Dodaj do ulubionych

to dopiero ohyda!!!

26.11.04, 22:03
allegro.pl/show_item.php?item=35685209
Obserwuj wątek
    • zoey7 Re: to dopiero ohyda!!! 26.11.04, 22:11
      Obrzydliwość!! I kto chciałby to kupić??!!
      • hopik Re: to dopiero ohyda!!! 26.11.04, 22:14
        mnie tez brzydza sciete wlosy, ale przeciez fryzjerzy wykorzystuja je do
        robienia peruk i chyba do przedluzana wlosow. i tych pan co sie na to godza i
        za to placa to nie brzydzi...
    • Gość: damn.. Re: to dopiero ohyda!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.04, 23:41
      bleeeeee! i to jeszcze męskie!! obrzydzają mnie faceci z długimi włosami ;/
      • konim691 Re: to dopiero ohyda!!! 26.11.04, 23:55
        Grunt to umieć radzić sobie w życiu..;)obrzydziło mnie to.pozdr
      • Gość: virtuallady Re: to dopiero ohyda!!! IP: *.vline.pl 27.11.04, 10:53
        Mnie też długowłosi mężczyźni obrzydzają :/
        A te kudły są obrzydliwe, akurat jadłam śniadanie..ale teraz chyba go nie
        dokończę.. bleah
        • Gość: sniegotka Re: to dopiero ohyda!!! IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 27.11.04, 11:43
          Ja tez jestem (teraz juz chyba bylam) przy sniadaniu. Juz go nie dokoncze bo mi
          niedobrze :((((
          • mejbi Re: to dopiero ohyda!!! 27.11.04, 11:49
            Cześć sniegotka! Włoski się kręcą? :)

A wracając do "ohydy", no cóż... wypada mi chyba tylko wszystkich Was
            przeprosić, że naraziłam Was swoim postem na takie cierpienia... ;)
            • Gość: sniegotka Re: to dopiero ohyda!!! IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 27.11.04, 13:13
              Czesc Mejbi!!!! Nie ma za co przepraszac, czlowiek uczy sie przez cale zycie, ze
              mozna sprzedac wszystko, nawet wlasne wlosy. Nie chcialabym byc z takim
              desperatem ;))

Wloski kreca sie, kreca :) Kupilam pianke Phytodess w Camille Albane do loczkow,
              robi TAAAKIE skrety, ale zauwazylam, ze wloski po jej uzyciu sa troche
              ciemniejsze (moze to przez glinke w skladzie) i jakby wbrew tej glince na drugi
              dzien nie wygladaja tak swiezo, a na trzeci do wogole staram sie zwiazac wlosy bo
              nadaja sie do mycia. Mimo wszystko polecam, cena koszmarna - 58 zl - ale efekt
              pierwszego dnia jest tego wart :)

Pozdrawiam cieplutko

• diastema Re: to dopiero ohyda!!! 27.11.04, 11:58
      a myslisz ze z czego sa perulki te najdrozsze oczywiscie,wlasnie z naturalnego
      wlosa a skad je sie bierze kupuje od ludzi ktorzy scieli wlosy.
    • Gość: Sandra Re: to dopiero ohyda!!! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 27.11.04, 12:02
      Tak, to wlasnie takie wlosy sa potem doczepiane u fryzjera, przedluza i
      zageszcza sie nimi wlosy.
      • Gość: gogo a ja lubie długowłosych ;-)) IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 27.11.04, 13:20
        ale tylko tych zadbyanych- po prostu czystych ;-) ! bo sa i długowłose
        flejtuchy !
        natomiast te wlosy na aukcji obrzydziły i mnie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka