Dodaj do ulubionych

zielona glinka

25.11.04, 11:32
czy mozna ja kupic np. w rossmanie? jesli tak, to za ile i jaka jest
najlepsza?
Obserwuj wątek
    • klara-klara Re: zielona glinka 25.11.04, 11:38

Ja kupiłam w aptece, w Rossmanie nie wdizałam. Zazwyczaj jest takze w zielarniach itp. Kosztuje od 5 zl do 21, w zaleznosci od tego czy jest w proszku, czy w postaci pasty. Jest kilka kolorów tejże glini, musisz dobrac odpowiedni dla siebie.
      • cafe_justysia Re: zielona glinka 25.11.04, 11:49
        Ja kupiłam w zielarskim sklepie glinkę a w Rossmanie nie
        zauważyłam....Kosztowała mnie chyba 18 zeta...Papatki
      • vanessa75 Re: zielona glinka do klary 01.12.04, 11:54
        klara a jaka to byla apteka ???? bo ja pytałam sie w paru i glinki nie mieli.
        • juliette79 Re: zielona glinka do klary 01.12.04, 23:26
          najlepsza jest taka suszona :)kosztuje ok5-6zł...pozdr:)
          • Gość: grapje Re: zielona glinka do klary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 05:03
            glinka zielona w jednorazowych saszetkach po 5zl jest w galerii centrum, w
            dziale kosmetycznym.
        • klara-klara Re: zielona glinka do klary 02.12.04, 08:34
          JA kupilam w Euroaptece, w Starym Browarze, w Poznaniu.
    • vanessa75 Re: zielona glinka 04.12.04, 20:50
      Dziekuję dziewczyny za podpowiedż, jednak ja z braku czasu muszę kupić glinkę w
      paście , klara a Ty jaką kupiłaś w tej aptece?
      Dodam że mieszkam w Wawie, może któras z Was takową kupila w Wawce?????
      Pozdrawiammmm cieplutko.
      • Gość: xxx Re: zielona glinka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 22:05
        w drogerii FortePharma (o ile dobrze pamiętam nazwę) na ul.Świętokrzyskiej przy
        przystanku,niedaleko skrzyżowania z Nowym Światem.Ostatnio widziałam,że były
        też duze tuby po 42,50zł Jest też granulat.
      • Gość: Justyna Re: zielona glinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:36
        Cześć dziewczyny,Ja mieszkam w Warszawie i pytałam o glinkę np.na Ursynowie
        koło metra Stokłosy-tam jest sklep zielarski.100g kosztuje 20zł, 400g ok
        45zł.Wiem,że można zamówić też na ul.Jana Pawła zaraz koło Ambry w
        specjalistycznej aptece.Pozdrawiam:)I powodzenia:))
    • vanessa75 Re: zielona glinka 14.12.04, 00:52
      Dzięki xxx za podpowiedź kupiłam glinkę w tej drogerii na Swiętokrzyskiej-
      fajnie . Pozdrawiam.
      • Gość: xxx Re: zielona glinka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 00:55
        :)

w tej drogerii co jakiś czas są dostawy,wiec jak w danym momencie nie będzie
        jakiegos produktu,to warto zaczekac,na pewno uzupełnią.Mają spory wybór glinek.
        Ja na razie mam zieloną w paście 400,ale chyba skuszę się jeszcze na granulat w
        duzym kubelku :) również pozdrawiam!
        • Gość: vika Re: zielona glinka IP: *.tychy.msk.pl 14.12.04, 08:18
          Ja ostatno też skusiałam sie na zieloną glinkę firmy Algerthis (coś takiego) bo
          słyszałam ze cera jest super. Oczywiście jest ona w proszku do przyrządzenia.
          Nałozyłam pięknie, pryszczyki zagoiły sie no ale twarz mam w uczuleniu juz 4
          dzień, no ale juz zaczyna cos znikać bo pije dużo wapna.
          Po zielonej glince z AA nic mi nie było. Ja tam wolę stosować to co przbadane
          dermatologicznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka