Gość: suselka IP: *.petrus.com.pl 19.11.04, 20:04 Jestem ciekawa wszystkich opinii o tych preparatch, kosmetykach. Jakie maja ceny? Czy gdzies w necie mozna kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suselka03 Re: Tołpa 19.11.04, 20:35 Dziewczyny napiszcie cos, planuje kupic, z seriido strefy T, moze antycellulit, zalezy mi na Waszych opiniach. pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smee Re: Tołpa IP: *.aster.pl 19.11.04, 20:42 Mam zamiar kupić serum z serii antycelulitowej (ok.42 zł) i tę maskę na ciało antycelulitową (49 zł). To ma niby działać na zaawansowany celulit. Podejrzewam, że działanie może byc podobne do Guam (co błotko, to błotko ;)), czyli drenujące, odtruwające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ami670 Re: Tołpa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 22:03 Miałam żel do mycia twarzy- do cery trądzikowej. Strefa T to się chyba nazywa. Całkiem niezły był- przyjemny ziołowy zapach, nie wysuszał. Ale na zmniejszenie ilości krost chyba nie wpłynął. Za to miałam wrażenie, że twarz mi się rzeczywiście mniej przetłuszcza. Spróbuj, ceny są przeciętne- ten żel chyba coś ponad 10 zł kosztował. Odpowiedz Link Zgłoś
tikulek Re: Tołpa 20.11.04, 11:29 Ostatnio kupiłam krem ochronny (do cery mieszanej i suchej) - ładny zapach, dobrze się wchłania ale na mrozy zbyt słaby. maseczkę kremową odżywczo - regenerującą (użyłam dopiero raz) Kiedyś miałam krem przeciwzmarszczkowy też mi pasował. Sprzedawczyni bardzo zachwalała krem nawilżający i serum antycellulitowe (z tej serii jest jeszcze peeling, herbatka na przemianę materii, chyba płyn do kąpieli i jeszcze coś). W sumie ze wszystkich ich produktów, które miałam wszystkie uważam za udane. Kremy może nie czynią jakichś cudów ale są delikatne i dla mojej skóry w sam raz. Kremy i maseczki kosztują chyba ok. 15 zł. Reszty nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irenka Re: Tołpa IP: *.zin.lublin.pl 20.11.04, 12:18 Zajrzyj do postu "Co dobre na cellulit-pomozcie"-tam zdaje sie ktos podal linaka do tych kosmetykow Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Tołpa 22.11.04, 12:21 polecam serię antycellulitową (miałam maskę borowinową i balsam ultrawygładzający), maskę nawilżającą Optimum i maskę korygującą Strefa T. Odpowiedz Link Zgłoś