Dodaj do ulubionych

Avon kontra Pierre Rene

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 23:20
Chciałabym się Was zapytać, który z pudrów rozświetlających w kulkach z tych firm jest lepszy. Teraz Avon znów wprowadził kulki rozświetlające i o te mi chodzi. Moja mama marzy o takim, więc chce jej kupić takie cudo pod choinkę. Dziękuję za wszelkie uwagi.
Obserwuj wątek
    • roberti.ori Re: Avon kontra Pierre Rene 26.11.04, 01:13
      kup sobie z Oriflame, są trwalsze i pełniejsze, problem kulek polega na ich
      trwałości jedne są suche i szybko się kruszą inne starczają na wieki.
      • Gość: justa Re: Avon kontra Pierre Rene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 09:39
        a skąd Ty wiesz, że są trwalsze? używałeś i Pierre Rene, i Avonu? no, no...
        poza tym, myślałam, że Ori ma tylko kulki brązujące, a nie rozświetlające?
      • kalooo Heh... 26.11.04, 09:50
        nie ma to jak dobra propaganda Oriflame...;/
        Kurde,jeszcze żeby chociaż faktycznie były dobre,albo minimalnie
        rozświetlające,a nie brązujące...
    • Gość: Elanor Re: Avon kontra Pierre Rene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 14:44
      Czy ktoś może mi doradzić?
      • Gość: reggie Re: Avon kontra Pierre Rene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:08
        ja mam kulki z oriflama i faktycznie rozswietlaja twarz,tzn nie wiem w sumie
        jak to nazwać,ale coś takiego robią :)
    • sitc Re: Avon kontra Pierre Rene 26.11.04, 16:24
      Nie wiem jak to się ma do kulek rozświetlających, ale ja miałam brązujące z
      Avonu i z Oriflamu i Oriflame prezentuje się bardzo kiepsko, jestem z nich
      strasznie niezadowolona.
      • Gość: Elanor Re: Avon kontra Pierre Rene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:11
        To jak jest z tymi kulkami, które lepsze? Oriflame mnie nie interesuje, bo nie ma pudru tylko rozświetlającego, ale brązujący lub zastępujący róż.
        • Gość: aga31 Re: Avon kontra Pierre Rene IP: *.azory.net.pl 27.11.04, 15:11
          Ja od lat uzywam kulek Palomy nr2 rozswietlajace. I jestem z nich bardzo
          zadowolona :) Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka