Gość: MARCYSIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:21 Czy uzywacie kosmetykow L'oreal? Jak czesto je stosujecie? Co sadzicie o tej marce? Z gory dziekuje za odpowiedzi, ktore sa nam potrezbne do projektu dot. badan marketingowych na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaskaw Re: POMOCY!!! 16.12.04, 13:08 Stosowałam kremy do twarzy, szapony i kosmetyki kolorowe. Dla mnie wszystkie one sa rewelacyjne. Ja tez na studiach robiłam badania marketingowe o Loreal, i mialam do weykonania projekt reklamujący szampony. Efekt był i ciagle pozostaje spektakularny:) Pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: POMOCY!!! 16.12.04, 13:33 Lubię: -szampon Nutrileum -podkład Translucide -błyszczyki GlamShine -róż Blush Delicieux Nie lubie: -pudru prasowanego Translucide -wszystkich tuszów do rzęs -Cashmere Perfect podkładu Więcej grzechów nie pamiętam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa_23 Re: POMOCY!!! IP: 217.153.187.* 16.12.04, 14:26 Lubię i używam: -szamponu do włosów farbowanych (odżywek i maseczek używałam przez lat pare, obecnie sporadycznie) -balsamu ujędrniające nutricostam -tusz 4razy pogrubiającego (pogrubia w przeciwieństwie do Architekta) -toniku matującego (juz nie stosuję, ale fajny jest) nie przypadły mi do gustu: -cienie -podkłady -magiczny korektor pod oczy Niezłe sa też (podobno, sama nie mam potrzeby stosowania, ale kupuję często na prezent) wszelakie lorealowskie kremy przeciwzmarszczkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: POMOCY!!! 16.12.04, 14:32 > Niezłe sa też (podobno, sama nie mam potrzeby stosowania, ale kupuję często na > prezent) wszelakie lorealowskie kremy przeciwzmarszczkowe. no w końcu ta sama linia produkcyjna co Lancome-nie mówię o tym,że to ten sam koncern.Ponadto taki np.krem na zmarszczki mimiczne-jego receptura została w 96% sprzedana do kremu L'oreala.Ale nie podejmujmy tematu,bo znowu będzie awantura co lepsze-droższe czy tańsze.Tak tylko wtrąciłam,że kremy anti- wrinkles są OK.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: POMOCY!!! 16.12.04, 14:30 Marcysiu, znasz oczywiscie strone www.loreal.com ? Robisz badania tylko o L'orealu czy o wszystkich markach wchodzacych w sklad koncernu? Odpowiedz Link Zgłoś