobaczy sie na ulicy blondynke to musi byc ona od razu słodka idotka albo
              dziewczyna z zawodówki?Albo przepraszam bardzo ale czy kobieta blondynka nie
              ma prawa byc zadbana i nie ma prawa sie wyrozniac? Nie tylko strojem ale takze
              inteligencja? Pomyslcie czasami......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka