Dodaj do ulubionych

TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU

IP: *.21796119.tvteletronik.pl 31.12.04, 11:21
Zalozylam ten watek po to, abysmy mogly tu wpisywac nasze najlepsze sposoby
na cellulit. Moze jak zaczne... zastanawiam sie nad kupnem wyszczuplajacego
kremu antycellulitowego, jednak z tego co sie orientuje, to na rynku sa
dostepne 2 (fioletowa i rozowa nakretka - ten 2gi drozszy).Czy ktoras z Was
probowala na sobie i moze polecic ten krem? A moze sa lepsze kosmetyki wg
Was?
Obserwuj wątek
    • kampysia Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU 31.12.04, 11:24
      Kosmetyki nie maja zadania zwlaczania cellulitu, moga jedynie nieznacznie
      poprawic stan skory. Cellulit zwlaczaja: wlasciwe odzywianie, cwiczenia, masaze
      i przede wszystkim KONSEKWENCJA i SAMODYSCYPLINA. Taka to okrutna prawda.
      • Gość: kaste Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU IP: *.21796119.tvteletronik.pl 31.12.04, 11:48
        Oczywiscie zgadzam sie z Toba. Ja stosuje obecnie diete, do tego cwiczenia i
        chcialam to wszystko WSPOMOC kremem, tylko nie wiem jakim... :)
        • Gość: inez22 Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU IP: *.stalowa.pilicka.pl 31.12.04, 11:52
          moze to? jestem szczupla ale na udach mam troche nierownosci..u mnie sprawdza sie switnie.. forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=211&w=19014349&a=19015194&rep=1
          • Gość: inez22 Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU IP: *.stalowa.pilicka.pl 31.12.04, 11:52
            Eris, Lirene, Aktywne serum antycellulitowe
          • Gość: inez22 Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU IP: *.stalowa.pilicka.pl 31.12.04, 11:54
            sorki..zle wkleilam www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=d23de75686c2565b856e4a7ed04b3e1b&cmd=details&itemid=5426
    • kampysia Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU 31.12.04, 12:01
      Mnie bardzo odpowiada zel-krem antycellulitowy Dove. Stosowalam kiedys Norel i
      na cellulit dzialal dobrze, ale bardzo wysuszal skore, wiec efekt ogolny byl
      niezadowalajacy.
      Bardzo pomaga regularnie wykonywany peeling, wedlug mnie najlepszy jest
      Exfotonic L'oreal w zielonym sloiku.
      Ze slyszenia wiem, ze bardzo efektywny jest Guam.
    • dafni Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU 31.12.04, 12:13
      U mnie sprawdziła się dieta, zimne prysznice, masaże rękawicą i Ziaja.
    • Gość: monica CELLASENE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.150.* 02.01.05, 21:00
      Ale tylko oryginalne z firmy Sant'Angelica. Zadne tam polskie odpowiedniki typu
      Cellastar. A do tego dieta bez chipsów, czekoladek, frytek, fast-foodów itp. I
      hektolitry wody mineralnej niegazowanej!
      • Gość: agnieszka Re: CELLASENE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:24
        Podaj proszę cenę!!!
    • Gość: Xenia81 ZWALCZANIE CELLULITU- jaka dieta??? IP: *.bemo.waw.pl / *.waw.pl 02.01.05, 21:25
      Witam Drogie Panie w Nowym Roku!
      Jak do tej pory nigdy nie stosowałam żadnej diety ani nigdy sobie niczego nie
      odmawiałam... ale nadszedł w końcu czas :( „Siedzący tryb” pracy zrobił swoje
      i wypada wziąć się za siebie. Ponieważ jestem laikiem w tej dziedzinie proszę o
      wasze porady... (wiem że bez ruchu nie da się nic osiągnąć). Czy stosujecie
      jakieś specyficzne i wyszukane diety?

Pozdrawiam serdecznie
      Wszystkiego NAJ... w Nowym Roku!
      Xenia81
      • piochosa Re: ZWALCZANIE CELLULITU- jaka dieta??? 04.01.05, 02:50
        Moja mama chociaz do szczuplych nie nalezy nie ma celulitisu, nie mialy tego
        rowniez moje babcie. Ja nawet kiedy wazylam 47 kg.(168)celulit mialam,i
        zaczelam podejrzewac dlaczego :(((((( to cukier jest temu winien. MOja mama
        lubi mieso i sobie nie zaluje chociaz to tluste,ale nigdy za to nie przepadala
        za slodyczami rowniez nie slodzila herbaty ani kawy. Moje babcie tez nie
        naduzywaly cukru, bo go poprostu nie bylo tak samo jak slodyczy. Wiec
        przestancie szukac kremu cud ,ktory i tak gowno daje, glodzic tez sie nie
        musicie,wszystko co musicie zrobic to na poczatek odstawic cukier. Czy ja sie
        do tego zastosowalam ? Nie ,bo za bardzo lubie slodycze ,ale kazdy ma wybor.
        • p.galli Re: ZWALCZANIE CELLULITU- jaka dieta??? 04.01.05, 09:27
          eee tam - ja cellulit mam a slodyczy nie znosze!
          prawde mowiac walcze z nim od lat -dieta masarzami, cwiczeniami raz bj
          intensywnie raz mniej i w sumie efekt bliski zeru, celulit jak byl tak jest z
          tym ze mnie dotknal taki z tych mniejszych ale widac:(
          gdzies czytalam ze jakis wloch - chirurg plastyk wynalazl majtki obciskajaca -
          drenujace czy cos takiego i tylko one dzialaja w polaczeniu z lykaniem pigul na
          cellulit...
          ale zycze powodzenia!
          • Gość: monica Cellasene IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.01.05, 12:26
            Jedno opakowanie kosztuje 184,50.Jest w nim 40kapsułek.Potrzebne są minimum dwa
            opakowania. UWAGA!Jeśli ktoś jest uczulony na produkty pochodzenia morskiego,
            ma problemy z tarczycą (160%dziennej zalecanej dawki jodu)lub zazywa lekarstwa
            rozrzedzające krew nie może stosować CELLASENE.
    • seline Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU 04.01.05, 12:57
      Zdecydowanie jestem za promowaniem polskich kosmetykow... jesli oczywiscie
      zasluguja na to. No i musze przyznac, ze jestem bardzo zadowolona z zelu
      antycel. Ziaji. Przez jakis czas stosowalam Vichy, ale moja pupcia zdecydowanie
      mowi TAK dla Ziaji. A poza tym cwiczenia, dieta i duzo ruchu na swiezym
      powietrzu :-)
    • jasna_79 Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU 04.01.05, 13:24
      A moja pupcia ;) wielbicielki ślęczenia nad książkami (tzw. tyłek biblioteczny)
      zdecydowanie mówi tak ampułkom Kolastyny!!
      Takie zielone, sztuk 14 ale na co najmniej miesiąc, za 30 zł.
      Cuuudowny kosmetyk, stosowany mniej więcej co 3 miesiące skutecznie zapobiega
      gąbczeniu. Do tego wyciskający poty (czyt. toksyny) sport i hektolitry wody
      mineralnej niegazowanej.
      Przez jakiś czas stosowałam peeling z kawy, ale potem okazało się że peeling z
      cukru i płatków owsianych też działa podobnie, a mniej brudzi.
      • Gość: _mimi_ Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU IP: 195.117.129.* 04.01.05, 14:26
        www.dream-media-group.com/reef/index.html
        a ja chcialabym miec taką pupcie...
        eeehh ...
        • justa_79 Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU 04.01.05, 14:53
          żaden problem, daj swoje zdjęcie komuś, kto się zna na Photoshopie ;)
          • Gość: mk Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU IP: 195.116.150.* 04.01.05, 16:09
            kto by nie chciał???????????? ale to kosztuje wiele czasu i wysiłku. to raczej
            nie jest zasługa programu komputerowego. Takie laski są.
            • justa_79 Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU 04.01.05, 16:14
              zauważ, że wszystkie, jak jeden mąż, czymś nabłyszczającym wysmarowane, i
              zapewniam, że to nie jedyny trick dający im taki wygląd. a zdjęcia i tak są
              podrasowane. wiadomo, że nie było na tym konkursie wielorybów, ale ideały nie
              istnieją.
              • piochosa Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU 04.01.05, 20:01
                Kto powiedzial ,ze one nie maja celulitisu? Ja jeszcze w wieku 25 lat mialam
                takie nogi,a celulit byl widoczny tylko przy mocnym scisnieciu faldy skory.
    • envi Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU 04.01.05, 17:16
      Istnieją,widziałam na własne oczy.
    • Gość: akin Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU IP: *.chello.pl 04.01.05, 20:15
      z tego co wiem żadne kremy nie działają, mozna sobie poczytać na stronach coś
      tam coś tam konsumenta, a ja polecma algi, są boskie, i chyba jako jedyne
      przynoszą naprawdę wymierne rezultaty, oczywiście samymi algami poprawę
      uzyskasz owszem, ale szkoda pieniędzy na krótkotrwałe efekty, najlepiej też
      ćwiczyć i wiem po sobie że to połączenie działa cuda
      • Gość: kaste Re: TWOJ NR 1 W ZWALCZANIE CELLULITU IP: *.21796119.tvteletronik.pl 06.01.05, 13:34
        Kurcze, raz jak czytam same pozytywy o jakims dobrym zelu, to na drugim forum
        widze opinie na jego niekorzysc. I jak tu teraz z tego wybrac... :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka