Dodaj do ulubionych

Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:14
Proponuje wymienic sie adresami sprawdzonych salonow fryzjerskich. Podawajcie
przyblizone ceny uslug. Wymieniajcie fryzjerow, ktorzy spelnili wasze
oczekiwania albo zaproponowali cos, w czym wygladacie swietnie. Moze sa tacy,
ktorzy zgadzaja sie przyjezdzac do domu klienta bez wygorowanych oplat?
Ja mam dwa typy:
- Salon DOME przy ul. Widok (obok Rotundy). Ktokolwiek mnie tam strzygl,
robil to bardzo starannie i szybko zarazem. Jest fajna atmosfera. Wiem, ze sa
jednym z lepszych salonow od zageszczania i przedluzania wlosow, choc sama
tego zabiegu nie robilam. Za strzyzenie wlosow (mam prawie do pasa)
zaplacilam przed sylwestrem 50 zl.
- Salon Anagenna przy ul. Staroscinskiej (przecznica Rakowieckiej). Nie bylam
tam co prawda od roku, ale kiedy jeszcze mialam faze na testowanie roznych
fryzur, wlasnie tam robilam eksperymenty. Nie znam aktualnych cen,
podejrzewam, ze moze byc ciut drozej niz srednia warszawska. Dziewczyny
bardzo dobrze umieja doradzic przy wyborze koloru, nie dopuszcza, zeby sobie
czlowiek zrobil krzywde ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ika Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.crowley.pl 04.01.05, 21:54
      Ja polecam p.Krystynę z małego salonu osiedlowego na ul.Konwaliowej przy
      Żeraniu, strzyże genialnie za45 zł, zjeżdżają się do niej dziewczyny z całej
      Wawy,ja z Bemowa...
    • dafni Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking 04.01.05, 23:15
      Salon Piękności na Bohdanowicza 3. Ja strzygę się u p. Pauliny, ale wiem, że
      pracuje tam również równie rewelacyjny pan fryzjer. Tyle ż enie pamiętam
      imienia.
      • justynnka Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking 06.01.05, 12:18
        zgadza się:) p.Rafał. kiedyś już to pisałam na forum - jeżdzę do niego przez
        połowę W-wy od kilku lat,robi fantastyczny balejaż, świetnie strzyże, ma
        wyczucie koloru i - co dla mnie baaaardzo ważne- rozumie oczekiwania klientki:)
        • attta Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking 06.01.05, 20:02
          Justynkolub Dafni podajcie prosze j/w czyli telefon do salonu na Bohdanowicza i
          napiszcie jak tam dojechac.dzieki
          • kosmisia Bohdanowicza 3 12.01.05, 15:11
            bylam u pana rafala na bohdanowicza - jestem bardzo zadowolona, rzeczywiscie
            dobry jest, i tylko 50 zl

jak najbardziej polecam
            • kosmisia Re: Bohdanowicza 3 12.01.05, 15:15
              aha, ja zamawiam tylko strzyzenie
              :)
      • Gość: ola Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.aster.pl 06.01.05, 19:20
        Podajcie prosze tel na ul. Bohdanowicza i chociaz or. cennik.Pozdr
        • justynnka Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking 07.01.05, 08:55
          824 11 00.co do cen- mam długie włosy-robię bardzo gęsty balejaż-z maską i
          lekkim podcięciem ok. 200zł.
          • Gość: Ela Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 21:54
            szukam fryzjera, który potrfi farbować włosy bląd. Ostatnio moja fryzjerka
            próbując rozjaśnić o ton popielaty blond na jasny popielaty zrobiła
            mnie "kurczaczkiem". Czy p. Rafał jest tak świetny, e może to naprawić? mimo
            wszystko chciałabym mieć jwszcze włosy :-)
    • Gość: a ja Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:33
      sie strzyge u Edyty w salonie Maryla w Ursusie chyba na sosnkowskiego(za
      kosciolem) zawsze wychodze zadowolona z nowa fryzurka, a w innych salonach nikt
      nie umial sprostac moim wymaganioma. Ale polecam tylka ja- ta druga jest straszna:(
    • Gość: a ja Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:34
      acha i to wszystko za 30-40 zeta- ha i co wy na to?
    • Gość: kefir Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.stacje.agora.pl 05.01.05, 10:43
      Ja mam dwa typy:
      - Atelier Stylissimo przy rondzie ONZ, fryzjerka Agnieszka, bardzo ciekawie strzyze i nie jest tak drogo jak na centrum, nieco powyzej 50 zl zdaj sie
      - maly salon fryzjerski na Pradze, obok urzędu dzielnicy przy ul. Grochowskiej, jest tam też solarium, nazywa się chyba "Studio Plaża", wyglada salon strasznie badziewnie, ale główna fryzjerjka, Kinga, strzyże świetnie i bardzo tanio, chyba za 30 zł
    • Gość: Ami Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 17:00
      Mogłabyś podać telefon do tego salonu na Widok?
      • Gość: coco Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.stacje.agora.pl 06.01.05, 11:28
        Tutaj jest strona tego salonu www.dome.com.pl/
        Telefon 828 41 03 (na stronce kontaktow jest wiecej)
        Pozdrawiam :)
        • Gość: Meganka Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.crowley.pl 06.01.05, 12:30
          Dołączyłam do fanek pana Krzysztofa z salonu Kristof, ul. Krochmalna. I to jego
          wpisuję na listę :)
          • Gość: monika Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.acn.waw.pl 07.01.05, 20:39
            czy ten pan Krzys nie pracowal kiedys w MK de Varsovie? Jesli tak, to ja
            okresle sie jako jego antyfanka; odkad zrobil mi na glowie biale jak snieg
            wlosy (mial byc blond bezowy) i jeszcze powiedzial ze czadersko wygladam to
            postanowilam, ze w kazdym watku w ktorym ktos o nim wspomni jak opowiem jak
            mnie urzadzil... doprowadzenie siebie do stanu uzywalnosci kosztowalo mnie
            drugie tyle, a dopiero drugi fryzjer z kolei podjal sie polozenia ciemnego
            balejazu na białe wlosy, bo nie bylo gwarancji czy jakakolwiek farba chwyci;
            • Gość: Ela Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 21:59
              Proszę podaj namiar na fryzjera, który uratował twoje włosy. Muszę się pozbyć
              koloru "mały żółty kurczczek" please
    • nadja Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking 06.01.05, 22:53

p. Grzegorz, ul. Targowa 33, kiedys na Chmielnej.
      Cudo :-)
      n
      • Gość: aga Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.chello.pl 07.01.05, 11:53
        daj namiar na targowa telefon, ceny...
        Ja polecam panią Kasię na Namysłowskiej, niestety nie mam tam telefonu
        • nadja Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking 08.01.05, 09:17

6183008
          cen dokladnie nie znam, ostatnio placilam za ciecie i farbowanie
          i mase kosmetykow l'oreala, wiec wyszlo duzo,
          mysle ze strzyzenie z farba ok 150zl,
          ale glowy nie dam
          pzdr
          n
    • Gość: kiu Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 07:48
      podnosze
    • Gość: Anita Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.crowley.pl 07.01.05, 12:20
      Nie znam lepszej fryzjerki niż Emilka z salonu "Strefa Cięcia" przy ul. Andersa
      22 w Warszawie oczywiście. Super strzyże, czesze, robi piękny balejaż. Wszystko
      z duzym gustem i smakiem. To młoda dziewczyna także ma wyczucie i orientację w
      tym temacie!!! Naprawdę szczerze polecam. Ceny niewygórowane - balejaż
      dwukoloory na półdługich włosach + strzyżenie + czesanie - ok. 160 ZŁ.
    • Gość: amy Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 16:47
      Salonu annagena nie polecam. Byl godny polecenia kilka lat temu, teraz nalezy
      go raczej omijac z daleka wg mnie.
      • Gość: Goha Joico IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.05, 17:36
        A ja polecam moją fryzjerkę. Ma bodajże 3 w Warszawie salon patronacki Joico i
        pracuje tylko na tych kosmetykach - od szmponów,pianek i lakierów po farby i
        regenerację.
        Jej salon jest zintegrowany z domem i w związku z tym ma bardzo dobre ceny -
        nie musi poprostu nikomu płacić za wynajem. Za mycie, strzyżenie, czenanie
        bierze 40-55pln w zależności od długości włosów.
        Nie znam cennikaza dokładnie, ale jak robiłam z nią stylizację to za
        strzyżenie, balejaż z 3 kolorów, regenerację i czesanie na włosach do ramion
        (potem już do brody) wzięła 170pln - cena śmieszna, jak za to co oferuje.

Mariola Buchoc
        ul.Lustrzana 30
        6659946
    • Gość: Justa Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:09
      Gorąco polecam Emilię z Salonu Gabriel w Centrum Handlowym Reduta. Mam krótkie
      włosy, strzygę się u niej od ok. roku...Napiszę jedno- potrafi wymyślić na
      głowie coś takiego, że obcy ludzie- mężczyźni i kobiety- zaczepiają mnie na
      ulicy i pytają gdzie się strzygę:)
    • Gość: sylwia Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: 193.91.25.* 30.01.05, 15:49
      czy jeszcze ktoraś z Was moglaby polecić dobrego fryzjera z Ursusu? Dzięki
      • Gość: sylwia Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking IP: 193.91.25.* 30.01.05, 15:58
        dodam tylko, choć wiem, że jest to ranking dobrych fryzjerów,że STANOWCZO
        ODRADZAM fryzjerkę z Górnej Drogi(nowe osiedle)z salonu "Afrodyta". Robiłam tam
        refleksy, wyszły okropnie, ponadto jak się później dowiedziałam używają tam b.
        kiepskich farb; zresztą fryzjerka w innym salonie powiedziała mi, że została
        użyta nie farba ale rozjaśniacz! O strzyżeniu już nie chcę wspominać, jak
        zobaczył mnie mąż to prawie się ze mną nie popłakał. No cóż, mam nauczkę, ale
        człowiek uczy się na błędach. Włosy odrosły, ale jedno wiem: nigdy juz tam nie
        pójdę!!!!
    • polkasamowolka Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking 14.10.13, 23:16
      Jak fryzjerzy to dla mnie najlepsza w Warszawie (pewnie poza też) jest p. Bernadetta z salonu na mokotowie dolnym. Chodzę tam od 5 lat i zawsze wychodzę z uśmiechem na twarzy. Dziewczyny z salonu są na bieżąco z trendami i zawsze doradzą stylową fryzurkę. Farby są trwałe i długo utrzymują kolor - farbuję, bo pojawiają się odrosty a nie ścierkowaty odcień, szczególnie przy moim rudym.
      • nuis Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking 22.03.14, 18:12
        A możesz podać nazwę tego salonu z p. Bernadetą
    • 2victoria Upięcia 19.03.14, 10:13
      Cześć dziewczyny!
      Szukam dobrego fryzjera, z własną inwencją twórczą;-) który potrafi wyczarować niebanalną fryzurkę wieczorową na jakiś bal, czy wesele. Mam sprawdzoną w tej kwestii fryzjerkę, ale ona ma salon w Płońsku :( A szukam kogoś bliżej. Nie zawsze też fryzjer, który dobrze strzyże, potrafi ładnie uczesać, żeby nie wyjść z hełmem na głowie, albo jak stara ciotka;p

HELP! Może ktoś coś:)
      Liczę na Was, ponieważ w tym roku mam 10 wesel;p Za każdym razem nie mogę jeździć do Płońska;-)
    • magda.j2604 Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking 10.05.16, 12:36
      Jeśli szukacie najlepszego salonu fryzjerskiego, to polecam serwis ZNANYSTYLISTA.PL. Portal się rozwija i ma coraz więcej użytkowników. Możecie tam znaleźć opinie na temat dobrych salonów fryzjerskich nie tylko w Warszawie, ale w całej Polsce. Ja osobiście poszukiwałam stylisty we Wrocławiu, ponieważ niedawno się tu przeprowadziłam i się nie zawiodłam na opiniach ze znanegostylisty.
      • k1234561 Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking 15.05.16, 07:36
        Dziewczyny a czy możecie polecić jakiś godny zaufania,porządny salon w którym mają pojęcie o farbowaniu włosów?Mam bardzo wrażliwą skórę głowy i jestem uczulona na amoniak.Jedyne farby które mi służą to Inoa póki co.Farbuję włosy na blond.Spotkałam się już z tym w wielu salonach,że farby mieszane są na zapleczu i nie mam pewności czy są to oryginalne produkty,podobnie z szamponami.Po tym jak zobaczyłam,kiedyś znajomą fryzjerkę(właścicielkę salonu fryzjerskiego) w Rossmanie jak miała w koszyku bodajże z 10 farb w różnych kolorach,mam takie przeczucie,że aby fryzjerzy mogli wyjść na swoje to przyoszczędzają w ten sposób.Potem efekt jest taki że za każdym razem mam inny odcień tego blondu.
        Pewnie nie wszyscy tak robią ale proszę polećcie mi salon w Wawie,gdzie na 100% klientka jest uczciwie i rzetelnie oraz z pełnym profesjonalizmem obsługiwana.Najlepiej jakby to był salon gdzieś w centrum.
    • miodowocytrynowa Re: Najlepsi fryzjerzy w Warszawie - ranking 01.11.16, 17:19
      Idź z tym spamem reklamowym, wszędzie nim spamujesz. Na wizazu też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka