Gość: maja281 IP: 213.134.172.* 23.05.02, 13:09 Czesc ! Jak sobie radzicie ze zmęczonymi od komputera oczami macie jakieś swoje sposby? Bedę wdzieczna jesli się nimi podzielicie. maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlota_jagoda Re: Zmęczone oczy (SK) 23.05.02, 13:31 przyłączam się do pytania bo ja sobie nie radzę, a mam suche i trę i trę aż do bólu wiem że trzeba by okulistę odwiedzić ale nie mogę sie wybrać , eh pozdrawiam zlota_jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zmęczone oczy (SK) IP: 217.98.124.* 23.05.02, 13:42 Noszę szkła kontaktowe i cierpiałam na tą dolegliwośc dopóki nie zaczęłam stosować(tzn zaleciła mi okulistka)tzw sztucznych łez firmy Bausch & Lomb(bez recepty,około 35zł).Na prawdę mi pomagają poza tym mam nadzieję , że nosicie okulary z antyreflexem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Zmęczone oczy (SK) IP: *.acn.waw.pl 23.05.02, 13:45 Ja po pierwsze stosuję okulary zerówki z filtrem ochronnym! Bez nich ani rusz (przynajmniej w pracy kiedy zdarzy mi się ich zapomnieć od razu czuję różnicę). A drugi sposób na "po fakcie" to sposób mojej babci (nie dotyczył komputera oczywiście ale niewyspania, zmęczenia ...ale sprawdza się) to dwie srebrne łyżeczki, które trzymam w zamrażarce kora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Zmęczone oczy (SK) IP: *.lublin.mm.pl 23.05.02, 14:56 1.Tabletki vizik w fioletowym pudełku- takie cukierki z borówki. Opakowanie około 20 zł.Naprawdę pomagaja . Oświadczam, że poprawiaja ostrość widzenia. 2. Biorę dwa waciki i nasączam je siepłą herbatą . Kłade sie z tym na 5- 10 minut. Skutkuje.Odświarza, schodzi obrzęk, nawilża sie trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Zmęczone oczy (SK) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 15:30 To mówisz że siepła herbata odświarza? Nie gniewaj się ale śmiesznie wyszła ta twoja literówka... Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Re: Zmęczone oczy (SK) 25.05.02, 15:46 Gość portalu: ryża napisał(a): > 1.Tabletki vizik w fioletowym pudełku- takie cukierki z borówki. Opakowanie > około 20 zł.Naprawdę pomagaja . Oświadczam, że poprawiaja ostrość widzenia. A skąd ten vizik wziąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Zmęczone oczy (SK) IP: *.lublin.mm.pl 25.05.02, 17:16 widziałam w drogeriach Natura i w Rossmanie. Pewnie w aptekach tez są. Odpowiedz Link Zgłoś