mantha 15.12.04, 15:08 prosze, powiedzcie jakiej sa jakosci, porownywalne do Inglota? (to by mnie ucieszylo), czy raczej marne. Obejrzalam sobie, palteka kolorów ok, ale nie chce brac w ciemno kolejnej rzeczy. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalooo Re: Cienie z H& M 15.12.04, 15:14 tak,cienie w H&M,co w tym dziwnego...?Kosmetyki w H&M są już od dobrych kilku tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Cienie z H& M IP: *.futuro.pl 15.12.04, 16:18 Dolaczam sie do pytania:) Czy cienie 10 kolorowe w srebrnym pudeleczku sa perlowe czy matowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Cienie z H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 16:53 Cienie zakupilam jakies 2 tygodnie temu - 10 szt. w srebrnym pudelku, w srodku lusterko + 2 aplikatory. Sa bardzo fajne, latwo sie nakladaja, dlugo utrzymuja na powiekach. Wiekszosc jest matowa, kilka ze zlotymi drobinkami (mam brazowo- zielona palete). Tak wiec bylo to dobrze wydane 19,90. pozdr. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka111 Re: Cienie z H& M 15.12.04, 18:55 Dolaczam sie do wypowiedzi poprzedniczki. Mam palete od rozu do brazu i nie powiem, sa niezla za taka cene. ogolnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lancer_evo Re: Cienie z H& M 16.12.04, 09:38 moja przyjaciolka przywiozla w ubieglym roku czarny cien H&M z Finlandii - nie mialam lepszego do robienia kresek:) pozwalal na bardzo szybkie "narysowanie" wyraznej kreseczki:) nie rozmazywal sie... nie uzywalam go niegdy do pokrycia calej powieki, wiec trudno mi powiedziec czy jest trwaly, jak sie "zachowuje"... obie nie moglysmy sie doczekac momentu kiedy pojawia sie w Polsce... no i sa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa pojawia sie w POlsce? 16.12.04, 16:36 W Polsce sie je produkuje, na wszystkie rynki europejskie, a moze i swiatowe. Chyba soraja to robi dla HM, tak na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Cienie z H& M 16.12.04, 09:45 Dziekuje pieknie za odpowiedzi :-) zaraz sie przejade do Arkadii i zakupie, moje watpliwosci wynikaly z ceny! (czyzby zadzialal mechanizm, ze jak za tanie, to cos musi byc nie tak?) :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Cienie z H& M 16.12.04, 12:11 Może są od paru tygodni, ale to krótko i ja o tym wcześniej nie słyszałam. Zresztą H&M mimo że lubię nie odwiedzam co tydzień :) nie mam takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś