b_a_c_h_a 23.05.02, 13:40 co wiecie nt. kuracji naftowej? stosowal ja ktos z Was? Jakie efekty? Jakie skutki? Jakie opinie? chce wiedziec WSZYSTKO NA TEN TEMAT z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiwi Re: nafta IP: *.awf.edu.net.pl 25.05.02, 14:47 Ja swego czasu stosowalam nafte na wlosy. Mozna kupic juz w aptece np. nafte z wit. E, albo z wyciagiem z kielkow pszenicy. Wciera sie to we wlosy na ok 156 minut, a potem trzeba dobrze umyc glowe, bo nafta jest bardzo tlusta. Albo mozna zrobic maseczke z nafty i zoltka (wszystko jest opisane na opakowaniu), mozna tez dodac pare kropel wit. A i E do nafty. ja sobie robilam taka kuracje i bardzo ja sobie chwale, wlosy staly sie silniejsze i bardziej lsniace. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satiaa Re: nafta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 23:34 ja tez swego czasu uzywalam nafty do wlosow , mieszajac z zoltkiem , i owszem dawalo to efekty, ale do stosowania sie wlasciwie zmuszalam ,nie lubialam tego uczucia tlustosci:((((wrocilam do henna wax:) Odpowiedz Link Zgłoś