inez22 18.01.05, 16:31 DZIEWCZYNY NIE WCHODZCIE NA TEN LINK W WaTKU "CZY JESTEM PRZYSTOJNY!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inez22 Re: DZIEWCZYNY NIE WCHODZCIE NA TEN LINK W WaTKU 18.01.05, 16:31 CHYBA JUZ SKASOWALI...JEZU JESCZE JESTEM W SZOKU.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myf Re: DZIEWCZYNY NIE WCHODZCIE NA TEN LINK W WaTKU IP: *.wnc.katowice.pl 18.01.05, 16:33 no, masakra <rzygi> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaguboina Re: DZIEWCZYNY NIE WCHODZCIE NA TEN LINK W WaTKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:40 ale zdajecei sobei sprawe ze mowiac aby nie kliakac jescze bardziej podjudzacie aby kliknac wiec i tak kazda kliknie i dobrze bo nie ma tam nic zlego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: DZIEWCZYNY NIE WCHODZCIE NA TEN LINK W WaTKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:04 a moze mi ktos powie co tam bylo Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: DZIEWCZYNY NIE WCHODZCIE NA TEN LINK W WaTKU 18.01.05, 18:26 No właśnie? Teraz to jestem ciekawa;D Odpowiedz Link Zgłoś
smee Do Inez 18.01.05, 17:07 Nie reaguj, po co te nowe watki. Zawsze sie loguj i kazdy bdzie wiedzial, ze Ty to Ty. Nie klikaj na linki (zwlaszcza, jak w nich widzisz slowo "offensive"). Nie histeryzuj. Obok kazdego watku i postu znajdziesz maly, czerwony kosz na smieci - kliknij na niego i wtedy dany post/watek zostanie skasowany przez moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuba Re: DZIEWCZYNY NIE WCHODZCIE NA TEN LINK W WaTKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:23 Ide zwymiotowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: DZIEWCZYNY NIE WCHODZCIE NA TEN LINK W WaTKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:43 tak się złożyło, że przed przeczytanie tego wątku tam zajrzałam- facet zamiast mózgu ma wielką próżnię :/ współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś