Dodaj do ulubionych

BARDZO, BARDZO JASNA FARBA :-)

19.11.04, 16:29
Do pasemek :-)
Ostatnio moja przygoda z rozjaśniaczem skończyła się tragicznie : wyszły
żółtawo-rude (!!!). Musiałam iść do fryzjera i za baleyage zapłaciłam 80 zł.

Odrosty nie są widoczne, bo jestem blondynką, ale chciałabym mieć takie
bardzo jasne (NIE ŻÓŁTE) refleksy :-)

Jaki rozjasniacz polecacie ?

Boje się trochę, że znowu mi nie wyjdzie, ale co tam :P

Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: mala mi Re: BARDZO, BARDZO JASNA FARBA :-) IP: *.chello.pl 19.11.04, 16:35
      moim zdaniem powinnas użyć nie farby a silnego rozjaśniacza, wtedy kolor nie
      bedzie żółty a taki bardzo bardzo jasny...ja wczoraj uzyłam w warunkach
      domowych rozjaśniacza dekoloryzującego JOANNY (4-5 tonów)i jestem bardzo
      zadowolona....a włosy wcale sie nie zniszczyły...jest tam również bardzo dobra
      odżywka, która włoski wygładziła....jeśli jesteś z wwy to można to dostać w
      drogerii pharma na dole w galerii mokotów, cena 10 złotych
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: BARDZO, BARDZO JASNA FARBA :-) 19.11.04, 16:40
        Gość portalu: mala mi napisał(a):

> moim zdaniem powinnas użyć nie farby a silnego rozjaśniacza, wtedy kolor nie
        > bedzie żółty a taki bardzo bardzo jasny...ja wczoraj uzyłam w warunkach
        > domowych rozjaśniacza dekoloryzującego JOANNY (4-5 tonów)

Tzn chodziło mi o rozjaśniacz :-)
        Ale SPRAWDZONY, bo po Welli Mouse Colour nie spałam przez dwa dni ...
        • Gość: mala mi Re: BARDZO, BARDZO JASNA FARBA :-) IP: *.chello.pl 19.11.04, 16:59
          jesli chodzi o to to troche jestem w tym temacie doswiadczona...nie zawsze z
          powodzeniem....kiedyś kierowałam sie głównie ceną i kupiłam loreala ale był
          strasznie "zjadliwy" dla włosów...moim zdaniem najlepsze są te rozjaśniacze z
          JOANNY..mimo, że niska cena jakość niewyobrażalnie dobra...nie niszczy
          włosów...weż tylko pod uwagę, że jeśli masz na włosach już jakąś farbę musisz
          użyć rozjaśniacza dekoloryzującego a jeśli są naturalne wystarczy silny
          rozjaśniacz 4-5 tonów..powodzenia
          • Gość: inga Re: BARDZO, BARDZO JASNA FARBA :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 13:30
            mam pytanko do fanki grześków - jakim rozjąsniaczem welli robiłaś włoski, bo
            przymierzam się do VIVA PURE BLONDE i nie chciałabym żałować.....
    • Gość: bb Re: BARDZO, BARDZO JASNA FARBA :-) IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 08.12.04, 16:41
      jeżeli masz włosy naturalne blond, to nie powinnaś sięgać po dekoloryzator czy
      też rozjaśniacz (to jest to samo-podstęp marketingowy).wystarczy naturalny (nie
      złocisty.popielaty czy też opalizujący)odcień blondu-najlepiej z numerem 10.nie
      musisz rozjaśniać włosów,teraz wystarczy tylko zmienić ich refleks.myśle,że po
      trzech zastosowaniach 10 włosy będą w ładnym neutralnym blond odcieniu((:
    • Gość: Ania P. Re: BARDZO, BARDZO JASNA FARBA :-) IP: *.klupek.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 19:07
      Ja kupuje taki na allegro:
      ssl.allegro.pl/show_item.php?item=36098080
      lub drugi sprzedawca ssl.allegro.pl/show_item.php?item=36393980 , jest
      ok daje jaśiuteńki platynowy kolor bez żadnych problemów. Na jednej z tych
      aukcji masz wszystkie dodatki gratis, czepek itd, na drugiej musisz dokupić wodę
      utlenioną osobno. Spróbuj. Całość wyjdzie cię mniej niż 30zeta, a efekt naprawdę
      super, oczywiście jeśli umiesz sobie zrobić sama pasemka na czepku.
      A.P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka