Dodaj do ulubionych

tusze na allegro

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:45
witam dziewczyny! zajrzalam dzis na allegro i znalazlam tam bardzo atrakcyjne
ceny tuszy( chodzi mi glownie o L'oreal). sa polowe tansze niz w sklepie,
czesc sprowadzana z zagranicy a poruszona watkiem o przekretach L'oreala
chetnie kupilabym wlasnie jakis zagraniczny. poniewaz nigdy nic nie kupowalam
na allegro mam do was pytanie, czy takie zakupy maja sens, czy te produkty sa
calkowicie wartosciowe itp. po prostu nie rozumiem ze ktos wstawia tusz za
15zl( zapakowany, Intensifique,Francja) przeciez on w sklepie kosztuje ok40zl.
jezeli macie doswiadczenie napiszcie cos na ten temat, bo moze naprawde warto
kupic! pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: inez22 Re: tusze na allegro IP: *.stalowa.pilicka.pl 24.11.04, 18:59
      witam,trzeba uwazac..w większosci to podrobki...sprzedają je tez na bazarach...produkcja turecka lub rosyjska.Tak,ja tez nie chcialam w to wierzyc dopoki nie kupilam podkladu loreala...wstrętna podrobka za 30zl...nie nadawalo sie do niczego,mialo konsystencje pasty do butow a kolor...szkoda gadac...
      • Gość: francuzeczka Re: tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:04
        no wlasnie tego sie boje. ale oni tam chyba daja jakas gwarancje, nie? a poza
        tym ogladalam na zdjeciu opakowanie tego tuszu, zapakowany, zafoliowany, opisany
        po francusku wiec podejrzewam ze sprowadzony stamtad i napisane ze tusz jest
        nierozpakowany co daje gwarancje itp itd. cena bardzo mnie kusi zwlaszcza, ze
        dziewczyny duzo bardziej polecaja tusze robione nie u nas. no i nie wiem :/
        • Gość: inez22 Re: tusze na allegro IP: *.stalowa.pilicka.pl 24.11.04, 19:07
          podaj mi prosze link do tej aukcji,sporo kupuje na alegro,ocenie i doradze:)
          • Gość: francuzeczka Re: tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:15
            www.allegro.pl/show_item.php?item=34842846
            • Gość: inez22 Re: tusze na allegro IP: *.stalowa.pilicka.pl 24.11.04, 19:24
              nie znam jej...troche malo ma komentarzy...kurcze,w tym przypaadku ciezko powiedziec...wiesz,powiem Ci tylko tyle,ze tusz do ktorego podalas mi linka kupowalam ostatnio w sklepie,dalam za niego 33zl wiec jesli (zalozmy)sklep ma marzę 100% to cena na aukcji jest realna...zapyaj tej dziewczyny wprost czy to nie podrobka...powiedz,ze dobrze znasz ten tusz bo go uzywasz i nie chcesz naciac sie na podrobke ,i tak rozpoznasz ze cos z tuszem nie tak...nie wiem,napisz cos w tym stylu...jesli to oryginal to napisze Ci prawde...tak mysle..ale na moje oko 80% szans ze to orginal..aha,jescze jedno,nie sugeruj sie ze jest zapakowany...podrobki tez pakuja...pozdrawiam.
      • ela592 Re: tusze na allegro 25.11.04, 09:48
        Kupiłam podklad Loreala. Bardzo ciężko się rozprowadza, szybko wysycha
        powodując uczucie naciągania skóry, kolor okropny!
    • Gość: francuzeczka Re: tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:24
      www.allegro.pl/show_item.php?item=34855860 a co powiesz na ten??
      • Gość: francuzeczka Re: tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:27
        dzieki za odpowiedz, wiesz ja widzialam ostatnio ten tusz w cenie 39zl w
        sklepie, wiec jest roznica;) jesli mozesz to rzuc okiem tez na ten drugi link,
        ktory podalam. dzieki za pomoc:)
      • Gość: inez22 Re: tusze na allegro IP: *.stalowa.pilicka.pl 24.11.04, 19:34
        wiesz,jak bym sie decydowala to chyba raczej z tej aukcji ktorej link teraz podalas.Popatrzylam na inne przedmioty tej osoby i mam wrazenie ze jest uczciwy,towar wydaje mi sie ok,nic podejrzanego.Testery,nozyki do giletta.Zresztą na swojej stronie pisze ze przyjmuje zwroty a to juz cos!Wiesz,jedna uwaga co edo komentarzy.Nigdy nie masz pewnosci czy dana osoba jest uczciwa...ludzie częst są niezadowoleni z zakupu ale boją sie wystawiac nagatyw bo wiedzą ze sprzedający zrewanzuje sie tym samym...Ale ten facet wydaje sie pewny...no i mozliwosc zwrotu...Daj znac co postanowilas:)
    • Gość: inez22 Re: tusze na allegro IP: *.stalowa.pilicka.pl 24.11.04, 19:26
      aha...ten tusz to zadna rewelacja...przetestowalam ich sporo..wierz mi,są lepsze za te pieniązki...jedyne co robi to troche pogrubia...ale strasznie sie obsypuje:(ja zalowalam zakupu:(
      • Gość: francuzeczka Re: tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:28
        no widzisz ja bylam zachwycona! zastanawiam sie jeszcze nad Panoramic curl ale
        nigdy go nie mialam wiec nic nie moge powiedziec a jaki ty polecasz tusz?
      • Gość: lola :))) IP: *.acn.waw.pl 24.11.04, 19:31
        ja od dawna kupuje tusze na allegro:)i sie nie nacielam:)loreale mialam i nie
        byly to zadne podrobki ale te sprowadzane z niemiec..architect i longitiude..te
        uwazam ze sa dobre..natomaist ostatnio kupailm tusz ellen bertix(nasz max
        factor)resistant volum..zaplacialm 10,8 na licytacji i ejstem zachwycona..te max
        factory co kupowalam u nas w sklepie to dno przy tym co teraz mam a cena 5razy
        wyzsza..jeszcze uwielbiam polski pierre arthes xxl(jest wspanialy i cena
        ok18zl:)podkaldy tez kupuje czesto na allegro(te tez o wiele lepsze niz te co
        kupowalam u nas w drogeriach)wiec watek co dziewczyny pisza ze u nas sa gorsze
        rzeczy to swieta parwda!!i kupuj na allegro u sparwdzonych sprzedawcow;)polecam:)))
        • Gość: francuzeczka Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:34
          dzieki tylko skad taki laik jak ja ma wiedziec ktorym sprzedawcom zaufac??
          • Gość: inez22 pewni sprzedawcy IP: *.stalowa.pilicka.pl 24.11.04, 19:36
            byly juz watki na ten temat...krązyla lista polecanych sprzedawcow...sprawdz w wyszukiwarce
        • Gość: maja101 podróby jak nic IP: *.acn.waw.pl 24.11.04, 19:37
          Oba tusze to podróbki. Tych tuszy nie pakuje się w kartoniki. Sama kupiłam u
          uzytkownika rabacik więc moge zaręczyć że podróba. Tutaj masz link do dyskusji
          na ten temat:
          www.wizaz.pl/w-agora/download_thread.php?site=ogloszenia&bn=ogloszenia_ploteczki&thread=1094727607
          Ten tusz się do niczego nie nadaje. Naprawdę. Lepiej kup coś tańszego w
          perfumeri i nie licz na oryg. l'oreal za 19 zł
          • Gość: inez22 Re: podróby jak nic IP: *.stalowa.pilicka.pl 24.11.04, 19:43
            no fakt,zapomnialam o tym wątku na wizazu!fakt,to raczej podroba!odradzam,tak jak kolezanka wyzej radze kupic tusz w sklepie(jesli juz musi byc ten loreal)
        • bacha_p Re:tusze na allegro 24.11.04, 19:39
          jesli chodzi o tusz Intensifique, to z tego co wyczytałam, tusze te oryginalnie
          nie sa pakowane w kartoniki. Ja bym uważała. Z resztą trudno mi uwierzyć, że
          kupię tusz za poniżej 25 zł oryginalny. Ale z tego co przeglądałam jest sporo
          sprzedawców oferujących te tusze ok 25-28zł, którzy mają bardzo dużo
          pozytywnych komentarzy. Mysle, że u nich nie nalezy sie obawaiac podróbek.
          pozdrawiam:)
          • Gość: francuzeczka Re:tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:55
            dzieki dziewczyny, po waszych komentarzach z przerazeniem zobaczylam oczami
            wyobrazni siebie malujaca rzesy(moje ukochane!) pasta do butow w podrobionym
            opakowaniu produkcji rosyjskiej..
          • Gość: kaja Re:tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:07
            bacha_p nie wiem czy wiesz ale l'oreal ma calkiem rozne opakowania w Polsce,
            Niemczech a juz zupelnie inne np w meksyku, wiec nastepnym razem sprawdz moze
            dokladnie zanim zaczniesz sie wymadrzac. poza tym l'oreal to nie jest zadna
            eksluzywna marka, tylko w Polsce na taka robiona. cena nawet 20zl wiec niech
            Cie raczej nie dziwi. po prostu na co dzien przeplacasz ok 125% w perfumeriach.
            a tak na marginiesie, to wlasnie dzieki takim detektywom SUPER SPRZEDAWCY na
            allegro zarabiaja najwiecej, no bo po co maja sprzedawac za 20zl skoro one i
            tak kupia za 30zl :)) nie mowie tu o lancome, czy clinique, ale l'oreal to
            naprawde niska polka.
            pozdr
    • Gość: Aga Re: tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 20:18
      a te tusze sa oryginalne ?
      tylu kupujacych...
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=122267
      • Gość: inez22 Re: tusze na allegro IP: *.stalowa.pilicka.pl 24.11.04, 21:00
        odradzam sprzedajacego!cham iprostak! a towar ....coz,dla mnie facet nie jest wiarygodny...sprzedaje starocie(wyprzedaze kosmetykow z hurtowni ktorym konczy albo skonczyl termin waznosci(DLatego tak tanio)...takie np.tusze sa total wyschniete...ODRADZAM
        • Gość: lola Re: tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:50
          nie przesadzajmy..wiem ze lancomy i inne sa 30zl to szajs ale jesli moja ciocia
          w hurtowni placi 20zl za loreala a sprzedaje za 40 to czemu an alllegro ma sie
          im nie oplacac??jak pislam wyzej kupuje czesto i sie nie nacielam!
          • Gość: lola Re: tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:15
            dopisuje sie do Kaji-byalm w meksyku w wakacje niedawno w niemczech i loreal to
            tam srednia polka ..ale polki takie jak wy wierza ze jak cos taniej to na
            peweno jzu badziewie!!a tu poprosty na nas zajeb...zarabiaja!!nie dajcie sie w
            to wciagnac!!
        • Gość: dordulka Re: tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:49
          Kupowalam loreale na allegro juz chyba ze 4 razy, wszystko oryginalne i swieze. Co do opakowan - w niektorych panstwach loreal to marka supermarketowa i tak zapakowane tusze i inne kosmetyki sa na stoiskach samoobslugowych, wiec stad takie opakowanie. Jak znajde w starych aukcjach od kogo kupowalam tusze - to napisze.
          • Gość: dordulka Re: tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:55
            Kurcze, znalazlam tylko jednego - lockie. Kupowalam tusze i podklady od niego. Innych znalezc nie moge :-(
            • Gość: francuzeczka Re: tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:45
              up ( w razie gdyby ktoras chciala cos dodac;)
              • Gość: francuzeczka Re: tusze na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:50
                onet.allegro.pl/my_page.php?uid=347226 ten wydaje mi sie gody zaufania,
                czy ktoras z was cos u niego kupowala?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka