mejbi 26.11.04, 22:03 allegro.pl/show_item.php?item=35685209 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoey7 Re: to dopiero ohyda!!! 26.11.04, 22:11 Obrzydliwość!! I kto chciałby to kupić??!! Odpowiedz Link Zgłoś
hopik Re: to dopiero ohyda!!! 26.11.04, 22:14 mnie tez brzydza sciete wlosy, ale przeciez fryzjerzy wykorzystuja je do robienia peruk i chyba do przedluzana wlosow. i tych pan co sie na to godza i za to placa to nie brzydzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damn.. Re: to dopiero ohyda!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.04, 23:41 bleeeeee! i to jeszcze męskie!! obrzydzają mnie faceci z długimi włosami ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: to dopiero ohyda!!! 26.11.04, 23:55 Grunt to umieć radzić sobie w życiu..;)obrzydziło mnie to.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: to dopiero ohyda!!! IP: *.vline.pl 27.11.04, 10:53 Mnie też długowłosi mężczyźni obrzydzają :/ A te kudły są obrzydliwe, akurat jadłam śniadanie..ale teraz chyba go nie dokończę.. bleah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniegotka Re: to dopiero ohyda!!! IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 27.11.04, 11:43 Ja tez jestem (teraz juz chyba bylam) przy sniadaniu. Juz go nie dokoncze bo mi niedobrze :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: to dopiero ohyda!!! 27.11.04, 11:49 Cześć sniegotka! Włoski się kręcą? :) A wracając do "ohydy", no cóż... wypada mi chyba tylko wszystkich Was przeprosić, że naraziłam Was swoim postem na takie cierpienia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniegotka Re: to dopiero ohyda!!! IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 27.11.04, 13:13 Czesc Mejbi!!!! Nie ma za co przepraszac, czlowiek uczy sie przez cale zycie, ze mozna sprzedac wszystko, nawet wlasne wlosy. Nie chcialabym byc z takim desperatem ;)) Wloski kreca sie, kreca :) Kupilam pianke Phytodess w Camille Albane do loczkow, robi TAAAKIE skrety, ale zauwazylam, ze wloski po jej uzyciu sa troche ciemniejsze (moze to przez glinke w skladzie) i jakby wbrew tej glince na drugi dzien nie wygladaja tak swiezo, a na trzeci do wogole staram sie zwiazac wlosy bo nadaja sie do mycia. Mimo wszystko polecam, cena koszmarna - 58 zl - ale efekt pierwszego dnia jest tego wart :) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: to dopiero ohyda!!! 27.11.04, 11:58 a myslisz ze z czego sa perulki te najdrozsze oczywiscie,wlasnie z naturalnego wlosa a skad je sie bierze kupuje od ludzi ktorzy scieli wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: to dopiero ohyda!!! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 27.11.04, 12:02 Tak, to wlasnie takie wlosy sa potem doczepiane u fryzjera, przedluza i zageszcza sie nimi wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo a ja lubie długowłosych ;-)) IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 27.11.04, 13:20 ale tylko tych zadbyanych- po prostu czystych ;-) ! bo sa i długowłose flejtuchy ! natomiast te wlosy na aukcji obrzydziły i mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś