Dodaj do ulubionych

decleor olejki do twarzy

IP: *.ras.sth.bostream.se 19.11.04, 18:02
mam pytanie o olejek dla mnie do cery tlustej .jak sie sprawdza,czy nie
zapycha porow?czy na taki olejek uzywa sie jeszcze krem?
dla mamy-do cery normalnej,troche wysuszonej.chcialabym jej kupic na
gwiazdke,czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: neuilly Re: decleor olejki do twarzy IP: *.chello.pl 19.11.04, 22:06
      To zależy tylko od Ciebie , czy będziesz stosowała olejek Decleora samodzielnie
      czy pod krem . Decleor zaleca stosowanie olejku razem z kremem - ponieważ sam
      olejek bardziej natłuści niż naprawdę nawilży skórę . Ja do tej pory mam w domu
      bardzo wydajny olejek Decleora - ,, Neroli '' - ładnie wygładza , rozjaśnia
      skórę i nie zapycha porów , pozostawia twarz odprężoną i satynową . Ja np wolę
      bardziej olejki Decleora niż Clarins . Miałam próbkę olejku Decleora Ylang
      Ylang , ale zachowuje się podobnie jak Neroli - tak samo się wchłania , nie
      pozostawia tłustej twarzy , przyjemnie odpręża skórę .

Jeżeli chodzi o Twoją mamę - sam olejek dla dojrzałej skóry w jej wieku to
      pewnie za mało , ale pod krem - czemu nie ?

Udanych zakupów :)
    • Gość: ewa 74 Re: decleor olejki do twarzy IP: *.ras.sth.bostream.se 21.11.04, 14:16
      dzieki za odpowiedz.
      czy olejek do cery tlustej mozna tez stosowac pod makijaz?
    • Gość: kaska Re: decleor olejki do twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:08
      a co dają takie olejki? czy ich główne działanie polega na natłuszczaniu? czy
      jest sens natłuszczać inną cerę niż suchą? czy one nie są szkodliwe dla skóry
      (zapychanie porów itp.)?
      • Gość: justy Re: decleor olejki do twarzy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 22.11.04, 16:53
        tu jest nieco wiecej info:
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=76ea218ecb09f1a1fda2a0e31b2495d2&cmd=details&itemid=7478
    • Gość: ewa 74 Re: decleor olejki do twarzy IP: *.ras.sth.bostream.se 22.11.04, 20:13
      no yo sie zdecydowalam i jutro kupie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka