Dodaj do ulubionych

Do włosów farbowanych

IP: *.chello.pl 10.01.05, 17:20
Czy Waszym zdaniem szampony i odzywki do wlosow farbowanych przedluzaja i
odzywiaja kolor? Jesli tak to ktore sa najlepsze? Jak zatrzymac kolor i
polysk na dluzej?
Obserwuj wątek
    • Gość: pati TaK... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 17:25
      tak szampony do włosów farbowanych przedłużają trwanie koloru, mają odpowiednie
      pH oraz filtry UV, dodatkowo są raczej odżywcze, niż oczyszczające dzięki temu
      cząsteczki pigmentów nie wypłukują się tak szybko jak np. po szamponach do
      wł.tłustych i p/łupieżowych, czy naturalnych.
      pozdrawiam
      pati
      • Gość: Ola Re: TaK... :) IP: *.echostar.pl 10.01.05, 17:29
        A które konkretnie, bo mi sie nie udało jakos trawic na odpowiedni.
        • Gość: pati Odpowiedni... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 17:32
          A próbowałaś coś z tych fryzjerskich? Czy raczej serie ogólne?
    • Gość: adriaa Re: Do włosów farbowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:28
      Ja farbuje wlosy na plomienne kolory i dzieki Joico - Color Endurance kolor
      utrzymuje mi sie prawie dwa miesiaca tak jak bym wyszla od fryzjera.Stosuje
      szampon i odzywke do codziennego splukiwania.Taki zestaw kosztuje sporo,ale
      starcza mi na dlugo.I to jest wlasnie zaleta tych kosmetykow - sa fantastycznie
      wydajne.Te z sklepu,jakies tam garnier to zwykla woda z mydlem ktora starcza na
      pare myc.pozdr
      • Gość: ola Re: Do włosów farbowanych IP: *.echostar.pl 10.01.05, 22:31
        Nie probowalam fryzjerskich tylko te ze sklepu i nie bylo efektow.Farbuje na
        ciemna sliwke i kolor utrzymuje mi sie dwa tygodnie. Jestem tym zalamana. czy
        jeszcze jakies inne firmy znacie? Bardzo bym byla szczesliwa gdyby w koncu
        udalo mi sie utrzymac kolor przez miesiac. Adriaa a jak czesto myjesz wlosy? Bo
        ja co drugi dzien.
        • Gość: adriaa Re: Do włosów farbowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:23
          myje prawie codziennie, bo prawie codziennie jestem na basenie.ta linia byla
          nagrodzona oskarem kosmetykow za najlepszy produkt do wlosow
          farbowanych.naprawde sprobuj.pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka