dorotka84 24.11.04, 23:07 Czesc! Czy ktoras z was moze robila sobie jakies zabiegi w salonie firmowym Thalgo? Czy mozecie cos polecic? Pytam bo moj tata dostal bon na zabieg w prezencie i wielkodusznie mi go odstapil :) dzieki! www.thalgo.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorotka84 Re: thalgo- gabinety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:12 up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena dla mnie te kosemtyki to rewelka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:48 Ja chodzilam na zabiegi do salonu Livret w Bytomiu gdzie wykonuja zabiegi kosmetykami Thalgo. REWELACJA!!!!!!!!!!!! Chodzilam na zabiegi nawizania, wzmacniania naczynek krwionosnych, i inne. Od tej pory zreszta kupuje kosmetyki Thalgo - rewelacyjna woda do demakijazu, cream protective (swietnie sie sprawdza na mrozie, nie uzywam oproc zniego nic wiecej i przez tydzien szaleje na nartach w niskiej temperaturze, stosuje go tez na noc). Maja wspanialy peeling enzymatyczny taki mietowo-eukaliptusowy. Mysle ze oprcz tego ze kosmetyki sa swietne wazny jest profesjonalizm kosmetyczek, atmosfera. Ja trafilam na taki salon. A poniewaz sie przenosze do Wroclawia, moze ktos wie gdzie znajde tam gabinet wykonujacy zabiegi kosmetykami Thalgo? Odpowiedz Link Zgłoś