Gość: Edith IP: *.chello.pl 10.01.05, 17:20 Czy Waszym zdaniem szampony i odzywki do wlosow farbowanych przedluzaja i odzywiaja kolor? Jesli tak to ktore sa najlepsze? Jak zatrzymac kolor i polysk na dluzej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pati TaK... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 17:25 tak szampony do włosów farbowanych przedłużają trwanie koloru, mają odpowiednie pH oraz filtry UV, dodatkowo są raczej odżywcze, niż oczyszczające dzięki temu cząsteczki pigmentów nie wypłukują się tak szybko jak np. po szamponach do wł.tłustych i p/łupieżowych, czy naturalnych. pozdrawiam pati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: TaK... :) IP: *.echostar.pl 10.01.05, 17:29 A które konkretnie, bo mi sie nie udało jakos trawic na odpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Odpowiedni... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 17:32 A próbowałaś coś z tych fryzjerskich? Czy raczej serie ogólne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriaa Re: Do włosów farbowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:28 Ja farbuje wlosy na plomienne kolory i dzieki Joico - Color Endurance kolor utrzymuje mi sie prawie dwa miesiaca tak jak bym wyszla od fryzjera.Stosuje szampon i odzywke do codziennego splukiwania.Taki zestaw kosztuje sporo,ale starcza mi na dlugo.I to jest wlasnie zaleta tych kosmetykow - sa fantastycznie wydajne.Te z sklepu,jakies tam garnier to zwykla woda z mydlem ktora starcza na pare myc.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Do włosów farbowanych IP: *.echostar.pl 10.01.05, 22:31 Nie probowalam fryzjerskich tylko te ze sklepu i nie bylo efektow.Farbuje na ciemna sliwke i kolor utrzymuje mi sie dwa tygodnie. Jestem tym zalamana. czy jeszcze jakies inne firmy znacie? Bardzo bym byla szczesliwa gdyby w koncu udalo mi sie utrzymac kolor przez miesiac. Adriaa a jak czesto myjesz wlosy? Bo ja co drugi dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriaa Re: Do włosów farbowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:23 myje prawie codziennie, bo prawie codziennie jestem na basenie.ta linia byla nagrodzona oskarem kosmetykow za najlepszy produkt do wlosow farbowanych.naprawde sprobuj.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś